Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Βοηηηθειαααα............

water_turtle_lover
09-04-10, 12:41
Γεια σας!!!Χθες που πηγα στο σπιτι μιας φιλης μου βλεπω ενα πανεμορφο χρυσοψαρο που το εχαν σε ενα ενυδρειο 7-10 λιτρων(εγω το υπολογισα).Το ψαρι ειναι ακομα στρεσαρισμενο και στο ενυδρειο δεν υπαρχει καμια μηχανικη υποστηριξη(ουτε καν λαμπα και φιλτρο).Ειναι διακοσμημενο με ενα πλαστικο φυτο και αυτα τα πολυχρωμα χαλικια που πουλανε στα πετ σοπ.Φροντισα οσο καλυτερα μπορουσα τι θεση του ενυδρειου,μακρια απο πορτα και απο παραθυρο(αλλα ωστοσο πεφτει λιγο ο ηλιος επανω του).Της προτεινα ή να δωσει το ενυδρειο ή το ψαρι αλλα το ψαρακι δεν ηθελε να τω δωσει και δεν την βλεπω να θελει να παρει καινουριο ενυδρειο.Το μονο που μπορω να κανω ειναι να φροντισω την διακοσμηση.Το χαλικι εννοειται πως φευγει και θα βαλω κατι σε ποιο φυσικο χρωμα.Αλλα δεν ξερω αν πρεπει να βαλω κατι αλλο(ξυλα,φυτα) ή να το αφησω αδειο για να εχει χωρο το ψαρι να κινηθει.Παρακαλω βοηθειστε γιατι το λυπαμαι το καημενο το ψαρακι....:(

Dimitrisss123
09-04-10, 12:48
προσπαθησε να την πησεις να παρει ενα ενυδριακι 30 λιτρων με φιλτρακι κ θερμοστατι κ να βαλει ενα μονομαχο μονο μεσα φτηνα θα της βγει.
Κ ειναι κ πανεμορφο ψαρακι θα της αρεσει.
Αλλα μην πεταξει το χρυσοψαρο κριμα ειναι αν μπορει να το δωσει πισω στο πετ σοπ.

water_turtle_lover
09-04-10, 12:52
Της ειπα και της 2 λυσεις αλλα το ψαρακι δεν θελει καθολου να το δωσει και θα προσπαθησω να την πεισω για αλλο ενυδρειο....Αλλα προς το παρον πρεπει να βολευτουμε με τα λιτρα που εχουμε....:rolleyes:

Γιώργος Κ
09-04-10, 12:56
Αν δε το δωσει δε θα αντεξει παρα πολυ το ψαρακι!!

Ειναι εκνευριστικο που θα πρεπει να παθουμε για να μαθουμε ... αλλα τωρα μιλαμε για μια ζωη που βασανιζεται και τελικα θα καταληξει!

Κριμα ... ειμαστε τοσο ξεροκεφαλοι και κανουμε κακο μονο και μονο για να τροφοδοτησουμε τον εγωισμο μας! :(

akis7
09-04-10, 12:58
μπορεις να της κανεις δωρο εσυ ενα ενυδρειο!! :P

water_turtle_lover
09-04-10, 13:05
:(:(:(..Ειναι οντως κριμα....Και εγω που το βλεπω πολυ στεναχωριεμαι,και δυστηχως δεν μπορω να κανω κατι εκτος απο αυτο που προανεφερα...
-------------------------
μπορεις να της κανεις δωρο εσυ ενα ενυδρειο!! :P

:D:D:D....Θα το εκανα αν υπηρχαν λεφτα,αλλα μου τα εχει φαει ολα η προετοιμασια του δικου μου ενυδρειου!!:rolleyes:
-------------------------
Τελικα να βαλω διακοσμηση ή οχι?

exelix
09-04-10, 13:14
Άμα η διακόσμηση είναι άλλα 50 λίτρα ναι! Τι να σου πω... το πιο σπαστικό σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις είναι ότι σε κάποιους ζει κανά δυο χρόνια και μετά σου τη λένε και δεν μαθαίνουν ποτέ! Δική μου πρόταση είναι προσπάθησε να της πεις ήρεμα και ωραία τι παίζει και άμα είναι από αυτούς που δεν καταλαβαίνουν μην πλακωθείς κιόλας. Κάποιοι μαθαίνουν με τον άσχημο τρόπο. Δείξε της και καμιά φωτογραφία από προσιτά (οικονομικά) ενυδρεία με χρυσόψαρα και ο θεός βοηθός.

water_turtle_lover
09-04-10, 17:34
Τελικα ρε παιδια στο παρον ενυδρειο(εγω θα της ξαναπω βεβαια για μεγαλυτερο)να βαλω μεσα κανα φυτο ή οχι?

Γιώργος Κ
09-04-10, 17:35
Τελικα ρε παιδια στο παρον ενυδρειο(εγω θα της ξαναπω βεβαια για μεγαλυτερο)να βαλω μεσα κανα φυτο ή οχι?
Παρε ενα κρινο (νομιζω παει στις κηδειες) ...

water_turtle_lover
09-04-10, 17:36
Παρε ενα κρινο (νομιζω παει στις κηδειες) ...

