Επιστροφή στο Forum : Την επαθα σαν αρχαρια
paraskevi_gr
26-05-10, 19:39
Λοιπον είχα σε 20 λιτρα ενυδρείο με διαφορα φυτά ενα μονομάχο τον είχα 6 μήνες. κλαψ.
Ροζ χρώμα και 2 apple snails. Κάπου κάπου επειδή δεν είχε πολλές άλγες το ενυδρείο τα ταϊζα ταμπλέτες για αρθρόποδα.
Όμως την τελευταία φορά το πήρε χαμπάρι και το ψαρακι και την έφαγε όλη αυτός. Το βράδυ έγινε αυτό. Το μεσημέρι που γύρισα από την δουλειά παει ο μονομάχος. :smt087:smt076:smt010:smt088:smt088:smt088
Το θεμα είναι οτι σκεφτομαι να μην ξαναπάρω μονομάχο. Τουλάχιστον αρσενικό.
Ξερω ότι τα λίτρα είναι λίγα. Οπότε θα μπορούσα να προσθέσω τί άλλο? :confused:
Είσαι σίγουρη ότι από αυτό πήγε το ψαράκι σου; Πρώτη φορά διαβάζω κάτι τέτοιο για αυτό μου φαίνεται περίεργο. Όταν μάλιστα λες ότι την πάτησες σαν αρχάρια με μπερδεύεις ακόμα περισσότερο, γιατί είναι νόμος ότι δε ρίχνεις ταμπλέτες σε ενυδρείο με μονομάχο; Έκανες τεστ να δεις μήπως υπήρχε κάποιο πρόβλημα με το νερό του; Τα σαλιγκάρια είναι μια χαρά; Άλλαξες το οτιδήποτε;
Εαν εχεις την δυνατοτητα και ΘΕΣ να μεταβεις σε κανονικο ενυδρειο εγω θα σου το προτεινα ανεπιφυλακτα ...ειναι μαγεια...! αλλη φαση..και εκει μπορεις να βαλεις ωραια ψαρακια ενω στο 20λιτρο δεν νομιζω πως εχεις και επιλογες...:(
Έχει κι άλλο, μεγαλύτερο ενυδρείο με γκαπάκια.
Πάντως κι εγώ το βρίσκω δύσκολο να τον έχασες εξαιτίας της ταμπλέτας, πρέπει να είναι σύμπτωση, όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται Εύη.
Δεν έχεις κι άδικο που δεν θέλεις άλλον μονομάχο κι εγώ τσατίστηκα όταν έχασα 2 χωρίς προφανή αιτία και δεν ξαναπαίρνω.
harris samos
26-05-10, 21:00
και εγω εριχνα ταμπλετες γιατι ειχα πολλα σαλιγκαρια και ο μονομαχος της ετρωγε κατι αλλο πεζεται ψαχτω καλα
λυπαμαι πολυ για το ψαρακι σου.
αλλα και η δικη μου λογικη λεει οτι δεν την "επαθε" απο την ταμπλετα...
λυπαμαι πολυ για το ψαρακι σου.
αλλα και η δικη μου λογικη λεει οτι δεν την "επαθε" απο την ταμπλετα...
ΘΑ συμφωνίσω. Κατι άλλο συνέβη. ΘΑ έπρεπε να μετρήσεις παραμέτρους αμέσως μετα τον θάνατο.
ΘΑ συμφωνίσω. Κατι άλλο συνέβη. ΘΑ έπρεπε να μετρήσεις παραμέτρους αμέσως μετα τον θάνατο.
Τώώώρα...
Κοντεύει να λιώσει και η ταφόπλακα....:D:D:D:D
Μπορείς να βάλεις 4-5 αρσενικά γκάπυ μέσα με μερικές γαριδούλες. Δεν θα έχουν κανενα πρόβλημα!
ποπο μετα απο 6 μηνες βρηκαμε την λυση :)
:smt120:smt120
Oo! Ντρέπομαι! Παντα κοιτάω την ημερομηνία αλλα όταν γράφεις 3 η ώρα... :D
Αμα θέλετε σβήστε το.
Καλα και αυτοι οι αρχάριοι αφήνουν ένα θέμα 6 μήνες;;; Στο άλλο φορουμ ψάχνεις να βρείς που πήγε το θέμα που ανοιξες χθες και έχει φτάσει στην 3η σελίδα!:D
paraskevi_gr
29-11-10, 20:58
:smt120:smt120
Oo! Ντρέπομαι! Παντα κοιτάω την ημερομηνία αλλα όταν γράφεις 3 η ώρα... :D
Αμα θέλετε σβήστε το.
Καλα και αυτοι οι αρχάριοι αφήνουν ένα θέμα 6 μήνες;;; Στο άλλο φορουμ ψάχνεις να βρείς που πήγε το θέμα που ανοιξες χθες και έχει φτάσει στην 3η σελίδα!:D
Γεια σου και σενα μετα απο 3 χρονια στο forum δεν θα με ελεγα και αρχαρια. Τα θεματα τα κραταω σαν αρχειο για μελλοντικη χρήση. (συχνα ανατρεχω σε αυτά αντι να ανοιγω καινουριο θέμα) αν οι moderators το θεωρουν σκόπιμο να σβηστούν τότε οκ.
-------------------------
Και σε ευχαριστώ για την συμβουλή :)
Δεν εννοώ αυτό. Σόρρυ αν με παρεξήγησες! Εννοώ οτι στο αλλο φορουμ ανοίγονται τόσα νέα θέματα απο τους εκεί αρχάριους που ψάχνεις να βρείς τι και πως.
Σόρρυ για την παρεξήγηση και πάλι! :)
Τώρα που ξανακοιτάω την σειρά με μπέρδεψε ο Vassibo κ γι'αυτο απάντησα βεβιασμένα. Γι'αυτο δεν μου έβγαζε νόημα το ποστ του Πανου! :D
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.