Επιστροφή στο Forum : Νεα αρχη
Καλη μερα.Επεσα στα χερια μου ενα ενυδρειακι 20 22 λιτρα και το εστησα με αμβουργου.Μετρησα εχτες και εστρωσε οποτε...Θα ηθελα την βοηθεια σας για να φιλοξενησω εναν μονομαχο καταλληλα.Θα ηθελα βοηθεια ως προς την εσωτερικη διαμορφωση.:)
πω πω ομορφια τα μονομαχοενυδρεια(και εγω εχω για αυτο το λεω..)
λοιπον ξυλαρακια,ριζουλες,αποξηραμενα φυλλα,ευκολα φυτακια και εισαι ετοιμος...ειναι απιστευτοι οταν "παιζουν" με τις κρυψωνες και χωνονται παντου!
Ξυλα κλαδια ριζες απο τι?Εχω μια ριζα που τελικα δεν την χρησιμοποιω.Λεω να την κοψω λιγο και να την πεταξω μεσα.Χαλικι?
Ξυλα κλαδια ριζες απο τι?Εχω μια ριζα που τελικα δεν την χρησιμοποιω.Λεω να την κοψω λιγο και να την πεταξω μεσα.Χαλικι?
τα ενυδρειακα ξυλα-ριζες..τι δεν καταλαβες?
πειραματισου αρκει να ειναι καθαρο...χαλικι
καλυτερα σκουροχρωμο και οχι πολυ χονδροκοκκο
γιατι εγω στο δικο μου πηρα απο τα χυμα στα πετ σοπ
πολυ ωραιο βεβαια αλλα στο φυτεμα με παιδευει λιγο:rolleyes:
Οκ καταλαβα.Απο φυτα τι κανουμε?Θελει καποιο συγκεκριμενο?Να του αφησω χωρο ελευθερο η να ειναι πολυ πυκνο?
Οκ καταλαβα.Απο φυτα τι κανουμε?Θελει καποιο συγκεκριμενο?Να του αφησω χωρο ελευθερο η να ειναι πολυ πυκνο?
τα κλασσικα ευκολα...ανουμπιες,βαλισνεριες,τζαβα,εγκεριες κλπ
κανονιακ ουτε πολλα ουτε λιγα!
ok ok ευχαριστω.Θα το οργανωσω σιγα σιγα.;)
Αντε να πληθαίνουν όλο και πιο πολύ οι έχοντες αυτών των υπέροχων ψαριών!!!
-------------------------
κανονιακ ουτε πολλα ουτε λιγα![/QUOTE]
τι σημαίνει κανονιάκ????
Παντα μου αρεσαν αλλα η ιδεα οτι θελουν μοναξιες παντα με αποθουσε.Τωρα ομως στο τριτο ενυδρειο θα κανω παιχνιδι.Καλα δεν ειναι τα 20 λιτρα γι αυτα?
Με την απαραίτητη φροντίδα και προσοχή είναι οριακά εντάξει..
Βέβαια θα ήταν καλύτερα εαν ήταν σε ένα πιο μεγάλο...
Και εαν μπορείς να έχεις τη δυνατότητα αυτήν έστω μελοντικά θα σου πρότεινα να τον πας σε ένα μεγαλύτερο..
Τα 20 λίτρα είναι καθαρά έτσι??
Να αποφυγεις μονο, ξυλα/ριζες με αιχμηρες ακρες που μπορει να τραυματιζουν τα πτερυγια του.
...ειναι απιστευτοι οταν "παιζουν" με τις κρυψωνες και χωνονται παντου!
Αυτό που μου αρέσει με τον Ιορδάνη ("http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=39518) είναι όταν έρχεται για φαί. Με βλέπει, πάει στην αριστερή γωνία, τον ταίζω και περιμένει η τροφή να μπλεχτεί στα νούφαρα για να μπλεχτεί ανάμεσά τους και να την φάει. Όλα τα λεφτά.
παντως εχω ομορφη μονομαχινα να σου δωσω αν θελησεις θηλυκο!
παντως εχω ομορφη μονομαχινα να σου δωσω αν θελησεις θηλυκο!
Μη με βάζεις σε μπρίζες... Τον λυπάμε λίγο μόνο του, αλλά το έχω ξαναδεί το έργο: θα του πάρω μια θυλικιά και μετά θα πάρω 2 μικρά ενυδρείο για το γόνο, 2 για να τον μεγαλώνω.. Έχουν και το πιο όμορφο ζευγάρωμα τα άτιμα..
Αυτη την στιγμη εχουν παγωσει τα σχεδια μου γιατι το ενυδρειακι φιλοξενει κατι ανκιστρους που περιμενουν να στρωθει το ενυδρειο του φιλου για να του τ χαρισω.Μολις γινει αυτο ξεκινουν οι εργασιες.:)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.