PDA

Επιστροφή στο Forum : Μεταφερομαι σε μεγαλυτερο!!!!αποριες!

johnbaz
29-06-10, 20:29
Λοιπον επειτα απο ψαξιμο στο σπιτι για χωρο κ επειτα στο gab για ενυδρειο ηρθε η ωρα να μεταφερθω απο τα 100 στα 140-150λ δεν ξερω ακριβως γιατι ειναι το trigon anubias κ δεν μπορω να το υπολογισω καλα!λοιπον αν μεταφερω απτο παλιο γυρω στα 40-50 λιτρα με την ετοιμη βιολογια απτο φιλτρο θα χρειαστω να περιμενω καποιο διαστημα η' ειμαι οκ;επισης με την μεταφυτεψει θαχω προβλημα μεχρι να προσαρμοστουν τα φυτα;Ευχαριστω

tsilojohn
29-06-10, 20:35
40-50 λιτρα εννοεις νερο απο το αλλο ενυδρειο + το φιλτρο σου που ειναι στρωμενο?

johnbaz
29-06-10, 20:39
Ναι φιλε μου ακριβως.ασε που εχω καταστρωσει ολοκληρο σχεδιο για την μεταφορα λογο του χαλικιου που με βασανιζει!!!

tsilojohn
29-06-10, 20:43
Τοτε θα εισαι οκ.Τα λιτρα σου απο το παλιο στο νεο δεν εχουν μεγαλη διαφορα ,οποτε η βιολογια σου στο φιλτρο μπορει να το υποστηριξει.
Τα φυτα μπορει να κολλησουν λιγο στην αρχη αλλα θα προσαρμοστουν γρηγορα.

johnbaz
29-06-10, 20:57
Ωραια!!!σευχαριστω πολυ
-------------------------
Αληθεια ξερει κανεις ποσα λιτρα ειναι ακριβως το trigon anubias?

kingrim
30-06-10, 00:44
φιλος νερο δεν θελει να κουβαλας καθολου ολη η βιολογια ειναι στο φιλτρο....

harris samos
30-06-10, 01:07
αναλογα
τη ψαρια εχεις μεσα
και πως φτιαχνεις το νερο σου

johnbaz
01-07-10, 21:18
Το μονο μου προβλημα ειναι η μεταφορα των φυτων σε σχεση οτι θα μεταφερθει το χαλικι στο νεο κ μεχρι να πλυθει,να τοποθετηθει κ να κατσει η θολουρα δεν ξερω ποσο μπορουν να μεινουν εξω τα φυτα.μετα βεβαια αν απο ολη την ταλαιπωρια θαχω απωλειες φυτων.αυτα ειναι που με κολλανε

harris samos
01-07-10, 23:18
μη το πλυνεις εχει και αυτο βιολογια
απλα φροντισε να ειναι καλα βρεμενο μη τη χασεις
δε χρειαζετε να ξεθολοσει για να βαλεις φυτα
ασε που μπορεις να το γεμισεις χωρις να θολωσει με πιατακι το βαζεις στο χαλικι και ριχνεις πανω στο πιατο το νερο με το λαστυχο και δε θολωνει

johnbaz
02-07-10, 13:34
Σευχαριστω πολυ harry για την πληροφορια!!!