stratosss
05-05-10, 18:00
Καλησπέρα παιδιά θα μπώ κατευθείαν στο θέμα που με απασχολεί. Λοιπόν έχω 1 ενυδρείο στα 300 L περίπου και σκέφτομαι να του κάνω ζούγκλα με Cuba κάτω και γενικά απαιτητικά φυτά, για τον λόγο αυτό θα του βάλω και Cο2 δικιάς μου κατασκευής με μπουκάλα χωρίς όμως Ph controller (λόγω χρημάτων, αλλά είναι στο πρόγραμμα για να το πάρω), επίσης σκέφτομαι να του βάλω μέσα για decor μια αερόπετρα για εφέ :rolleyes::rolleyes:.
Γίνεται ή θα έχω πρόβλημα με το Co2 :confused::confused::confused: για ψάρια λέω για αρχή να βάλω σκαλάρια, εκτός αυτού δεν ξέρω αν θα έχω πρόβλημα με το ανεβοκατέβασμα του Ph με το άνοιξε κλείσε του Co2. Ξέρει κανείς να μου πεί :confused::confused::confused:
Όπως λέει και το Section "Αρχάριοι γλυκού νερού" οπότε μην βαράτε με την ερωτήσεις που κάνω :grin::grin::grin:. Γιατί ρωτώντας μαθένεις λένε. :smt041:smt041:smt041
Γίνεται ή θα έχω πρόβλημα με το Co2 :confused::confused::confused: για ψάρια λέω για αρχή να βάλω σκαλάρια, εκτός αυτού δεν ξέρω αν θα έχω πρόβλημα με το ανεβοκατέβασμα του Ph με το άνοιξε κλείσε του Co2. Ξέρει κανείς να μου πεί :confused::confused::confused:
Όπως λέει και το Section "Αρχάριοι γλυκού νερού" οπότε μην βαράτε με την ερωτήσεις που κάνω :grin::grin::grin:. Γιατί ρωτώντας μαθένεις λένε. :smt041:smt041:smt041