Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Ο Μονομάχος μου στο youtube

elboot
24-05-10, 16:55
Το ανέβασα σήμερα έκανα κάποιες αλλαγές στη διακόσμηση .........
πώς το βλέπετε ??????????:):):):)
καλό ??????????:D:D:D:D:D
http://www.youtube.com/watch?v=zGWDMbGL2G4

kingrim
24-05-10, 16:57
βαλε ενα φοντο και μερικα φυτα ακομα και θα εισαι οκ

elboot
24-05-10, 17:07
είχα βάλει κάποτε φόντο αλλά έκανε καθρέφτη και έβλεπε το είδωλό του το παλικάρι μου και στρεσαριζότανε και μετά απο σιζίτιση εδώ με τα παιδιά ήταν μία καλή λίση να μην έχει φόντο.........
Όσο για τα φυτά και εγώ λέω να βάλω και άλλα .....δίκιο έχεις..........

kingrim
24-05-10, 17:19
βαλε ενα μαυρο ματ χαρτονι αλλιως τι να πω δεν ειχα ποτε μονομαχο

almost
24-05-10, 17:43
Να ρωτήσω:
1. Τι είναι αυτό το διαφανές πλαστικό στην πίσω αριστερή πλευρά του ενυδρείου (δίπλα στο θερμοστάτη) που στηρίζεται στο πίσω τζάμι με 2 πράσινες βεντούζες;
2. Τι έχεις βάλει κάτω από την έξοδο του hydor για να κόψεις τη ροή; Δεν μειώνεται από το φίλτρο με κάποια ρύθμιση;

elboot
24-05-10, 18:02
Το πράσινο αυτό με τοις βεντούζες είναι ο αντιδραστήρας sera CO2-start
βάζω εκεί ταμπλέτες διοξειδίου sera CO2-tabs plus...........
Τώρα το φιλτράκι μου είναι πατενταρισμένο δεν χρησιμοποιώ τα δικά του φίλτρα μέσα το έχω αλλάξει και βάζω υλικά φιλτραρίσματος δικά μου οπός άνθρακα, σιποραξ, βιόσφαιρες και τα λοιπά που δεν περιλαμβάνονταν ..........Η μύωση της ροής γίνετε από την εισαγωγή του στη σωλήνα αλλά με τα υλικά που έχω μέσα την μείωνε πολύ γιαυτό και έφτιαξα από σφουγγάρι πράσινο και φελιζόλ μια πατεντούλα για να ανακόπτεται η ροή αν επιμένεις θα αναρτήσω και φώτο να το δείτε........

almost
24-05-10, 18:30
Δηλαδή, ενώ η ροή έχει μειωθεί με τα υλικά που έχεις βάλει, ήθελες να την μειώσεις και άλλο και έβαλες το σφουγγαράκι;

elboot
24-05-10, 18:47
βασικά να μην αναταράσσετε η επιφάνεια ήθελα και το πέτυχα.........

Singha
24-05-10, 22:30
σιγουρα περναει καλα ο φιλος!

αμα φουντωσει το σπιτι του θα καραγουσταρει!

almost
25-05-10, 07:03
βασικά να μην αναταράσσετε η επιφάνεια ήθελα και το πέτυχα.........

Εγώ αυτό το πέτυχα με το ύψος του νερού μέσα στο ενυδρείο.

Anyway, πιστεύω λίγα φυτάκια ακόμα, αφού τους αρέσουν και θα είναι πολύ καλά.

elboot
25-05-10, 15:40
[QUOTE=almost;449020]Εγώ αυτό το πέτυχα με το ύψος του νερού μέσα στο ενυδρείο.

Και αν πέσει η στάθμη πχ λόγο εξάτμισης τι κάνεις ?
με την πατεντούλα αυτή το έχω σίγουρο.........

Από φυτά τη άλλο να βάλω έτσι εύκολα σαν αυτά που έχω γιατί δεν έχω βάλει και υπόστρωμα ........
επιφανείας υπάρχουν ??? όχι νούφαρα όμως κάτι άλλο :confused::confused:....... φακή προσπάθησα να βρω αλλά δεν τα κατάφερα και γενικότερα τέτοιου τύπου φυτά μόνο νούφαρα βρίσκω και δεν νομίζω ότι μου κάνουν ξέρετε που θα βρω στη Αττική γενικότερα:confused::confused::confused::confused:

Maverick
25-05-10, 15:49
φακή προσπάθησα να βρω αλλά δεν τα κατάφερα

Απο φακή άλλο τίποτα... Νομίζω έχει πολύς κόσμος να σου δώσει, βάλε μία αγγελία ;)

elboot
25-05-10, 16:26
που να βάλω αγγελία φίλε μου???????????
να βάλω cabomba ή όχι είχα βάλει πριν κανά οχτάμινο έγινε τεράστιο και κιτρίνισε και στο τέλος το πέταξα το φυτό και για να πω και την αλήθεια μου δεν έβαζα τότε ούτε διοξείδιο ούτε και λίπασμα ....... Να το επιχειρήσω ξανά τη λες??????

exelix
25-05-10, 16:28
http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=26

elboot
25-05-10, 16:32
Ευχαριστώ θα το κάνω τώρα αμέσως:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:s mt041

elboot
26-05-10, 17:29
θέλω να ευχαριστήσω και πάλι των φίλο Teo1 για την ευγενική του προσφορά με τα φυτά που μου έδωσε πριν από λίγη ώρα πραγματικά ο μονομάχος μου έγινε άρχοντας και φάνηκε αμέσως :smile:
η συμπεριφορά του άλλαξε τελείως το απολαμβάνει πραγματικά τώρα :razz:
και πάλι ευχαριστώ φίλε μου :grin::grin::grin::grin::smt041:smt041:smt041
θα τραβήξω νέο βίντεο και θα το βάλω στο YouTube για να το δείτε :razz:

elboot
07-08-10, 02:02
Πέθανε το ψαράκι μου παιδιά προχθές :(:(:(
προφανώς από την ζέστη γιατί δεν βρήκα κάποιο πρόβλημα στο νερό..........
των είχα περίπου δύο χρόνια.........
των Σεπτέμβριο λέω να πάρω έναν άλλον ............
ευτυχώς που δεν του είχα βγάλει όνομα γιατί θα είχα δεθεί πολύ περισσότερο μαζί του.........
για να πω την αλήθεια μου έχω σκάσει των γούσταρα πολύ των ψάρι μου:(:(:(
μες στο πρόγραμμα όμως είναι αυτά οκ πάμε για άλλα να σώσουμε κάποιον άλλων απο το ποτηράκι............:):):)

Maverick
07-08-10, 10:41
2 χρόνια διάρκεια ζωής (+~6 μήνες μέχρι να φτάσει στο πετσοπ για πούλημα) είναι φυσιολογική για μονομάχο. Οπότε μάλλον ήταν από γεράματα...

elboot
16-08-10, 12:01
αυτό θέλω να πιστεύω φίλε μου..........
αν έχω κάνει κάποιο λάθος και δεν το γνωρίζω τη να πω !!!
ελπίζω να έχω διαβάσει περισσότερο και γνωρίζω πολλά περισσότερα για να εξασφαλίσω στων επόμενο την καλύτερη δυνατή διαβίωση........
ακόμα δεν των έχω αντικαταστήσει ,το ενυδρείο του είναι άδειο με τα φυτά μόνο.........
των Σεπτέμβριο θα πάρω άλλον........