Επιστροφή στο Forum : συνδιασμος
λοιπον την τριτη σκεφτομαι να βαλω επιτελους τα πρωτα ψαρακια στο ενυδρειο μου μιασ και πλεον απο τισ μετρησεισ μετα απο ενα μηνα ολα φαινονται καθαρα...εχω υποψιν μου 4 ειδη ψαριων και θελω απο τους εμπειρουσ του φορουμ την βοηθεια τους..λοιπον εχω υποψιν
1)white tip tetra
2)rasbora espei
3)blue tetra
4)black phantom tetra
το ενυδρειο ειναι φυτεμενο 60αρι με μια μεγαλη ριζα μεσα...συνδιαζονται οι κατηγοριεσ ψαριων παραπανω μεταξυ τους..δεν θα τα ωαλω και τα 4 υποψιν αλλα θελω ενα συνδιασμο αν υπαρχει...ευχαριστω εκ των προτερων
harris samos
25-04-10, 18:28
λιγα λιτρα για τετρα
σκεψου κατι αλλο ενα κοπαδι cpd με λιγα εντλερ θα ειναι μια χαρα πιστευω :grin:
βρες μου εσυ cpd και σου δινω τον κοσμο ολο..φαγαμε τον τοπο εδω με φιλουσ μου σε πετ σοπ και δεν εχουν...τα εντλερ δεν με τρελαινουν...και τα cpd ρασμπορα ειναι γιατι λοιπον να υπαρχει θεμα με τα ρασμπορα εσπει? δηλαδη ξεχναω τα τετρα μου? :confused::(:(:(:(:(
harris samos
25-04-10, 21:00
παρε κανα τηλεφωνο ΝΙΝΤΑΛ Η ΤΟ ΜΑΝΘΟ
για να καταλαβεισ τα τετρα ειναι μικρα ψαρια με μεγαλες απετησεις
θελουν μεγαλο ενυδρειο και οσο ποιο μακρη γυνετε τους αρεσει το κολιμπη σε μικρο ενυδρειο θα ειναι σε μια γωνια δε θα τα δεις να κολιμπουν σα κοπαδι και να τα ευχαριστηθεις
βρες μου εσυ cpd και σου δινω τον κοσμο ολο
αντιστοιχα σου δινω τον κοσμο ολο αν μου βρεις Blue tetra...
συμφωνω κι εγω οτι σε αυτα τα λιτρα τα τετρα δε δειχνουν την ομορφια και τη χαρη τους που εκτος απο το χρωμα ειναι και η κολυμβηση τους.
harris samos
25-04-10, 21:15
τη ειπες τωρα θελω κι εγω
αντιστοιχα σου δινω τον κοσμο ολο αν μου βρεις Blue tetra...
τη ειπες τωρα θελω κι εγω
Σιγά το ψάρι βρε παιδιά, σαν καρδινάλιος που έχει χάσει το κόκκινό του είναι. :p
harris samos
25-04-10, 21:23
μολισ ειδα οτι απαντισες νομιζα οτι θα ελεγες εχω φερτε μου 2 κοσμους χαχαχαχαχαχαχαχχαχαα
Σιγά το ψάρι βρε παιδιά, σαν καρδινάλιος που έχει χάσει το κόκκινό του είναι. :p
:smt016:smt016:smt016
www.hydrocosmos.gr (http://www.hydrocosmos.gr) εχει blue tetra...galatsi
δικος σου ο κοσμος τοτε...:D
τα τετρα τι θερμοκρασια θελουν γενικοτερα τι συνθηκες?
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.