Επιστροφή στο Forum : βιολογια οκ?
Καλημέρα
πριν απο λιγο ανοιξα το φιλτρο γιατι ειχε μειωμενη ροη
ειδα οτι το μακαρονάκι ειναι σχετικά καθαρό... ο υαλοβάμβακας που ειναι απο πανω ειναι καφε βεβαια.. αλλα σκέφτομαι μηπως εχω προβλημα με τη βιολογια
πλυνε (ή αλλαξε) τον "υαλοβαμβακα",ξανακουμπωσε το και δες τη ροη,αν συνεχιζει καθαρισε και τις σωληνωσεις καθως και το χωρο της φτερωτης ;)
ναι η ροη τελικα ηταν λογω της φτερωτης ... αλλα το προβλημα μου ειναι αν εχει πεθανει η βιολογια μου γιατι βλεπω το μακαρονακι πολυ καθαρο
καλησπερα στην σαμο ,μην φοβασαι αν δεν το ξεπλυνες με νερο βρυσης δεν πεθανε η βιολογια το μακαρονι δεν κολαει βρωμια σκοπος ειναι να περναει το νερο αβιαστα μεσα του
Όταν λες μακαρόνι, τι είδους;
Αν είναι μακαρόνι χωρίς πόρους, τότε δεν κάνει για βιολογικό φιλτράρισμα και θα είναι πάντα πεντακάθαρο.
δεν θυμαμαι το ονομα του... δεν ειναι ακριβως μακαρονι , ειναι εκεινο τι κίτρινο με τις τρυπες...σαν πλαστικο ειναι
δεν ειναι κεραμικο ασπρο δηλαδη?και η υφη του ειναι σαν πλαστικο?αν ναι τοτε κανει για μηχανικο και οχι βιολογικο φιλτραρισμα.για βιολογικο φιλτραρισμα χρησιμοποιουμε κεραμικο μακαρονι(το σιποραξ εχει την καλυτερη σχεση τιμης-αξιας και το προτιμουν οι περισσοτεροι) το οποιο προσφερει μεγαλη επιφανεια για αποικηση απο βακτηρια;)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.