PDA

Επιστροφή στο Forum : Τι ψαρια να βαλω με μονομαχο σε 50λιτρο???

manos_samos
06-07-10, 16:02
εχν ενα μονομαχο σε ενα 50λιτρο ενυδρειο... το φιλτρο μου ακομα ειναι αστρωτο αλλα μολις στρωσει θελω να βαλω μερια ψαρακια και θελω να ξερω απο τωρα πια για να μαθω οσα περισοτερα μπορω για αυτα...οπιοσ εχει καπια προταση ή εχει καπια ψαρια μαζι με το μονομαχο του ας μου προτεινε καπιο ειδος.. ευχαριστω εκ των πρωτερων...

tirogalos
06-07-10, 18:01
Φιλε βγαλε τον μονομαχο απο το αστρωτο ενυδρειο και βρες απο καποιον που μενει κοντα σου λιγο μπολι.Θα σου προτινα να μην τον ξαναβαλεις γιατι και εγω σε 50 λ που ειχα μαζι με αλλα ψαρακια προκαλουσε προβληματα.Βαλε ενα χαρεμι guppies 1 αρσενικο 2-3 θυληκα και θα εχεις συντομα πολλες γεννες:p.Επισης μπορεις να βαλεις αντι για guppies βαλε platy.Και αυτα σε χαρεμακι.Προσθεσε και μερικα ευκολα φυτα.Αλλα το πιο σημαντικο ειναι να στρωσει το φιλτο;)

stelios8
06-07-10, 18:23
καλη επιλογη για εμενα θα ηταν ενα κοπαδι kuhli loach και μερικες γαριδες ;).
πρωτα ομως να στρωσει το ενυδρειο.

6981giwrgos
06-07-10, 18:42
καλη επιλογη για εμενα θα ηταν ενα κοπαδι kuhli loach αυτα τα ψαρακια εχουν πολυ πλακα τα εχω εγω στο δικο μου που ειναι 54 λιτρα με μονομαχο και δεν τα πιραζει.και μερικες γαριδες ;) και γαριδες εχω ουτε αυτες τις πειραζει.
πρωτα ομως να στρωσει το ενυδρειο. οντως αν δεν στροθει μην βαλεις αλλα ψαρια.
:D:D:D:D

manos_samos
06-07-10, 19:42
ενοειτε οτι θα βαλω και αλλα ψαρια αφου στρωθει το φιλτρο αλλα δεν θα ειναι καλο για τον μονομαχο να ειναι σε μικρο ενυδρειο 3-4 λιτρα γιατι χωρο για μεγαλυτερο δεν εχω.....εχετε να μου προτεινετε κανενα ειδος με το οποιο να ζει ο μονομαχος ?????