Επιστροφή στο Forum : το 16λιτρο μου
Αυτό το ενυδρείο το έχω για πολλούς σκοπούς.Ηταν το ενυδρείο με το οποίο ξεκίνησα και τώρα χρησιμοποιείται σαν παιδικός σταθμός για τα μικρά guppy μου...:p
ορίστε μερικές φότο
Ναι:grin:...φάση δεν έχει?
Red crystal
14-05-10, 15:01
Ειναι ωραιο το ενυδρειο.Θα σου προτεινα ομως να βγαλεις ολα τα ψευτικα να βαλεις ενα μικρο ξυλακι και πολλα φυτα.
Τα ψεύτικα εννοείς το σπίτι του μπόμπ και τον φάρο????Ναι οκ κανέναν πρόβλημα...απο βυθός του μπικίνι θα γίνει πιό φυσικός...
Χαχα, καταπληκτικός παιδικός σταθμός ! :D
Χαχαχαχαχ είδες το σπίτι είναι για να μπείς στο κλίμα...:D
water_turtle_lover
14-05-10, 15:33
χεχεχε!!μιλαμε για πολυ πλακα ...:D:D:D:D..Μ'αρεσει!!:p
ΤΕΛΕΙΟ, μια διαφορετικη χαρουμενη νοτα...:D
Ναι βρε παιδιά, μερικές φορές πρέπει τα πράγματα να τα βλέπουμε και λίγο διαφορετικά, πιο ανάλαφρα, πιο χαλαρά... :p
Mε περισσοτερα φυτακια θα προτιμας να βλεπεις το ενυδρειο σου αντι να βλεπεις μπομ σφουγγακη το πρωι :D
Σίγουρα!!!χαίρομαι που σας αρέσει τόσο,με κάνετε πολύ χαρούμενο!!!:smt041
Ναι βρε παιδιά, μερικές φορές πρέπει τα πράγματα να τα βλέπουμε και λίγο διαφορετικά, πιο ανάλαφρα, πιο χαλαρά... :p
και δινοντας θαρρος στα νεα παιδια να ασχοληθουν χαλαρα με το χομπυ και σιγα σιγα να οργανωθουν περισσοτερο...
αν το καθε παιδι το παρεις απο τα μουτρα κατευθειαν εχεις μεγαλες πιθανοτητες να σε αγνοησει και να κανει το δικο του...
πιστευω πως τα γκαπακια σου φιλε μου θα ειναι πολυ πιο ανετα σε ενα μπομπσφουγγαρακοτετραγωνοπαντελονης ενυδρειο, απο το δικο μου που κρυβονται οπου βρουν φυλλωσια και φοβουνται να ξεμυτισουν μην γινουν μεζες...
ναι λοιπον...εγκρινω :grin:
Tα φυτά δεν είναι μόνο διακοσμητικά.. Καθαρίζουν το νερό και το κάνουν "καλυτερο". Κατά τη γνώμη μου είναι απαραίτητα σε κάθε ενυδρείο..
Tα φυτά δεν είναι μόνο διακοσμητικά.. Καθαρίζουν το νερό και το κάνουν "καλυτερο". Κατά τη γνώμη μου είναι απαραίτητα σε κάθε ενυδρείο..
απαραιτητα δεν ειναι, προαιρετικα ειναι τα φυτα...
απαραιτητο ειναι το φιλτρο ο θερμοστατης και το γυαλι...
βγαλε τον Bob απο το φιλτρο γρηγορα...:D
Χαχα όντως φάση έχει!! :D
q2kzMPDTMKc&feature=related
βγαλε τον Bob απο το φιλτρο γρηγορα...:D
Σωστά!!! Πολλοί από εμάς έχουμε έναν (ή περισσότερους) Μπόμπ στο φίλτρο μας!!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΜΠ!! ΖΗΤΩ ΤΟ ΣΙΠΟΡΑΞ!!!
-------------------------
Ειναι ωραιο το ενυδρειο.Θα σου προτεινα ομως να βγαλεις ολα τα ψευτικα να βαλεις ενα μικρο ξυλακι και πολλα φυτα.
Και που θα κοιμάτε ο Μπόμπ??:confused::confused:
Ο δικός μου αν το θελήσει έχει δίπλα το σπίτι για έναν υπνάκο;)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.