PDA

Επιστροφή στο Forum : μανόμετρα

j.p.
22-03-10, 15:21
καλησπέρα. μανόμετρο aquaristik net 2κιλη μπουκάλα. 80 φυσαλίδες το λεπτό 3 μήνες λειτουργίας. θέλω αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς διαβάζουμε τα μανόμετρα. από τότε που άρχισα την παροχή οι δείκτες δεν έχουν μετακινηθεί σχεδόν καθόλου.
δευτερο: η μπουκάλα είναι με κλείστρο και όχι με στρόφιγγα, υπάρχει πρόβλημα? ευχαριστώ.

gta__156
22-03-10, 15:40
καλησπέρα. μανόμετρο aquaristik net 2κιλη μπουκάλα. 80 φυσαλίδες το λεπτό 3 μήνες λειτουργίας. θέλω αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς διαβάζουμε τα μανόμετρα. από τότε που άρχισα την παροχή οι δείκτες δεν έχουν μετακινηθεί σχεδόν καθόλου.
δευτερο: η μπουκάλα είναι με κλείστρο και όχι με στρόφιγγα, υπάρχει πρόβλημα? ευχαριστώ.
αριστερο μανομετρο πιεση της μπουκαλας ( Η ποσο εχει μεσα ) και δεξια το μανομετρο πιεση στην εξοδο του μανομετρου , με την δικιλη τη μπουκαλα θα αργησεις να δεις το αριστερο το μανομετρο να πεφτει , το δεξι το μανομετρο μου φαινεται δεν αλλαζει ο δεικτης παρα μονο οταν αδειασει
Οσο για το κλειστρο απο τη στιγμη που σου βγαζει κανονικα τη ποσοτητα που θες δεν πρεπει να υπαρχει καποιο προβλημα

andreas213
23-03-10, 11:31
γιαννη εισαι κομπλε.στην μπουκαλα αυτη περνας την περονη για να κλειδωσει και να ειναι μονιμα πατημενη.θα συμφωνησω με τον gta.εισαι πολυ καλα.αντε περιμενουμε και παρουσιαση το φυτεμενο σου.

j.p.
23-03-10, 13:25
ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. αντρέα θα κάνω παρουσίαση, γιατί έχω και κάποιες ερωτήσεις που ψάχνουν απάντηση.