PDA

Επιστροφή στο Forum : Golden Frog - Πληροφορίες;


exelix
20-04-10, 15:02
Παιδιά, όσο ήμουν Αθήνα είδα ένα μικρό χρυσό βατραχάκι σε χώρο μόνο με νερό, όπως και τα ψάρια, χωρίς στεριά, αλλά απλά το κράτησα στο μυαλό μου για να το ψάξω μόνος. Μερικές μέρες μετά το ξαναπέτυχα σε ένα άλλο pet shop και επειδή ο άνθρωπος που το έχει ήταν αρκετά ευγενικός τον ρώτησα τι παίζει με αυτό. Μου είπε ότι είναι άκακο για τα ψάρια, άμα έχει χώρο να πατήσει θα πηδήξει έξω από το ενυδρείο και άμα υπάρχουν ψάρια που το πειράζουν θα μένει συνέχεια κρυμμένο. Το θυμάμαι πολύ μικρό και χρυσοκίτρινο, δε θυμάμαι να έχει κάποιου είδους σχέδιο-βούλες. Νομίζω ότι το λέγανε ακριβώς όπως το έχω γράψει στον τίτλο, άντε να ήταν gold frog. Ψάχνοντας στο φόρουμ βρήκα κάποιες αναφορές για βατραχάκια που ζουν μόνιμα στο νερό, αλλά δεν έμοιαζαν οι φωτογραφίες. Επειδή ακόμα και το Google σφίγγεται να μου βρει πληροφορίες, μήπως υπάρχει κάποιος που ξέρει κάτι παραπάνω;

azores
29-04-10, 10:36
http://reptilesgreece.ipbfree.com :D

exelix
29-04-10, 13:12
Ευχαριστώ, αλλά το συγκεκριμένο forum είναι σχετικά νέο και πέρα από λίγα είδη ζώων είναι αρκετά ελλιπές. Έψαξα εκεί για το βατραχάκι που ρωτάω και παλιότερα, αλλά δε βρήκα κάτι. Άμα έχεις ακριβή σύνδεσμο θα με βοηθήσεις περισσότερο!

azores
29-04-10, 22:52
Ευχαριστώ, αλλά το συγκεκριμένο forum είναι σχετικά νέο και πέρα από λίγα είδη ζώων είναι αρκετά ελλιπές. Έψαξα εκεί για το βατραχάκι που ρωτάω και παλιότερα, αλλά δε βρήκα κάτι. Άμα έχεις ακριβή σύνδεσμο θα με βοηθήσεις περισσότερο!

Καλησπέρα.

Το συγκεκριμένο site είναι το μοναδικό Ελληνικό φόρουμ, τόσο καλά ενημερωμένο επί των ερπετών.

Ψάχνεις τον ιδιοκτήτη. Σωτήρη τον λένε. Admin :D
Και του στέλνεις ένα π.μ. με αυτό που ψάχνεις.

Τα παιδιά θα σε κατευθύνουν σωστά εκεί.
Για παραπάνω πληροφορίες ρώτα τον straho (Ηλίας) εδώ στο gab.
Ασχολείται πολλά χρόνια με ερπετά.
Αν δεν γνωρίζει ούτε αυτός, δεν έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου.

exelix
29-04-10, 22:59
Περίμενα να το δει ο Strahos στην αρχή και μετά το ξέχασα τελείως! Άμα δεν ξέρει και αυτός θα δω και στο άλλο φόρουμ.

Ευχαριστώ!

Strahos
30-04-10, 13:33
Καλησπέρα
Προσωπικά δεν ασχολούμαι με ερπετά στην αιχμαλωσία αλλά με τα άγρια ευρωπαϊκά ερπετά και αμφίβια και την προστασία τους. Άλλωστε είμαι αντίθετος με την αιχμαλωσία ερπετών γενικώς και σιγά σιγά τήνω να γίνω αντίθετος και για τα ψάρια...

Ρίξε μια ματιά αν θέλεις σε αυτό το θεμα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=37827 νομίζω πως αναφέρεσαι για αυτόν τον βάτραχο. Διάβασέ το όλο έχει λινκς και πληροφορίες μέσα. Ποτέ μην αφήσεις έναν τέτοιο βάτραχο στην φύση μόνο!