Επιστροφή στο Forum : γκαπυ SOS
απο χθες το πρωι η γκαπινα μου δεν ειναι καλα:( σχεδον συνεχια κολυμπαει με την ουρα προς τα επανω!!!!!!!ειναι εγκυως και συμπεριφερεται σα να θελει να γεννησει .μου μπηκε η ιδεα οτι για καποιο λογο δω μπορει να γεννησει.επισης μια μεμβρανη κρεμεται απο το απο πισω της.τι εχει και τι μπορω να κανω για να τη βοηθησω????????:(:smt100:smt100:smt100pleaseeeee
Βαλε μια φωτο να δουμε,πιθανον να γενισε
:(συγνωμη που δν μπορεσα να ανεβασω φωτο,δυστυχως το ψαρακι παει πολυ χειροτερα ,καθεται συνεχεια στον πατο , το στωμα του εχει παραμορφωθει και η ουρα του ξευτιζει:(:(:(:(:(:(εχω κανει αλλαγη νερου και εχω προσθεσει ενα φαρμακο που ειναι γενικα για ασθενειες του γλυκου νερου.HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP!!!!!!!!!! !προλαβαινω να το σωσω???????????????????
Κανε ένα θέμα στις ασθένειες συμπλήρωσε τι φόρμα και βαλε μια φωτό.εμένα πάντως που έπαθε κάτι παρόμοιο δεν την πάλεψε:(
ΟΚ,επισης η γκαπινα ειναι ετοιμογενη θα μπορουσα να κανω κατι για να σωσω τουλαχιστον τα μικρα???(που σε καμια περιπτωση ομως να βλαψει την γκαπινα )
-------------------------
δυστυχως το ψαρακι δεν αντεξε:smt089:smt089:smt089:smt089:smt089:smt089:s mt089:smt089:smt089
Λιπαμαι για το ψαρακι σου.Καλυτερα να ψαξεις να βρεις την αιτια,κανε τεστ νερου για αμμωνια,νιτρωδη,νιτρικα
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.