Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Ψαρόσουπα για ηλικιωμένους??

kilo_me
21-04-10, 12:36
:Dμε τον τίτλο θέλω να ρωτήσω επειδή η γιαγιά μου (85 χρόνων) ζήλεψε το ενυδρείο μου και θέλει και αυτή… ποια είναι η πιο εύκολη λύση σε ψάρια, φυτά και ενυδρείο μιας και δεν έχει την δύναμη να αλλάζει 40 λίτρα την εβδομάδα…? Βεβαίως θα έχει την βοήθεια μου και βεβαία θα τις δώσω μπόλι και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.. αλλά ποια είναι η ποιο εύκολη λύση ?:smt120

TolisT
21-04-10, 12:54
Εγω θα ελεγα χρυσοψαρο.Παντως αν της αρεσουν τα βατραχακια παρε ενα μικρο υδροβιο.Ειναι πολυ ανθεκτικα και δεν εχουν ιδιαιτερες απαιτησεις+δεν βρομιζουν.Εγω εχω ενα μαζι με ενα χρυσοψαρο μεγαλουτσικο 4 μηνες και τα πανε μια χαρα.;)

Δημητρης89
21-04-10, 13:28
εναν μονομαχο να παρεις και να τον βαλεις σε ενα 25αρι και δεν θα χρειαζεται μεγαλες αλαγες;)

το χρυσοψαρο θελει τουλαχιστον 60 λιτρα;)

Dimis
21-04-10, 14:06
Ενα 40αρι ενυδρειο http://osmosisaquariums.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_images.tpl&product_id=650&category_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=1&lang=el σαν αυτο με φιλτρο στο καπακι οπου ευκολα μια φορα την εβδομαδα θα μπορει να αλλαζει υαλοβαμβακα και να βαλει μεσα 2 αρσενικα και 4 θηλυκα γκαπυ (αρκει να πηγαινεις μια φορα το 2μηνο-3μηνο να πιανεις μερικα και να τα χαριζεις) μερικες ανουμπιες και μικροσοριουμ και φτερες και θα ειναι σουπερ η γιαγια!
Μονο αλλαγη νερου βρυσης 40% με αντιχλωριο μια φορα την εβδομαδα.

Πάνος
21-04-10, 19:22
να πηγαινεις εσυ να κανεις τις αλλαγες και να δινεις χαρα στη γιαγια σου...
μπορει να πεφτει και κανενα χαρτζιλικι...:p
αν μενετε κοντα και δεν ειναι κοπος να το φροντιζεις εσυ...τοτε μπορειτε ναβαλετε οποια σας αρεσουν...;)

platy
21-04-10, 19:28
κοιτα θα σ ελεγα να βαλλεις γαριδουλες π θα μπορει να τις ταιζει και ευκολα (με λαχανικα) αλλα δεν ξερω αν θα τις βλεπει ...τα αρσενικα γκαπυ ειναι μια καλη ιδεα (για να μην γεννανε κιολας ) αλλιως κατι π να κανει σε λιγα λιτρα