PDA

Επιστροφή στο Forum : Μπανιέρα

Dimitris_Batman
08-04-10, 13:57
Πείτε με τρελό :smt041,πείτε με άρρωστο :smt041,πείτε με κολλημένο :smt041,πέιτε με σχιζοφρενή δολοφόνο με το πριόνι :smt041 αλλά 2 φορές πέτυχα μπανίερες 2ΜΕΤΡΕΣ για πέταμα και δεν τις μάζεψα να τις κάνω ενυδρειάκια:smt026.
Για σκεφτείτε δύο ωραίες λιμνούλες στο υπόγειο!!!!
Η μία να έχει κοι και στην άλλη να μεγαλώνεις φυτά;

Πείτε μου,είμαι παράλογος;οέο;;;;
Θα δείτε που θα το κάνω κάποια στιγμή και θα ζηλέυετε. νια νια νια νια νια νια !!!!

bokostas
08-04-10, 14:16
Είσαι τρελλός, άρρωστος, κολλημένος...:D
Σκέψου και το τζακούζι, έχει καλύτερη κυκλοφορία και ανατάραξη.:D

panos1972
08-04-10, 14:25
Είναι μικρή για κοϊ!
Χρυσόψαρα!

Μάλλον όμως μη πρακτική λύση, πέρα από τις αλλαγές νερού :D

Κοίτα να μην είναι πλαστικές! Παραμορφώνουν και σπάνε εύκολα!
Μαντέμι!

:smt030 όχι δεν είσαι βαρεμένος! Σώπα, σώπα..... (Κόψε όμως τις "ουσίες".... :D)

Dimitris_Batman
08-04-10, 14:29
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.Ναι,έτσι.Συνεχίστε να μου δίνετε θάρρος και κουράγιο για να μπορώ να συνεχίζω να προσφέρω στην ανθρωπότητα.
Θέλω να βλέπω μηνύματα.
Και δεν παίρνω ουσίες.Απλώς είχα το μικρόβιο του ενυδρείοφιλου και το ανακάλυψα...
Εγώ φταίω;;;;;;

lucy
08-04-10, 16:52
....
Πείτε μου,είμαι παράλογος;οέο;;;;
.....

:shock: :rolleyes: :smt115 :p ;)

Γιώργος Κ
08-04-10, 16:57
Θα αδειαζεις και το νερο ευκολα!! :D Θα τραβας τη ταπα και ολα καλα!!
Απο τι υλικο ειναι?? :confused:

giannisqq
08-04-10, 17:02
Είσαι τρελλός, άρρωστος, κολλημένος...:D
Σκέψου και το τζακούζι, έχει καλύτερη κυκλοφορία και ανατάραξη.:D:smt020:smt020:smt020
-------------------------
Θα αδειαζεις και το νερο ευκολα!! :D Θα τραβας τη ταπα και ολα καλα!!
Απο τι υλικο ειναι?? :confused:
ωχ ρωταει το υλικο!!!!ποσοι δισκοι χωρανε αραγε:confused::confused::confused:

kristos
08-04-10, 23:20
μου περισσευει μια λεκάνη. αν την θες να βαλεις ψαρια μ λες.
βρισκεις και εναν νιπτηρα και να το σετακι μπανιου-ενυδρειου.:D:D

Πάνος
08-04-10, 23:23
το δικο σου "κομματι" θα ειναι το πιο ενδιαφερον...:D

lucy
09-04-10, 10:35
τι να σας πω; φαντασία δεν έχετε; μπανιέρα είπε το παιδί εσείς φτάσατε στο ...μπιτέ!

Κάνε το θαύμα σου εσύ και μην πτοείσαι! Εδώ μέσα ευκαιρία ψάχνουν για χαβαλέ και καζούρα! Όπότε μην περιμένεις άμεσα σοβαρή απάντηση! Θα πάρει καιρό!

Dimitris_Batman
09-04-10, 11:07
Πάνο σκέψου με 10 γαρίδες ρεντ σε ένα χρόνο πόσους απογόνους θα έχω.ω ρε γλέντια...Κάθε σάββατο θα τρώμε σαγανάκι με καυτερή πιπεριά.ω ρε γλέντια...

Lucy θα το κάνω και θα σκάσουν όλοι από την ζήλεια τους.και εγώ μπορεί να κάνω λίγο χαβαλέ αλλά αν βρω μπανιέρα εννοείται πως θα το προχωρήσω.έχω βάλει στο μάτι 4 μπανιέρες ενός βοσκού που ποτίζει τα ζωντανά του....

Kristos κράτα την.βάλτην στην ταράτσα με μπαμπού και ρίξε καμία χελώνα ή βατράχια...

Σκεφτείτε το !!!! Έτοιμη λίμνη στο σπίτι !!!!!!!!!!!!!

lucy
09-04-10, 12:27
αν θα σκάσουν λέει .... !!! Εγώ βρήκα λύση για την λιμνούλα μου. Έτσι όπως είναι, μακρουλή και μικρή ... ακριβώς σαν μπανιέρα. Πρέπει λίγο να την μεγαλώσω ... οπότε δυο μπανιέρες στη σειρά και .... τέλεια λιμνούλα!

On_Klik
09-04-10, 15:26
Ωραια Ιδεα_Ευκολη Λειτουργια.
Τραβας Την Ταπα & Αδειαζει...
Πατας Καζανακι & Γεμιζει...
Ωραιο,Ωραιο...

Singha
09-04-10, 19:02
τι να σας πω; φαντασία δεν έχετε; μπανιέρα είπε το παιδί εσείς φτάσατε στο ...μπιτέ!

Κάνε το θαύμα σου εσύ και μην πτοείσαι! Εδώ μέσα ευκαιρία ψάχνουν για χαβαλέ και καζούρα! Όπότε μην περιμένεις άμεσα σοβαρή απάντηση! Θα πάρει καιρό!

ακου εκει μπιντε!! αααχαχαχαχα!:D:D:D:smt041

paco
09-04-10, 19:42
το εργο το ειχα δει σε ενα χοντρεμπορα απο χρυσοψαρα ολων των ειδων
καμια 30αρια μπανιερες που φιλοξενουσαν για την προσαρμογη τους μετα την εισαγωγη χιλιαδες χρυσοψαρα
ειναι καλη ιδεα με το μονο προβλημα την υγρασια του χωρου απο την εξατμηση
οταν το κανεις θελουμε φωτο

Dimitris_Batman
10-04-10, 14:12
Ας μου δωθεί η ευκαιρεία και θα το κάνω.όσο για την υγρασία υπάρχουν και οι αφυγραντές χώρου.πατέντες υπάρχουν πολλές για την υγρασία.Ας ετοιμαστεί ο χώρος,ας βρεθεί η μπανιέρα και όλα γίνονται...