PDA

Επιστροφή στο Forum : Μονομάχος,με τί άλλο???

jimn
04-07-10, 22:06
Έχω ένα μικρό ενυδριάκι 15 λίτρων φυτεμένο για τον γιό μου που φιλοξενεί 5 red cherry,αναρωτιέμαι αν μπορώ να βάλω και ένα μονομάχο μέσα? Και γενικότερο με τι άλλα ψαράκια ταιριάζει ?

Πάνος
04-07-10, 23:05
αν τα λιτρα σου ειναι καθαρα 15....οριακα θα μπορουσες ισως να βαλεις ενα μονομαχο...αν πεφτεις κατω απο 15...θεωρω οτι παραπαει...και καλυτερα στη θεση του να εβαζες κανενα σαλιγκαρι...
εννοειται πως ξεχνας αλλα ψαρακια...

Μανος Θες
05-07-10, 10:05
Καλησπερα Jimn.
Μετα απο θηλυκη μονομαχο - ειχαμε και αρσενικο αλλα τον εφαγαν τα κυκλωματα:(- και με αποπειρες συμβιωσης της προγενεστερης με σαλιγκαρια, αλλα ψαρια, γαριδες κλπ, θα σου προτεινα να αποφυγεις σαλιγκαρια και σου εγγυωμαι επισης οτι οι red cherry δεν θα ειναι ποτε ασφαλεις. Προσωπικα μου σκοτωσε ενα σαλιγκαρι-κανιβαλο μπροστα στα ματια μου και εκτος απο τις γιγαντιες Αμανο, τις οποιες παλι αραια και που σκαλιζε,εκανε συνεχως επιδειξη δυναμης σε οτι εβρισκε μπροστα της. :smt120zw

Ακομα και σε κατι που αγνοουν προσωρινα οι μονομαχοι- απο τη δικη μου μικρη εμπειρια και σε περισσοτερα λιτρα απο 15 - ειναι ασταθεις σε θεμα επιθετικοτητας, κυριως λογο του δυναμικου και 'βασιλικου' χαρακτηρα τους.

Παντως πρεπει να ομολογησω οτι σε θεμα συμπεριφορας και χαρακτηρα παραμενει το πιο αγαπημενο μου ψαρι....:D

Singha
05-07-10, 11:38
ειναι ασταθεις σε θεμα επιθετικοτητας, κυριως λογο του δυναμικου και 'βασιλικου' χαρακτηρα τους.

Παντως πρεπει να ομολογησω οτι σε θεμα συμπεριφορας και χαρακτηρα παραμενει το πιο αγαπημενο μου ψαρι....:D

συμφωνω.. εναν μονομαχο τον οποιο εχο με 2 αμανο. ειναι ολη την ωρα χαλαρος. μπορει να αραζουνε διπλα διπλα. εκτος απο καποιες φορες που του την βαραει και κανει κανει καμικαζι καταπανω τους..