PDA

Επιστροφή στο Forum : Βοήθεια με διακοπή ρεύματος

stelios_ant
27-04-10, 18:13
Καλησπέρα
αύριο η Δ.Ε.Η. έχει προγραμματίσει στην περιοχή μου διακοπή ρεύματος 8.00-15.00, δηλαδή 7 ολόκληρες ώρες!!!

Είναι πολλές οι ώρες, γεννήτρια δεν έχω...
Τι πρέπει να κάνω;;;; έχω πανικοβληθεί.

in the pond
27-04-10, 18:31
Καλησπέρα
αύριο η Δ.Ε.Η. έχει προγραμματίσει στην περιοχή μου διακοπή ρεύματος 8.00-15.00, δηλαδή 7 ολόκληρες ώρες!!!

Είναι πολλές οι ώρες, γεννήτρια δεν έχω...
Τι πρέπει να κάνω;;;; έχω πανικοβληθεί.

Τί ενυδρείο έχεις και πόσα ψάρια έχεις μέσα και τί ψάρια?

Οι εταιρείες προγραμματίζουν τόσο μεγάλες διακοπές ηλεκτρισμού, αλλά συνήθως επανασυνδέονται πολύ γρηγορότερα. Να' ξερες πόσες διακοπές ηλεκτρισμού έχω περάσει εγώ...
Αν δεν έχεις πολύ μεγάλη ιχθυοφόρτιση θα είσαι εντάξει.
Αν τα δεις σκούρα, προγραμμάτισε την αλλαγή του νερού σου αύριο κάπου στις 3 ώρες.
Για καλό και για κακό, κάνε τους μια μέρα νηστεία. Αν έχεις ήδη ταΐσει σήμερα, μην ταΐσεις απόψε και αύριο, μέχρι να επανέλθει ο ηλεκτρισμός.
Η εποχή βοηθάει. Πού είσαι να σου συμβεί κατακαλόκαιρα με 35 βαθμούς κελσίου.;)

bokostas
27-04-10, 18:33
Τίποτε δεν χρειάζεται να κάνεις, μη φοβάσαι, οι βιολογικές αποικίες δεν θα πάθουν τίποτε σε 7 ώρες,
μόνο τάϊσε ελαφρά τώρα και μην ξαναταΐσεις καθόλου μέχρι να επανέλθει το ρεύμα αύριο το μεσημέρι.
Αν φοβάσαι για την θερμοκρασία, ανέβασε από τώρα τον θερμαντήρα 1-2 βαθμούς και μην ξεχάσεις να τον ξανακατεβάσεις μετά.

Με πρόλαβε και στα είπε ο Pond Moderator:)

stelios_ant
27-04-10, 19:02
Ευχαριστώ
Το ενυδρείο είναι 280 λίτρα και τρέχει μόνο 3 μήνες οπότε ίσως δεν έχει σταθεροποιηθεί εντελώς ως προς την αποικία βακτηρίων...
Για τη θερμοκρασία δεν ανησυχώ.
Μήπως να ανοίξω το φίλτρο να οξυγονώνεται;;;
-------------------------
διάβασα και τα παλαιότερα ποστ και ενημερώθηκα. Πανικοβλήθηκα ελαφρώς γιατί είμαι και νέος στο άθλημα...:D
Σας ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις (όπως πάντα άλλωστε συμβαίνει στο φόρουμ).

in the pond
27-04-10, 19:25
Μήπως να ανοίξω το φίλτρο να οξυγονώνεται;;;
Να το αφήσεις όπως είναι.;)