Επιστροφή στο Forum : Πλαστικα
Μπορω να βαλω πλαστικα αντικειμενα στο ενυδρειο? :rolleyes::smt073
Μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος?
Εαν εννοεις διακοσμητικα αγορασμενα απο pet shop,ναι.Προτιμησε ομως
φυσικη διακοσμηση(ξυλα,φυτα ).
Κλεόβουλος
14-04-10, 08:38
Καλύτερα να τα αποφύγεις.Τα περισσότερα πλαστικά διακοσμητικά,ψεύτικα φυτά κλπ είναι βαμμένα και πιθανότατα τοξικά:(
Καλύτερα να τα αποφύγεις.Τα περισσότερα πλαστικά διακοσμητικά,ψεύτικα φυτά κλπ είναι βαμμένα και πιθανότατα τοξικά:(
συμφωνω.
ασε που εχω διαβασει και για ουλες πανω σε ψαρια που δημιουργηθηκαν απο φυλα πλαστικων φυτων.
Εγω πιο παλια ειχα παρει μια πλαστικη ριζα που αρχισε να ξεβαφει και μυριζε πολυ εντονα ... με εβαλε σε μπελαδες απο τοτε δεν ξαναβαζω τιποτα ψευτικο! :smt076
..έχω ένα ναύγιο μεσα, εδώ και 6 μήνες και δεν έχει παρουσίασει κάποιο θέμα... Μάλιστα είναι και πολύ χρήσημο για τα ψάρια μου καθώς το χρησημοποιούν (κάποια απο αυτά), σαν κατοικία... Μένουν μέσα τα βράδια αλλά και κατά την διάρκεια της ημέρας... Συνεπώς δεν θέλω να το απομακρύνω καθώς τα ψάρια μου το έχουν αποδεχτεί...
Η γνώμη μου είναι αν βάλεις κάτι τελικά να φροντίσεις να είναι προϊόν εταιρείας σοβαρής για να αποφύγεις τις συνέπειες που ανέφεραν οι προηγούμενοι φίλοι....(χημικά, μυριωδιές, κ.α.πράγματα που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την ζωή των ψαριών)...
Τα φυτα πως τα φυτευω?Μπορω να εχω και ψαρια μεσα οταν μεγαλονουν τα φυτα?Επισης τι ειναι ο ναυγιος?:p
Κλεόβουλος
14-04-10, 13:39
Τα φυτα πως τα φυτευω?με την ρίζα προς τα κάτω:Dυπάρχουν και κάποια που δεν φυτεύονται αλλά δένονται σε πέτρα ή ξύλο ή επιπλέουν στην επιφάνεια Μπορω να εχω και ψαρια μεσα οταν μεγαλονουν τα φυτα?Ρίξε μια ματιά στις παρουσιάσεις των φυτεμένων ενυδρείων ;)Επισης τι ειναι ο ναυγιος?:pΑυτός είναι ένας κακός πλαστικός "καράβιος":smt044
Άσε βρε τα ψεύτικα και βάλε φυσική διακόσμηση,έτσι μόνο θα έχεις ένα όμορφο αποτέλεσμα.
Αυριο παω να παρω 8 γκαπυ.Σκεφτομαι να παρω και φυτα.Ακου προτιμισεις:).Εχω ενυδρειο 55 Lzw
Εχει μια λιστα με φυτα εδω: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=4537
Εχεις στρωσει το φιλτρο? Ειναι ετοιμο? :confused:
Ανουμπιες,μικροσοριουμ,βαλλισνεριες.
Εχει μια λιστα με φυτα εδω: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=4537
Εχεις στρωσει το φιλτρο? Ειναι ετοιμο? :confused:
Δυστυχως οχι:smt120.Παρακαλω βοηθηστε με,με λιγα λογια αν γινετε :rolleyes:
εχεις διαβασει ολα τα υπομνηματα των αρχαριων?
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.