3r4ndo
15-04-10, 13:02
Εχω ενα "ενυδριακι" 5 λιτρων πυκνοφυτεμενο, στο οποιο κατοικει ο δυτισκος. Δεν σκοπευω να τον κρατησω(πολυυυυυυυ βρωμιαρης :p ), θα επιστραφει στη φυση και θα μου μεινει το ενυδριακι. Επισης προετοιμαζα ενα φιλτρακι με ελεγχομενη ροη(50-350 λιτρα/ωρα,πολυ μικρου μεγεθους) με μπολι το οποιο τρεχει ως δευτερο σε ενυδριο φιλου για να διατηρηθει, υπαρχει θερμαντηρας 10βαττ. Εχω ακομα δυο ριζουλες (τις οποιες εχω βουτηξει σε ενα κουβαδακι να φυγει η κιτρινιλα) και καποια φυτακια ακομη να βαλω.
Σκευτομουν να παρω εναν μονομαχουλη απο ενα μαγαζι στην Αθηνας το οποιο τα εχει σε ποτηρακια των 100μλ, τα μισα ψοφια και τα αλλα μισα ετοιμα... Πιστευω πως αυτα τα ψαρακια ειτε θα πεθανουν ειτε θα καταληξουν στα χερια καποιου που θα τα βαλει σε γυαλα με νερο κατευθειαν απο τη βρυση γιατι καποιος γνωστης δεν θα τα επελεγε... Με αυτο το σκεπτικο πηρα το θαρρος να ρωτησω..
Σκευτομουν να παρω εναν μονομαχουλη απο ενα μαγαζι στην Αθηνας το οποιο τα εχει σε ποτηρακια των 100μλ, τα μισα ψοφια και τα αλλα μισα ετοιμα... Πιστευω πως αυτα τα ψαρακια ειτε θα πεθανουν ειτε θα καταληξουν στα χερια καποιου που θα τα βαλει σε γυαλα με νερο κατευθειαν απο τη βρυση γιατι καποιος γνωστης δεν θα τα επελεγε... Με αυτο το σκεπτικο πηρα το θαρρος να ρωτησω..