:grin::grin::grin:.......Χωρις πλακα!!!

Γιαννης Μ5
09-04-10, 22:24
Εφοσον δεν καταλαβαινει την αναγκη αγορας μεγαλυτερου ενυδρειου(το ενυδρειο που εχει δεν κανει για κανενα ψαρακι)παρτε ενα φιλτρο πρωτα και ενα θερμοστατη και τι να πω,οσο ζησει το κακομοιρο.

Πάνος
09-04-10, 23:35
μη βαλεις διακοσμηση...οσος καιρος του μενει ας ειναι λιγοτερα στεναχωρα αποσο ειναι ηδη...
το ξερουμε οτι χιλιαδες χρυσοψαρα πεθαινουν με αυτο τον τροπο...δε μπορεις να σταματησεις το κακο. οταν ενημερωνεις καποιον αλλα επικρατει ο εγωισμος του....προσωπικα προσευχομαι να πεθανει μια ωρα αρχιτερα το ψαρακι να τυρανιεται λιγοτερο...

water_turtle_lover
09-04-10, 23:39
μη βαλεις διακοσμηση...οσος καιρος του μενει ας ειναι λιγοτερα στεναχωρα αποσο ειναι ηδη...
το ξερουμε οτι χιλιαδες χρυσοψαρα πεθαινουν με αυτο τον τροπο...δε μπορεις να σταματησεις το κακο. οταν ενημερωνεις καποιον αλλα επικρατει ο εγωισμος του....προσωπικα προσευχομαι να πεθανει μια ωρα αρχιτερα το ψαρακι να τυρανιεται λιγοτερο...

Ευχαριστω πολυ Πανο για την απαντηση...Κι εγω το λυπαμε αλλα δυστηχως δεν μπορω να κανω κατι αλλο εκτος απο αυτο που εχω κανει ηδη....Δεν μπορω να επεμβω μεσα στην οικογενεια καποιου αλλου...Και οι γονεις συνηθως δεν σε παιρνουν στα σοβαρα,ειδικα οταν εισαι παιδι...:smt120

Χριστόφορος Μίχας
09-04-10, 23:51
Γιατι να πεθανει λιγο τσαμπουκα θελει.

Πάνος
10-04-10, 00:02
μωρε εγω απο δικους μου φιλους θα το ειχα αρπαξει και θα ειχα φυγει...και θα τους ελεγα "αν εισαι τοσο αναισθητος κι εγωιστης που δε καταλαβαινεις γιατι το παιρνω οσο και να φωναζεις κατσε και σκεψου το! ελπιζω να καταλαβεις και να μη χαλασεις τη σχεση μας για ενα καπριτσιο να κρατησεις ενα ψαρι σε γυαλα...ζεις και χωρις αυτο" :D

yannakis
10-04-10, 00:12
υποθετω οτι εχεις κανει οτι μπορεις οποτε λυση δεν μενει..θα ζησει οσο ζησει θα ψοφησει και μετα θα το βαρεθει...ετσ γινεται παντα:smt120

water_turtle_lover
12-04-10, 14:11
μωρε εγω απο δικους μου φιλους θα το ειχα αρπαξει και θα ειχα φυγει...και θα τους ελεγα "αν εισαι τοσο αναισθητος κι εγωιστης που δε καταλαβαινεις γιατι το παιρνω οσο και να φωναζεις κατσε και σκεψου το! ελπιζω να καταλαβεις και να μη χαλασεις τη σχεση μας για ενα καπριτσιο να κρατησεις ενα ψαρι σε γυαλα...ζεις και χωρις αυτο" :D

:D:D:D....Ετσι μπραβο!!Επανω τους:smt084...:D

Efh
20-11-10, 13:27
ειχα τυχει και γω σε παραμοια περιπτωση με γυαλα
αν και αρχαρια κ γω..
πρεπει να την πισεις να παρει ενα ενυδρειακι 50L
οχι το καλυτερο αλλα ενα σχετικα καλο για το ψαρακι:)

delta66
20-11-10, 14:06
Της προτεινα ή να δωσει το ενυδρειο ή το ψαρι αλλα το ψαρακι δεν ηθελε να τω δωσει και δεν την βλεπω να θελει να παρει καινουριο ενυδρειο.
Αν δεν θελει να ακουσει, μην μιλας.

Τηλέμαχος
20-11-10, 14:27
Και εμένα κάτι τρελά μου πετάει η γιαγιά μου λέει θέλει να βάλει ένα ************ στη μικρή της γυάλα. Της λέω εγώ για κύκλους του αζώτου και μου λέει "Εγώ πώς νομίζεις πώς κράτησα εκείνο το χρυσόψαρο για 4 χρόνια; Με μεγάλο ενυδρείο; Μία μέρα έκανε ζέστη, δεν του άλλαξα το νερό και ψόφησε" και της λέω μετά εγώ τί έκανα και πέθανε ο Μαυρίκος και μου λέει: "Ναι κανόνισε φρόντιζέ τα εσύ τόσο πολύ να σου ψοφάνε"

Οι άνθρωποι δεν μαθαίνουν. Δυστυχώς. Εγώ ως τώρα την έχω πείσει να μην πάρει ψαράκι.:smt041