Επιστροφή στο Forum : Τάισμα νεογνών γκάπι
Παιδιά καλησπέρα! Γέννησε η γκαπίνα μου και η χαρά μου όπως καταλαβαίνετε είναι μεγάλη! Θα ήθελα όμως την βοήθειά σας. Πώς να ταϊζω τα μικρά? Τι να τα ταϊζω?
Ρίχνεις την ίδια τροφή που δίνεις και για τα ενήλικα απλά τρίβεις μία μικρή ποσότητα (πολύ καλά) με το χέρι σου.
εγω πειραματικα ταισα αυτο, και παρατηρησα τελειως διαφορετικη αναπτυξη... μεγαλωνουν σφαιρα και απωλειες μηδεν...
βεβαια το βαζακι εχει δεκα ευρω, αλλα αν τα διαθετεις και εχεις πολλα γεννητουρια πιστευω αξιζει...
http://www.jlaquatics.com/images/food/ocean/instant_brine.jpg
Σας ευχαριστώ πολύ! alex μια ερώτηση, την τροφή αυτή μπορώ να την βρω σε οποιοδήποτε pet shop?
Σας ευχαριστώ πολύ! alex μια ερώτηση, την τροφή αυτή μπορώ να την βρω σε οποιοδήποτε pet shop?
δεν μπορω να στο πω με σιγουρια αυτο, ξερω μονο οτι δεν ειναι σπανιο προιον, εμενα μου το ειχε δωσει να το δοκιμασω ο Μανθος (starfish) γιατι βαριομουν να μπλεκω με ζωντανη αρτεμια.
απλα εχε στο νου σου πως χρειαζεται ψυγειο και πρεπει να το καταναλωσουν τα ψαρια σου σε 5-6 εβδομαδες...;)
Έγινε! Σε ευχαριστώ πολύ! :):):)
πρεπει να το καταναλωσουν τα ψαρια σου σε 5-6 εβδομαδες...;)
Θα σκάσουν από το φαί το γκαπάκια!!! Πόσα γραμμάρια είναι το βαζάκι?
μικρο ειναι 20 γραμμαρια, τρωνε ολα, γαριδες ψαρια μικρα μεγαλα, ειναι πολυ θρεπτικη τροφη.. ειδικα οι μπαμπου παιζουν φαπες μεταξυ τους για το πια θα πιασει καλυτερη θεση...
εγω το βαζακι το τελειωσα σε 4 εβδομαδες με μια γεννα γκαπυ και τωρα ειναι σε φαση που τρωνε και φυλλαρακι...
Ρίχνεις την ίδια τροφή που δίνεις και για τα ενήλικα απλά τρίβεις μία μικρή ποσότητα (πολύ καλά) με το χέρι σου.
+1000 εχουν μεγαλωσει ετσι δεκαδες χιλιαδες ψαρακια
οκ η αλλη τροφη ειναι ποιο καλη αλλα τα 10ε δεν εχεις κατι καλυτερο να τα κανεις
πχ. ενα φυτο. λιγο σιποραξ καποιο λιπασματακι καμια ριζα κλπκλπ
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.