PDA

Επιστροφή στο Forum : blue labidochromis stock ?

Chaotica
24-04-10, 04:18
παιδια γεια σας , ασχολιομουν με ψαρια απ τη λιμνη malawi κοντα στα 6 χρονια, εχω μια πειρα κ καποιες βασικες γνωσεις πανω στη κατηγορια αυτη ψαριων!!

η αγαπη μου ομως ηταν παντα τα απιστευτα αυτα ψαρια τα κλασσικα σε ολους μας yellow labidochromis caerulus (spelling :p ) θα η8ελα να μου πειτε αν ξερετε αν μπορω να βρω σε καποιο μαγαζι τα ΜΠΛΕ ladidochromis, τα εχω δει μονο σε φωτογραφιες κ πραγματικα μ εχουν στοιχιωσει !! επειδη στηνω παλι τα ενιδρεια μου σιγα σιγα θα χαιρομουν να τα αγορασω απο καποιο ιδιωτη ή pet shop !!

in the pond
24-04-10, 06:40
Mιλάς για τα Labidochromis Shisumulae ή τα Mbamba?
Στην Κύπρο όσες προσπάθειες και αν έκανα δεν έχω δει ούτε το ένα, ούτε το άλλο ζωντανό.

Κλεόβουλος
24-04-10, 08:02
Καλώς ήρθες!
Όπως λέει κι ο Βασίλης μόνο "ζωγραφιστά" τα έχω δει:)

mihalis
24-04-10, 13:15
Το ότι τα mbamba τα ψάχνω ένα χρόνο σου λέει κάτι;
Aν παίξει καμιά ομαδική από Γερμανία, είμαι μέσα.

markos6888
24-04-10, 13:52
Δες αυτο..
http://www.tanganika.cz/english/fish-export/Malawi/Labidochromis/

Απο Τσεχια... Εχω στειλει e-mail κ περιμενω απαντηση αν στελνουν Ελλαδα κ κοστος για μεταφορικα...

lingistis
24-04-10, 13:56
Βασικά... υπάρχουν σε κάποιο ενυδρείο "δικό" μας???

mihalis
24-04-10, 19:44
Αν δεις ότι αξίζει, υπολόγισε με...

Γενικά, ήθελα να 'ξερα κι εγώ υπάρχει κάποιος που έχει στην Ελλάδα στο ενυδρείο του mbamba; Οχι για πούλημα, απλά να τα έχει...

markos6888
24-04-10, 20:33
Εγω γενικα ψαχνω απο tanganyika τα Lamprologus Signatus...
Αλλα στο link που ποσταρα εχει και το ειδος Labido που ψαχνετε...
Λογικα Δευτερα θα μου απαντησουν και θα επανελθω στο θεμα!
Ειχα στειλει κ σε μια Γερμανικη που φαινοντουσαν πολυ επαγγελματιες οι ανθρωποι αλλα μου ειπαν παιζει προβλημα με το αεροπλανο κ γενικα ειναι περιεργα τα animal shipping για Ελλαδα και δεν στελνουν.. Και η πλακα ειναι οτι πηγα σε ενα pet shop σημερα να ρωτησω αν φεραν τιποτα απο tanganyika κ μου ειπαν και αυτοι οτι εχει παιχτει προβλημα με το αεροπλανο και δεν μπορουν να κανουν εισαγωγες περαν των "κοινων" και ανθεκτικων ειδων... zw

Αντε μακαρι να κατσει να κανουμε καμια καλη μαζικη να χαρουμε....! :smt020

mihalis
24-04-10, 22:48
Για να δούμε...