Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : βιολογια οκ?

karxarini
01-07-10, 14:01
Καλημέρα
πριν απο λιγο ανοιξα το φιλτρο γιατι ειχε μειωμενη ροη
ειδα οτι το μακαρονάκι ειναι σχετικά καθαρό... ο υαλοβάμβακας που ειναι απο πανω ειναι καφε βεβαια.. αλλα σκέφτομαι μηπως εχω προβλημα με τη βιολογια

maikl
01-07-10, 14:05
πλυνε (ή αλλαξε) τον "υαλοβαμβακα",ξανακουμπωσε το και δες τη ροη,αν συνεχιζει καθαρισε και τις σωληνωσεις καθως και το χωρο της φτερωτης ;)

karxarini
01-07-10, 14:10
ναι η ροη τελικα ηταν λογω της φτερωτης ... αλλα το προβλημα μου ειναι αν εχει πεθανει η βιολογια μου γιατι βλεπω το μακαρονακι πολυ καθαρο

kostas82
01-07-10, 14:47
καλησπερα στην σαμο ,μην φοβασαι αν δεν το ξεπλυνες με νερο βρυσης δεν πεθανε η βιολογια το μακαρονι δεν κολαει βρωμια σκοπος ειναι να περναει το νερο αβιαστα μεσα του

lion
01-07-10, 15:11
Όταν λες μακαρόνι, τι είδους;
Αν είναι μακαρόνι χωρίς πόρους, τότε δεν κάνει για βιολογικό φιλτράρισμα και θα είναι πάντα πεντακάθαρο.

karxarini
02-07-10, 23:35
δεν θυμαμαι το ονομα του... δεν ειναι ακριβως μακαρονι , ειναι εκεινο τι κίτρινο με τις τρυπες...σαν πλαστικο ειναι

prospathw
03-07-10, 08:18
δεν ειναι κεραμικο ασπρο δηλαδη?και η υφη του ειναι σαν πλαστικο?αν ναι τοτε κανει για μηχανικο και οχι βιολογικο φιλτραρισμα.για βιολογικο φιλτραρισμα χρησιμοποιουμε κεραμικο μακαρονι(το σιποραξ εχει την καλυτερη σχεση τιμης-αξιας και το προτιμουν οι περισσοτεροι) το οποιο προσφερει μεγαλη επιφανεια για αποικηση απο βακτηρια;)