PDA

Επιστροφή στο Forum : no3??

scooby14
25-06-10, 16:49
καλησπερα σε ολους! λοιπον σημερα εκανα μετρησουλες και εποιασα Νο3 25mg ενω ολες τις αλλες φορες ειχα δεκα και κατι. ειναι ανησυχιτικο??? αυριο το πρωι θα κανω αλλαγη νερου ετσι κι αλλιως. αλλαγες κανω μια φορα την βδομαδα. ισως εφταιγε και οτι ελειπα 4 μερεσ και ειχα βαλει χαπι

Γιώργος Κ
25-06-10, 16:54
Τι χαπι? Για τροφη? Καλυτερα μη βαζεις τετοια!! ;)
4 μερες δεν παθαινουν τιποτα αν δεν φανε!!

scooby14
25-06-10, 16:57
ε εβαλα ενα γιατι εχω και δυο τρια μικρΑ ΚΑΙ δεν ξερω ποσο αντεχουν. τα Νο3 ειναι οκ η ειναι πολλα??

Γιώργος Κ
25-06-10, 16:58
Εχεις φυτα? Αν ναι μη τα αφηνεις πανω απο 20!! Αυριο κανε παραπανω αλλαγη νερου!!!

scooby14
25-06-10, 17:01
ε εβαλα ενα γιατι εχω και δυο τρια μικρΑ ΚΑΙ δεν ξερω ποσο αντεχουν. τα Νο3 ειναι οκ η ειναι πολλα?? αντε συντομα θα κανω και παρουσιασει περιμενω μπας και μεγαλωσει το μος
-------------------------
Εχεις φυτα? Αν ναι μη τα αφηνεις πανω απο 20!! Αυριο κανε παραπανω αλλαγη νερου!!!

εχω αλλα οχι πολλα εχω 2 ανουμπιες μια valisneria spiralis πρεπει να ναι ,κατι σαν java fern , java moss αρκετο και 4-5 εκατοστα κερατοφυλλο. οποτε θα κανω μεγαλυτερη αλλαγη νερου

Giorgos
25-06-10, 18:50
Τα φυτα που εχεις ειναι αργης αναπτυξης, που σημαινει οτι δεν τραβουν μεγαλες ποσοτητες νιτρικων. Οποτε αυτη την εβδομαδα θα πρεπει να κανεις λιγο μεγαλυτερη αλλαγη νερου ισως και σκουπα βυθου να μαζεψεις τη τροφη που εχει περισσεψει.