Επιστροφή στο Forum : Στρωσιμο βυθου
Χρονια πολλα σε ολλους ...γεια χαρα σε ολους ..εδω και 2 εβδομαδες εχω στρωσει το ενυδρειο μου μεσα ζει ενας μονομαχος ...οστωσω θελω να στρωσω και τον βυθο μου για να βαλω μεσα γαριδες θα μπορουσα να βαλω μερικα υλικα απο το φιλτρο μου μεσα στο ενυδρειο πχ μακαρονι για να στρωσει και ο βυθος μου? πληροφοριακα σας ενημερωνω πως το φιλτρο μου ειναι της ΕΗΕΙΜ το 2213 και ''τρεχει'' πανω σε 60 λιτρο ενυδρειο
Dimitris_Batman
07-04-10, 13:32
Χρόνια πολλά.
Γιες γιου κεν αλλά ψάξε στην ενότητα για τα Bettas.Μονομάχοι με γαρίδες είναι φίφτι φίφτι η υπόθεση γιατί μπορεί να σου τις περάσει για σαγανάκι.Δώσε λίγο βάση σε αυτό που σου λέω.έχει ξανασυζητηθεί το θέμα περί μονομάχων και γαρίδων...
γουοοοοου
2213 για 60 λιτρα και ενα μονομαχο..?? καλα καταλαβα?
ο βυθος θα στρωσει με τον καιρο, λογικα θες κανα διμηνο ομαλης λειτουργιας για να εισαι ασφαλης..
γουοοοοου
2213 για 60 λιτρα και ενα μονομαχο..?? καλα καταλαβα?
ο βυθος θα στρωσει με τον καιρο, λογικα θες κανα διμηνο ομαλης λειτουργιας για να εισαι ασφαλης..
α ευχαριστω! :)
-------------------------
Χρόνια πολλά.
Γιες γιου κεν αλλά ψάξε στην ενότητα για τα Bettas.Μονομάχοι με γαρίδες είναι φίφτι φίφτι η υπόθεση γιατί μπορεί να σου τις περάσει για σαγανάκι.Δώσε λίγο βάση σε αυτό που σου λέω.έχει ξανασυζητηθεί το θέμα περί μονομάχων και γαρίδων...
Βασικα παραπονο δεν εχω απο τον Ποσειδωνα μου (μονομαχος) ...αλλα θα ηταν ομορφο αν καποια στιγμη κατα πολεμουσα την αλγη μου να εβλεπα και καμια red cherry
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.