Επιστροφή στο Forum : Ο AQUAPURA πρασινισε !
Μιας και δεν το εκανε κανεις αλλος μεχρι τωρα, να καλωσορισω πρωτος τον Αντωνη (AQUAPURA) στην συντονιστικη ομαδα του GAB.
Kαλοριζικος και καλο κουραγιο !
εγω δεν το προσεξα....τωρα τι ευχομαστε?? Kαλοριζικος και καλο κουραγιο !
μπραβο ρε Αντουαν αξιος...:D
απτο πολυ το emersed πρασινισε τι να κανει...:D:D
Αντε ... καλο κουραγιο!!! :p:p:p
Πρασινε ... Αντωνη ... :smt020
Χθες το βράδυ το πρόσεξα, αλλά λέω για να μην το έχει κάνει κάποιος mod τι δουλειά έχω εγώ! Αν και τα φίλαθλα συναισθήματά μου είναι αντίθετα καλοπρασίνιστος! Και καλά κουράγια!
τα συγχαρητηρια μου και απο εδω...:p
...Και με μια καλη νυφη!:rolleyes:
Aντωνακη καλοριζικος και προσοχη .Καταπρασινος ναι αλλα μονο για χαρη του ενυδρειου γιατι απο ομαδα θα εχουμε προβληματα............................:rolleyes::D
Aντωνακη καλοριζικος και προσοχη .Καταπρασινος ναι αλλα μονο για χαρη του ενυδρειου γιατι απο ομαδα θα εχουμε προβληματα............................:rolleyes::D
Αυτο να λεγεται ... ερυθρολευκο ειναι το πιο ωραιο χρωμα!! :p:p:p
στα ποσα ποστ πρασινιζουμε και μεις?????
Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο αριθμος των ποστ δε παιζει κανενα ρολο ... ;)
Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο αριθμος των ποστ δε παιζει κανενα ρολο ... ;)
ναι???? ειχα λαθος εντυπωση τοτε.......
συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στα καινούρια σου καθήκοντα ;)
ναι???? ειχα λαθος εντυπωση τοτε.......
Τα εχει πει ο ιδιος ο Τολης:
Το κριτηριο για να ειναι καποιος συντονιστης εδω μεσα, ειναι και οι γενικοτερες γνωσεις του και κυριως η διαθεση του να βοηθαει τα μελη και κυριως η ευγενεια και η διαθεση για βοηθεια :rolleyes: τς τς τς αυτος ο ανθρωπος ουτε ενα ορθογραφικο λαθος .... :smt110:grin::grin::grin:
Συγχαρητηρια Αντωνη!
Αξια επιλογη για νεο mod. Ευχαριστουμε για οτι εχεις προσφερει και για οτι θα προσφερεις στο μελλον.
Σιδεροκεφαλος και καλο κουραγιο :p
Υ.Γ : Συγχαρητηρια ;)
...άξιος..
:smt041:smt041:smt041
..καλο κουράγιο...!
Αυτο να λεγεται ... ερυθρολευκο ειναι το πιο ωραιο χρωμα!! :p:p:p
Μπραβο ρε Γιωργο ετσι.Φτιαξε μου τη φαντασιωση:smt120:smt041:smt041:smt041:smt052:smt0 52
συγχαρητηρια χρειαζομαστε τετοια ατομα.(θελω να γινω moderator στη θεση του moderator)
Συγχαρητηρια Αντωνη!:smt041:smt041
Ο georgarask vivarium-ανης και ο AQUA PURA απλα moderator αμααααανν:smt016:smt016:smt016:smt016
Αντωνακηηηη θελουμε να μας συντονισεις...
Να ΅στε καλά φίλοι μου :p:p σας υπερευχαριστώ όλους για την θερμή υποδοχή....:p δεν έχω λόγια .... πραγματικά σας ευχαριστώ.... :p καλή μου πράσινη-emersed (μην ξεχνιόμαστε :rolleyes:) αρχή λοιπόν…. ;)
harris samos
26-05-10, 02:29
αντε καλο κουραγιο :grin::grin::grin::grin:
Χριστόφορος Μίχας
26-05-10, 06:36
Αντωνη καλοριζικος.
Καλοριζικος και απο μένα γείτονα :smt041:smt041:smt041
water_turtle_lover
26-05-10, 20:13
Ωχ βρε παιδια ουτε που το ειχα προσεξει!!!Βιαστικη παντα..:cool:Μπραβοοοοο Αντωνηηηηηηη!!Συγχαρητηρια,παντα αξιος και καλα κουραγια!!!:D:D:D:D
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά να ΅στε καλά…:p
Ετσι μπραβο (!!!!), αυτος ειναι ο τιτλος που ταιριαζει
στον Αντωνη ,,,,,,,και μονο το Emersed maniac να μεινει δεν θα τον χαλασει καθολου...:D:D:D:D:D
Μπράβο Αντώνη, το αξίζεις.:)
να 'στε καλα παιδιά σας ευχαριστώ πολύ....:p;)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.