Επιστροφή στο Forum : πως τα πιανουμε??????
καλησπερα παιδια εχω ενα 250λ μαλαουι και αλλαξα το στησιμο , χαρισα καποια τα ψευδοτροφεους που ειχα και τα Metriaclima estherae (Red) τα τελευταια μου αφησαν και 40 μικρα τα οποια ειπα να μην τα δωσω λογο μεγεθους τα οποια τα μεγαλωνω σε ενυδρειακι στυλ ριφουζιον πανω απο το ενυδρειο καμια 10αρια καταφερανε να βουτηξουν μεσα στο ενυδρειο ομως
ξερετε κανα τροπο να τα μαντρωσω παλι γιατι θελω να τα χαρισω?:confused::confused::confused:
Να πώ: φαι κι απόχη? Δεν ξέρω απο τα συγκεκριμένα αλλά πιάνει με ολα σχεδον τα ψάρια!
in the pond
29-05-10, 19:50
Να πώ: φαι κι απόχη? Δεν ξέρω απο τα συγκεκριμένα αλλά πιάνει με ολα σχεδον τα ψάρια!
Σχεδόν με όλα...:p Όχι όμως με τα pseudotropheus! Ο μόνος εγγυημένος τρόπος είναι το ξεσήκωμα...δυστυχώς!;)
αυτα τα κοτρονια παιδια ζυγιζουν 50 κιλα ,δεν ξερω ..ειναι και σβελτα οσο τα μεγαλα αλλα σε μεγεθος φακης φαι και αποχη δοκιμασα να πιασω ενα labido και μου πηρε μιση ωρα, αυτα ειναι 15...:(
Κλεόβουλος
29-05-10, 21:45
Απλά δεν πιάνονται αν δεν αδειάσεις όλο το ενυδρείο :D:D
Απλά δεν πιάνονται αν δεν αδειάσεις όλο το ενυδρείο :D:D
Αμάν βρε Κλεόβουλε με τις υπερβολές και τους δογματισμούς σου,:D
άκου να το αδειάσει όλο, φυσικά υπάρχει πιο εύκολη λύση φίλε μου:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=40819
in the pond
29-05-10, 23:30
Αμάν βρε Κλεόβουλε με τις υπερβολές και τους δογματισμούς σου,:D
άκου να το αδειάσει όλο, φυσικά υπάρχει πιο εύκολη λύση φίλε μου:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=40819
Α βρε Κώστε...λέω και εγώ...βγήκε καμιά νέα λύση?
να τους την παιξω με την δελφινιερα...?:D αστα ο κλεοβουλος εχει δικιο ως συνηθως θα βαλω αγγελια για να τα δωσω τα μικρουλια και οταν ειναι θα βγαλω τον βραχο ,παντος με το που εβγαλα τα κατα πολυ μεγαλυτερα ψευδοτροφεους ειναι παλι με αυγα το labido
θα σ δανειζα το καλαμι ψαρεματος ή το ψαροντουφεκο αλλα δεν θα το ευχαριστηθεις...δε ριχνεις κανα κιουρτο καλυτερα....η παγιδα με το μπουκαλι δεν θα πιασει??που κοβεις το μισο το χωνεις στο αλλο μισο και ριχνεις και μια ταμπλετα και περιμενεις?
κιορτο :rolleyes: δοκιμασα αποτυχια:smt073το καλαμι παντως το εχω ετοιμο:grin:!!!!!
Μονο αν το αδειασεις ολο..
Και μετα τα πιανεις με τα χερια.
ενταξει δεν τρελαινομαι αν δεν εχει κρυψονες πιανονται πανευκολα με την αποχη ;) βαζω και αγγελια για οποιον οποια....
Την παροιμια που λεει "πνιγεστε σε μια κουταλια νερο" μου θυμησατε....
ε λοιπον ασε τοσο νερο(οσο μια κουταλια-λεμε τωρα...) και μη ξεστηνεις τιποτα...:smt033
εγω λεω να βαλεις την εξης αγγελια...ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ Metriaclima estherae .ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΧΗ (ΠΑΡΑΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ )ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΘΕΛΕΙ...
εβαλα και αγγελια παντος αυτοι στα πετ σοπ για αυτο το λογο δεν εχουν τιποτα στις βιτρινες για να τα πιανουν ευκολα ,ενταξει μωρε δεν ειμαι κουλος το εχω ,τα πιανω, για να γλυτωνα την μανουρα κοιταγα για πατεντα :)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.