Επιστροφή στο Forum : Moonlight
Σήμερα έβαλα ένα μπλε ledακι για moonlight
Επειδή το φως του είναι πολύ αχνό σκέφτομαι αν θα μπορώ να το αφήνω όλο το βράδυ ανοιχτό ή αν τα ψάρια θέλουν κάποιες ώρες απόλυτο σκοτάδι.
Κυρίως με ενδιαφέρει γιατί όταν βρω θα βάλω μπλε cold cathode οι οποίες μόνο λίγο φως δεν βγάζουν
Γιαννης Μ5
03-07-10, 11:17
Γνωμη μου ειναι να το αναβεις αφου σβησουν τα φωτα για καμια ωρα και μια ωρα πριν ανοιξουν.Μην το αφηνεις ολο το βραδυ ανοιχτο γιατι τα ψαρια θελουν σκοταδι προκειμενου να κοιμηθουν.
Γνωμη μου ειναι να το αναβεις αφου σβησουν τα φωτα για καμια ωρα και μια ωρα πριν ανοιξουν.Μην το αφηνεις ολο το βραδυ ανοιχτο γιατι τα ψαρια θελουν σκοταδι προκειμενου να κοιμηθουν.
Το πρωί έχω φυσική ανατολή από το ήλιο
Το βράδυ σίγουρα θέλουν απόλυτο σκοτάδι?
Το λέω επειδή στην φύση το φεγγάρι δεν "σβήνει"
Γιαννης Μ5
03-07-10, 11:36
Το πρωί έχω φυσική ανατολή από το ήλιο
Το βράδυ σίγουρα θέλουν απόλυτο σκοτάδι?
Το λέω επειδή στην φύση το φεγγάρι δεν "σβήνει"
Το ενυδρειο να μην το εχεις να το βλεπει ο ηλιος(ισως να γεμισεις αλγες καποια στιγμη εξαιτιας του).Το φεγγαρι στην φυση δεν σβηνει μεν αλλα δεν εχει και καθε μερα,χωρια οτι και αν εχει φεγγαρι δεν φτανει ολη η ενταση στον βυθο.Αν το ενυδρειο σου εχει σκοτεινα σημεια με αναμενο το moonlight αστο ολη την νυχτα αν θες,αν και δεν βρισκω τον λογο.Γενικα παντως τα ψαρια θελουν σκοταδι το βραδυ για να κοιμηθουν.(γνωμη μου)
Το ενυδρειο να μην το εχεις να το βλεπει ο ηλιος(ισως να γεμισεις αλγες καποια στιγμη εξαιτιας του).Το φεγγαρι στην φυση δεν σβηνει μεν αλλα δεν εχει και καθε μερα,χωρια οτι και αν εχει φεγγαρι δεν φτανει ολη η ενταση στον βυθο.Αν το ενυδρειο σου εχει σκοτεινα σημεια με αναμενο το moonlight αστο ολη την νυχτα αν θες,αν και δεν βρισκω τον λογο.Γενικα παντως τα ψαρια θελουν σκοταδι το βραδυ για να κοιμηθουν.(γνωμη μου)
Δεν το βλέπει ο ήλιος.Απλά φωτίζεται το δωμάτιο από φως διάχυσης σε καλό βαθμό.Δεν έχω προβλήματα με άλγες τρία χρόνια που το έχω εκεί.Και τα φυτά μου λατρεύουν να στρέφονται προς το φως του ήλιου.
Έχω αρκετά σκοτεινά σημεία.Θα το δοκιμάσω και θα δω συμπεριφορές
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.