Επιστροφή στο Forum : Αλάτι στα guppies
αν ξέρει κάποιος ας μας ενημερώσει κ μας τους καινούργιους σας παρακαλώ¨)
πρέπει να βάλω μαγειρικό αλάτι στο ενυδρείο μου με τα gappy????
Βασικα υπαρχει ενυδρειακο αλατι ... η χοντρο τυροκομικο (χωρις προσθετα ροης) ... μη βαλεις μαγειρικο αλατι!
Στα guppy κανει καλο να βαλεις λιγο αλατακι αλλα αν εχεις φυτα θα πρεπει να προσεχεις γιατι πολλα δεν το "αντεχουν" ;)
Με τις σκληρότητες της Θεσ/νίκης δεν βλέπω το λόγο να προσθέσεις αλάτι.
Μπορείς να βάλεις και αν θες αγόρασα πρόσφατα από super market μία συσκευασία ενός κιλού που είναι μία χαρά.
Μαγειρικό χονδρό αλάτι ΧΙΩΝ, έχει μόνο θαλασσινό αλάτι και κανένα πρόσθετο.
Μπορείς να βάλεις και αν θες αγόρασα πρόσφατα από super market μία συσκευασία ενός κιλού που είναι μία χαρά.
Μαγειρικό χονδρό αλάτι ΧΙΩΝ, έχει μόνο θαλασσινό αλάτι και κανένα πρόσθετο.
μου εχουν πει οτι δεν κανει αυτο το αλατι, αλλα μονο το ενυδρειακο γιατι το κοινό αλάτι περιεχει ιωδιο και μπορει να σκοτωσει την βιολογια στο ενυδρειο...
:(
μου εχουν πει οτι δεν κανει αυτο το αλατι, αλλα μονο το ενυδρειακο γιατι το κοινό αλάτι περιεχει ιωδιο και μπορει να σκοτωσει την βιολογια στο ενυδρειο...
:(
Αλάτι με ιώδιο και άλλα πρόσθετα δεν κάνει.
Αλλά υπάρχει και το καθαρό θαλασσινό αλάτι χωρίς πρόσθετα, όπως αυτό που αναφέρει ο .... φίλος .... χαλβάς
Υπαρχει αλατι της seachem που δεν βλαπτει τα φυτα.
Φίλε Σταύρο πόσο σίγουρος είσαι ότι δε βλάπτει τα φυτά; Μιλάς για το Live Bearer Salt της Seachem, σωστά;
giannisgr41
08-06-10, 14:32
το Live Bearer Salt της Seachem το βάζω σε ενυδρείο με ζωότοκα εδώ και 5 μήνες,με φυτά μέσα.δεν παρατήρησα να τα βλάπτει καθόλου,απλά πρόσεχω να μην βάζω και πολύ
Φίλε Σταύρο πόσο σίγουρος είσαι ότι δε βλάπτει τα φυτά; Μιλάς για το Live Bearer Salt της Seachem, σωστά;
Αυτο ισχυριζεται η εταιρεια,αλλα και εγω που το χρησιμοποιησα δεν
εκανε ζημια στις ανουμπιες που εχω.Δεν ξερω εαν βλαπτει ποιο ευαισθητα
φυτα.
giannisaek
08-06-10, 14:54
Οι ανούμπιες αντέχουν και σε υφάλμυρο νερό.
Έτσι νομίζω.
πιστευω οτι εξαρταται απο τα φυτα που εχεις..οι ανουμπιες αντεχουν, στο δικο μου ενυδρειο που εβαλα ενυδρειακο αλατι, καποια φυτα σαπισαν σε μια εβδομαδα, καποια αλλα δε τα πειραξε καθολου..
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.