Επιστροφή στο Forum : ο κουκλος μου !!!! betta...casper...
τον πήρα πριν 4 μερες...απο το ποτήρι....και τωρα ειναι μες την τρελή χαρα στο 60λτ...του.ο rockas mou!!!..ήθελα να μοιραστώ την χαρά μας !!! μαζί σας......εχο ξετρελαθη με τα ματια αυτο το μπλε!!!!και το χρωμα απο οτι διαβασα,ειναι Cellophane...τουλάχιστον κερκυρα που μενω δεν εχω ξαναδεί αυτο το χρώμα...:p:p:smt052
να τον χαιρεσαι!!! πολυ τυχερος που κατεληξε σε 60λιτρο ενυδρειο :rolleyes:
Πολυ ομορφος ο μαγκας!!! :p:p:p
Να σας ζησει! :smt041:smt041
Κούκλος ο Κάσπερ! Και του ταιριάζει το όνομα!
Μου θυμίζει τον Λίβα μου, ίδιο χρώμα αλλά με πιο καφεδί ουρά.
Να σου ζήσει ο τυχερούλης !!!
Άπαιχτος και μόνος του σε 60 λίτρα, τον ζηλεύω, να τον χαίρεσαι.
Δημητρης89
26-06-10, 13:07
κουκλος κουκλος:smt041:smt041:smt041:smt041
σας ευχαριστο!!!!
εχω ενα 20λτ αν βρω καμοια νυφη ομορφη σαν αυτον.....θα δοκιμασο αναπαραγωγη...αλλα αργοτερα,,προσ το παρων νομιζο πως χρειαζεται να ξεκουραστη...
Απίθανος είναι....... και των έχεις άρχοντα σε αυτά τα λίτρα μπράβο σου πολύ ωραίο σπίτι και φουντωτό :p:p:p:smt041
δεν μπορούσα να αντισταθώ για μερικές ακομα φώτο!!!!
κουκλος ειναι!!!
πανο...ελπιζω να ειναι και ευγενικος ....με τους συγκάτοικους ;)!!!!! για να δουμε...
Πολυ ομορφος:) Αλλα τι συγκατικους θα βαλεις??
Πολυ ομορφος:) Αλλα τι συγκατικους θα βαλεις??
red chery...garidomonomaxiko!:p
με τους μονομαχους ποτε δε μπορεις να ξερεις...και αυτο ειναι μερος της γοητειας τους...;)
με τους μονομαχους ποτε δε μπορεις να ξερεις...και αυτο ειναι μερος της γοητειας τους...;)
pantos to apple snail tou einai adiaforo...!!! :)
ΦΙΛΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ Ο ΡΟΚΑΣ ΣΟΥ!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΙΜΑΙ,ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΝ ΠΗΡΕΣ?
ΦΙΛΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ Ο ΡΟΚΑΣ ΣΟΥ!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΙΜΑΙ,ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΝ ΠΗΡΕΣ?
den edeixne sto potiri....ena xroma san to derma itan...alla den eixa ksanadi kai eipa na ton paro....den fantazese tin ekpliksi moy otan mpike sto megalo kai fanikan ta xromata!!!!! kanei ypomoni simera pira mia kopelia...apo nemo pet...kai tha dokimaso anaparagogi...an thes steile pm..kana msn i kati na epikinonisoyme ...vicky..
βικυ σε παρακαλω να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες...
δυσκολευομαστε οι συγχομπιστες στην αναγνωση....;)
Delta Tail---Veil Tail δεν ειμαι σιγουρη τελικα που ανηκη...τωρα που στρωνη η ουρα μιαζει και για delta...πριν ημουν σιγουρι οτι ειναι vail....απλα απο περιεργεια...θα ηθελα την γνωμη σας...:):confused::)
ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΗΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΔΥΟ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΗΛΥΚΟ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΗΤΕ[ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ] ΤΙ ΦΤΑΙΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΦΩΛΙΑ.
χρειαζεται προετοιμασια και καλες συνθηκες....σου εχω απαντησει στο αλλο θεμα οπου ρωτας. ;)
Delta Tail---Veil Tail δεν ειμαι σιγουρη τελικα που ανηκη...τωρα που στρωνη η ουρα μιαζει και για delta...πριν ημουν σιγουρι οτι ειναι vail....απλα απο περιεργεια...θα ηθελα την γνωμη σας...:):confused::)
Εμένα μου φαίνεται για κάτι ενδιάμεσο... Είναι σαν να λέμε veil tail με μεγάλο άνοιγμα :rolleyes: Δεν μπορούμε να το πούμε και delta διότι η πάνω και η κάτω ακτίνες της ουράς δεν είναι ευθείες αλλά έχουν την χαρακτηριστική καμπύλη που εμφανίζεται στους veil tail.
ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΗΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΔΥΟ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΗΛΥΚΟ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΗΤΕ[ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ] ΤΙ ΦΤΑΙΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΦΩΛΙΑ.
Τώρα έχεις δικό σου thread για τις ερωτήσεις σου, χρειάζεται όμως πρώτα να κάνεις μια αναζήτηση και καλό διάβασμα πριν προσπαθήσεις την αναπαραγωγή ;)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.