Επιστροφή στο Forum : 8αρι τζαμι για 150εκ ενυδρειο?..
καλησπερα.. :)
σκεφτομαι να φτιαξω το δευτερο ενυδρειο μου, το θελω 150x60x65..
πιστευετε οτι 8αρι τζαμι με κοντρες πανω κατω θα ηταν ενταξει??.. :confused:
Γιαννης Μ5
05-06-10, 15:52
Δες εδω http://www.theaquatools.com/building-your-aquarium και το sf βαλτο 3.8.Εγω το εκανα για σενα και εβγαλε 14 αρι τζαμι.
Νομίζω φίλε μου πως είναι λίγο το 8αρι...
Έκανα με 10αρι 150εκ ενυδρείο κι έχω το νου μου (μέτρησα 3χιλ. βέλος κάμψης στο πάνω χείλος)
Γιαννη στο aquatools το εχω τσεκαρει αλλα βγαζει το ενυδρειο χωρις κοντρες.. γιαυτο βαζει τοσο χοντρα τζαμια..
Σακη στο ενυδρειο σου εχεις βαλει κοντρες πανω-κατω?.. ρωταω γιατι αν εχεις βαλει τοτε το 8αρι τζαμι ειναι απαγορευτικο για την περιπτωση μου..
Οι διαστάσεις είναι 150-50-60 και υπάρχουν 10άρες κόντρες πάνω κάτω.
Προσωπικά δε θα το τολμούσα με 8άρι
αν ειναι ετσι τοτε ουτε εγω θα το τολμησω!!..
τα τζαμια πρεπει να ειναι ροντε η απλα τροχισμενα??..
10άρι για να είσαι σίγουρος και κόντρες εννοείται.
Dream Waters
06-06-10, 01:33
Toυλάχιστον 12αρι με κοντρες 10ρες αν εκανα εγω τετοιο ενυδρειο...
το δικο μου που ειναι 150*50*60 τοεχω με 10αρι τζαμι (πλαϊνα και κοντρες) και 12 πατο
τοτε μαλλον θα παω για ξυλινο (μπετοφορμ).. το κοστος με 12αρια τζαμια θα ειναι μεγαλο κ θελω να το αποφυγω.. ειμαι κ τις δουλειας (κουζινες-ντουλαπες κλπ) κ ετσι εχω κ τον καταλληλο εξοπλισμο-εργαλεια για να κανω ευκολα ενα τετοιο ενυδρειο.. :cool:
ενα φυλλο μπετοφορμ 250χ125χ2 εχει 80€, το 10αρι τζαμι-οθονη 55€, για την βαση τα σιδερα θα μου κοστισουν 30€ η οποια αργοτερα θα ντυθει, κ θα χρειαστω κ καποια σιδερα για να κανω το τελαρο για το τζαμι..
κατα πασα ξεκιναω απο αυριο.. οταν ολοκληρωθει μπορει να κανω κ καμια παρουσιαση αν μου ζητηθει.. ;)
σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις!!.. :)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.