Επιστροφή στο Forum : ΑΡΡΩΣΤΟ GUPPY?
ενας φιλος μου εχει αυτην την απορια και μου ειπε να σας ρωτησω μιας και δεν εχει internet.
εχει 3 guppy συνολικα,ενα αρσενικο και 2 θηλυκα σε 30λιτρο ενυδρειο.ξαφνικα ενα απο τα θηλυκα του εβγαλε ενα αρκετα μεγαλο κ λεπτο (σαν το 1 /4 μιας οδοντογλυφιδας σε μεγεθος αλλα κ σαν σχημα) αναμεσα στα δυο πτερυγια του,στο σημειο που ξεχωριζουμε το αρσενικο με το θηλυκο.
ξερετε τι ειναι? πρεπει να αρχισει να ανησυχει?
ευχαριστω
ενας φιλος μου εχει αυτην την απορια και μου ειπε να σας ρωτησω μιας και δεν εχει internet.
εχει 3 guppy συνολικα,ενα αρσενικο και 2 θηλυκα σε 30λιτρο ενυδρειο.ξαφνικα ενα απο τα θηλυκα του εβγαλε ενα αρκετα μεγαλο κ λεπτο (σαν το 1 /4 μιας οδοντογλυφιδας σε μεγεθος αλλα κ σαν σχημα) αναμεσα στα δυο πτερυγια του,στο σημειο που ξεχωριζουμε το αρσενικο με το θηλυκο.
ξερετε τι ειναι? πρεπει να αρχισει να ανησυχει?
ευχαριστω
"ενα αρκετα μεγαλο κ λεπτο" τι ακριβως...?
μια φωτογραφια θα βοηθουσε ...αν μπορεις να βγαλεις..
Μήπως κάνει την ανάγκη του ;
αυτο του ειπα κ εγω.αλλα εχει μεινει εκει κολλημενο 4 ωρες και βαλε!
τωρα θα ανεβασω φωτο,μου εχει στειλει,απλα δεν ξερω πως να τις ανεβασω.:D
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=7550
οριστε και δυο φωτο,για να παρετε μια ιδεα.
καντε κατι γιατι χανομαστεεεε!
σιγουρα? μακαρι!
τα γκαπυ ειναι ψαρια που τη βγαζουν στον αφρο?εννοω στη κορυφη του ενυδρειου? και ειναι ζωηρα η ησυχα? τα δικα του ειναι υπερβολικα ησυχα και καθονται στη κορυφη τουενυδρειου......
προφανως δεν εχει πολυ οξυγωνο το νερο.εχει φιλτρο ο φιλος σου?τι θερμοκρασια εχει το ενυδρειο?
εχει φιλτρο!!
ειχε ενσωματωμενο το ενυδρειο....δεν ξερω,θερμομετρο δεν εχει!!
Γιαννης Μ5
01-07-10, 20:39
Ας βαλει μια αεραντλια και το παρακολουθει.
Για επιβεβαίωση πάντως, το guppy ΧΕΖΕΙ !!!!! :)
Γιαννης Μ5
01-07-10, 21:12
Για επιβεβαίωση πάντως, το guppy ΧΕΖΕΙ !!!!! :)
Ισως να ειναι και δυσκοιλιο,4 ωρες ηταν αυτες.....ξεπατωθηκε το αμοιρο :smt044:smt044:smt044
ρε παιδια τρωνε πολυ σαν ειδος ψαριου?
γιατι μου λεει οτι τους ριχνει ελαχιστα φιλαρακια τροφη και δεν τρωνε τιποτα και παει στον πατο!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.