Επιστροφή στο Forum : ΥΓΡΟ ΤΕΣΤ ΝΟ2-ΝΟ3 TROPIC MARIN ΑΠΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ
Στο τεστ για το ΝΟ3 οι οδηγίες μιλάνε για χρήση των διαλυμάτων Α 10 σταγόνες, Β ένα κουταλάκι, και C 4 σταγόνες. Ομως υπάρχει μέσα στην συσκευασία και ένα άλλο μπουκαλάκι D το οποίο αναγράφει Nitrat 5 άρα εννοεί (τεστ ΝΟ3) και δοσολογία 5 σταγόνες. Ομως για αυτό δεν αναφέρεται τίποτα στις οδηγίες.
Εγω το κάνω όπως λένε οι οδηγίες. Ειναι οι μετρήσεις μου σωστές? Οποιος χρησιμοποιεί την συγκεκριμένη εταιρία ας βοηθήσει. Ευχαριστώ:)
Ακριβως το ιδιο προβλημα εχω και εγω με αυτα τα τεστ!!Εγω ριχνω και απο το d μπουκαλακι λογικα για να υπαρχει στην συσκευασια.....Ειχα ανοιξει παρομοιο τοπικ αλλα δεν πηρα απαντηση!
Ομως υπάρχει μέσα στην συσκευασία και ένα άλλο μπουκαλάκι D το οποίο αναγράφει Nitrat 5 άρα εννοεί (τεστ ΝΟ3) και δοσολογία 5 σταγόνες. Ομως για αυτό δεν αναφέρεται τίποτα στις οδηγίες.
μηπως ειναι σημειο αναφορας?? για την αξιολογηση του τεστ?? σαν "καλιμπραρισμα" ας πουμε για να δεις αν κανεις το τεστ σωστα??
υποθεση κανω....
Δηλαδη πως??Οι οδηγειες δεν αναφερουν καν την λεξη "φιαλιδιο D"!
λοιπόν ειναι για να τεσταρεις την ποιοτητα του τεστ!!!
Αν διαβασεις τις οδηγιες το λεει και περιγραφει και την διαδικασια !!!
Κανοντας το τεστ των νιτρικών και βάζοντας σταγονες απο το d θα πρεπει να σου γινει τελειως φουξια δηλαδη να σου δειξει 100%
Προκειτε για selftest
οκ thanks τωρα βγαινει νοημα!
Εγω που ριχνω απο το D δηλαδη και μενω το ιδιο χρωμα τι?:confused:
αν εκτελεις σωστά την διαδικασια κατα γραμμα για το self test τοτε σημαίνει ότι το τεστ σου ειναι αναξιοπιστο!!!
Πόσο καιρό το έχεις? Εχουν και ημερομηνία ληξης !!!
Δες προσεχτικά τις οδηγιες και αν δεν καταλλαβαινεις κατι εδω ειμαι !!!!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.