stoyp@hotmail.com
24-06-10, 16:01
Γεια χαρα σε ολους!ειμαι νεος στο αθλημα!εδω και δυο μερες διαβαζω οτι βρω στο foroum κα παρασερνομαι απο το ενα θεμα στο αλλο γιατι ολα ειναι υπεροχα!ετσι αποφασισα επειδη ειναι αρχη να ζητησω την συμβουλη σας!
καταρχην μου εκαναν δωρο ενα ενυδρειο γωνιακο(τριγωνο) με προσοψη 84cmκαι τις αλλες δυο πλευρες απο 60cm και υψος ωφελιμο 62cm και μου ειπανε οτι ειναι 150L!θερμοστατης 100watt!φιλτρο εσωτερικo 647l/hr (μονο κατι σφουγγαρια εχει μεσα)!και ενα πλαστικο πατωμα και ενα θερμομετρο!κατοπιν επισκεψης σε ενα pet shop και μαλλον να βαλω κιχλιδες ή τροπικα μου εδωσε 3 σακουλια πετρα(aqualit f17 αυτο γραφει το σακουλακι),ενα μπουκαλακι tropical esklarin,ενα tetra aqua easy balance!εχω βαλει μεσα τον εξοπλισμο και τις ποσοτητες (που μου ειπε)απο αυτα τα μπουκαλακια!και το εχω εδω και 2 μερες να δουλευει full και περιμενω το στρωσιμο και θα παω να παρω και test γιατι απο οτι διαβασα χωρις αυτα δε γινεται δουλεια!πριν προχωρησει παρακατω το ενυδρειο θελω να μου πειτε αν μπορειτε φυσικα:
1ον:ως τωρα ειναι ολα καλα?
2ον:τι χρειαζεται για να βαλω φυτα αργοτερα?(υποστρωμα που δεν ξερω τι ειναι)
3ov:αν και ξερω οτι εξαρταται και απο το μεγεθος ποσα ψαρακια μπορω να εχω?
ολα αυτα τα ρωταω για να το ετοιμασω μην ξηλωνω αργοτερα!
Υ.Γ ευχαριστω για τον χρονο σας και τις συμβουλες σας!
Γιωργος απο θεσσαλονικη!
καταρχην μου εκαναν δωρο ενα ενυδρειο γωνιακο(τριγωνο) με προσοψη 84cmκαι τις αλλες δυο πλευρες απο 60cm και υψος ωφελιμο 62cm και μου ειπανε οτι ειναι 150L!θερμοστατης 100watt!φιλτρο εσωτερικo 647l/hr (μονο κατι σφουγγαρια εχει μεσα)!και ενα πλαστικο πατωμα και ενα θερμομετρο!κατοπιν επισκεψης σε ενα pet shop και μαλλον να βαλω κιχλιδες ή τροπικα μου εδωσε 3 σακουλια πετρα(aqualit f17 αυτο γραφει το σακουλακι),ενα μπουκαλακι tropical esklarin,ενα tetra aqua easy balance!εχω βαλει μεσα τον εξοπλισμο και τις ποσοτητες (που μου ειπε)απο αυτα τα μπουκαλακια!και το εχω εδω και 2 μερες να δουλευει full και περιμενω το στρωσιμο και θα παω να παρω και test γιατι απο οτι διαβασα χωρις αυτα δε γινεται δουλεια!πριν προχωρησει παρακατω το ενυδρειο θελω να μου πειτε αν μπορειτε φυσικα:
1ον:ως τωρα ειναι ολα καλα?
2ον:τι χρειαζεται για να βαλω φυτα αργοτερα?(υποστρωμα που δεν ξερω τι ειναι)
3ov:αν και ξερω οτι εξαρταται και απο το μεγεθος ποσα ψαρακια μπορω να εχω?
ολα αυτα τα ρωταω για να το ετοιμασω μην ξηλωνω αργοτερα!
Υ.Γ ευχαριστω για τον χρονο σας και τις συμβουλες σας!
Γιωργος απο θεσσαλονικη!