Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : βρωμικο κερατοφυλλο

linos21
05-06-10, 13:54
εχει τυχει και σε εσασ το κερατοφυλλο να πιανει μια ελαφρια μπιχλα απο αιωρουμενα φυλα η και σαν σκονη ενα πραγμα και να φαινεται φορτωμενο ως αντιαισθητικο?πως το καθαριζουμε αυτο...ναι μεν καθαριζω με μια οδοντοβουρτσα αλλα ετσι τα απομακρυνω και μετα παλι πανε και κολλανε τα χαματα να πω δεν ξερω τι να πω πανω στο κερατοφυλλο.να το ωγαλω και να το ξεπλυνε με νερο ενυδρειου τι να κανω?

platy
05-06-10, 13:55
το καλυτερο π εχεις να κανεις ειναι σε καθε αλλαγη νερου(ή οποτε κρινεις εσυ απαραιτητο) να κανεις σκουπα βυθου..ετσι θα αφαιρεις τα υπολειματα τροφων και τις ακαθαρσιες οι οποιες απο οτι καταλαβα οταν κανει μια αποτομη κινηση ενα ψαρι αιωρουνται και κατακαθονται στα φυλλα του φυτου...

linos21
05-06-10, 14:04
ακριβως.το θεμα ειναι πως περναω με σκουπα τον βυθο...αλλα δεν βλεπω αποτελεσμα στο κερατοφυλλο....αν το βγλαω και το καθαρισω πειραζει?και κατι αλλο εχω μια εβδομαδα την ιδιοκατασκευη διοξειδιου και ελατωθηκαν αρκετα οι φυσαλιδες...μηπως εριξα πολυ μαγια για αυτο...γιατι διαρροη δεν φαινεται να εχω

Giorgos
05-06-10, 14:10
Πετας τα κομματια του κερατοφυλλου που εχουν τα χαλια τους και ξεπλενεις με νερο ενυδρειου σε εναν κουβα το κερατοφυλλο που σωζεται.

Αν μειωθηκαν οι φυσσαλιδες, ετοιμαζεις νεο μιγμα. Αν το μιγμα καταναλωθηκε πολυ γρηγορα (πχ. σε 10 μερες) τοτε πρεπει να βαζεις λιγοτερη μαγια.

kotsos83
05-06-10, 15:09
εχει τυχει και σε εσασ το κερατοφυλλο να πιανει μια ελαφρια μπιχλα απο αιωρουμενα φυλα η και σαν σκονη ενα πραγμα και να φαινεται φορτωμενο ως αντιαισθητικο?πως το καθαριζουμε αυτο...ναι μεν καθαριζω με μια οδοντοβουρτσα αλλα ετσι τα απομακρυνω και μετα παλι πανε και κολλανε τα χαματα να πω δεν ξερω τι να πω πανω στο κερατοφυλλο.να το ωγαλω και να το ξεπλυνε με νερο ενυδρειου τι να κανω?
Αρε lino21 ολο αντιαισθητικα προβληματα εχεις!:D:D:D

linos21
06-06-10, 11:32
ειμαι τελειομανης...τυχαιο ?δεν νομιζω...:D:D:D ειμαι ψειρας το ξερω τα θελω ολα στην εντελεια