PDA

Επιστροφή στο Forum : Πρωταρης

gta__156
18-03-10, 20:39
Πανω που ειχα σχεδον ετοιμο το κυβο για να το στειλω το μαιο στο διαγωνισμο φυτεμενου , ενα ευχαριστο γεγονος ηρθε για να μου ''χαλασει '' τα σχεδια .....
Θα δω πως θα πανε τα πραγματα και αν χρειαστει θα χαλασω το κυβο να τον κανω γεννηστρα ;)

Γιώργος Κ
18-03-10, 20:50
:smt041:smt041:smt041
Καλως τα δεχτηκες!! :p

Welcome to the club!!

yiapas
18-03-10, 23:27
μπράβο φίλε ...:smt041
μου θυμίζει τα ψάρια ενός γνωστού...αλλά με άλλο nick :D

gta__156
19-03-10, 06:56
μπράβο φίλε ...:smt041
μου θυμίζει τα ψάρια ενός γνωστού...αλλά με άλλο nick :D
ειμαι ο γνωστος αγνωστος :p:p

gta__156
19-03-10, 20:51
μετα απο 27 ωρες ,,,,

thanasis76
19-03-10, 20:58
ο αγνωστος μπατμαν ξαναχτυπα....
καλος τα δεχθηκες και ευχομαι να πανε ολα καλα...
:smt041:smt041:smt041

gta__156
19-03-10, 21:01
τανασηηηηη

Ευχαριστω ρε φιλε ;)
η νυχτα θα ειναι γεματη με σασπενς ......

thanasis76
19-03-10, 21:09
τανασηηηηη

Ευχαριστω ρε φιλε ;)
η νυχτα θα ειναι γεματη με σασπενς ......

ευχομαι αυριο να δουμε ευχαριστες φωτο...
με το καλο...

gta__156
20-03-10, 07:23
37 ωρες μετα ....

εχουν εμφανιστει 11 ασπρα αυγα σε διαστημα 8 ωρων ( απο το βραδυ μεχρι τωρα δηλαδη ) , οι γονεις ειναι και οι 2 κοντα στα αυγα , το υπολοιπο κοπαδι εχει απομονωθει

Κλεόβουλος
20-03-10, 10:56
:smt041Όμορφα ψάρια.
Καλή επιτυχία φίλε!

gta__156
20-03-10, 11:49
42 ωρες μετα τα λευκα αυγα εχουν φαγωθει απο τους γονεις και εχουν μεινει μονο 3-4 λευκα ...

gta__156
20-03-10, 15:29
για οποιν του αρεσει το οφθαλμολουτρο εβαλα τη καμερουλα να παιζει μπαλα

http://www.livestream.com/geosid

gta__156
20-03-10, 19:14
49 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΕΣΚΑΣΑΝ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΟΥΡΕΣ.....

gta__156
22-03-10, 20:48
4 μερες μετα τη γεννα
στο διαστημα αυτο μεταφερθηκαν γονεις και μικρα απο το κυριο ενυδρειο σε γεννηστρα .
οι γονεις μολις τελειωσαν τη μεταφορα των μικρων απο το σφουγγαρι οπου ηταν κολλημενα μιαμιση μερα στο μπροστινο τζαμι της γεννηστρας , ηταν μια καλη ευκαιρια να μετρησω τα μωρα ....

Κυριοι εχουμε 32 ουριτσες ζωηρουλες :)

Γιώργος Κ
22-03-10, 21:08
Αυτα ειναι ψαρια οχι σαν τη δικη μου που μου τα κρυβει παντα!!! :smt041:smt041

Γιαννης Μ5
22-03-10, 21:58
Να σου ζησουν:smt041:smt041

ΧρήστοςΠ
23-03-10, 10:40
κάτι κάνεις μικρε ;)

gta__156
23-03-10, 21:04
ενα βιντεακι απο την ημερα της γεννας εως σημερα το μεσημερι

Υ.Γ βγηκε μεγαλο το βιντεο και λιγος ο ηχος αλλα δεν πειραζει :p

9nqSWWQ4T9I

mikele
24-03-10, 09:13
φοβερο τοπικ μπραβο σου καλη συνεχεια!!!!!!!!

persival
24-03-10, 10:17
Απίστευτα ψάρια οι δίσκοι...
Κρυφοί πόθοι...!

Να σου ζήσουν!

gta__156
24-03-10, 15:02
6 μερες μετα.....

JOXx7WY0cYk

Γιώργος Κ
24-03-10, 17:06
Καλα παει!! :smt041:smt041:smt041
Να σου ζησουν οι μπομπιρες!! :p

gta__156
25-03-10, 19:24
7 μερες μετα τη γεννηση ....

οι γονεις τρωνε κανονικα , αλλαγες 40-50% καθημερινες μονο με νερο α/ο , εχω προσεξει οτι ολα τα μικρα κολανε πανω στον snakeskin (μιας και ειναι και ποιο σκουρος ) και με εξαιρεσεις μερικες φορες που βλεπω 3-4 μικρα πανω στο pigeon και αυτο κατω απο το θωρακικο πτερυγιο η κοντα στα κοιλιακα πτερυγια , λιγο προσοχη θελει με το σκουπισμα αλλα μεχρι τωρα δεν ειχα καποια απωλεια , στην παρουσια της σκουπας δεν υπαρχει καποια επιθετικοτητα καθε αλλο θα ελεγα οτι υπαρχει μια ''περιεργεια'' . τα μικρα δεν εχω καταφερει να τα μετρησω με ακριβεια μιας κουνιουνται και ειναι μισα απο εδω και μισα απο εκει , παντως ειναι 25+ .

agnos
26-03-10, 06:33
Πω πω ομορφιές! Να σου ζήσουν τα μικρούλια φίε μου

gta__156
26-03-10, 21:58
8 μερες μετα τη γεννηση ....

(εαν καποιος εχει μηχανη με μεγαλυτερο φακο απο 18-55 θα του ειμουν υποχρεος εαν ερχοταν να τραβηξουμε μερικες φωτο τα μικρα για προσωπικο μου αρχειο )

Γιώργος Κ
26-03-10, 22:15
:smt041:smt041
Ομορφιες!!! :p

gta__156
28-03-10, 21:58
10 μερες μετα....

PHILIPAN
29-03-10, 14:00
Πανω που ειχα σχεδον ετοιμο το κυβο για να το στειλω το μαιο στο διαγωνισμο φυτεμενου , ενα ευχαριστο γεγονος ηρθε για να μου ''χαλασει '' τα σχεδια .....
Θα δω πως θα πανε τα πραγματα και αν χρειαστει θα χαλασω το κυβο να τον κανω γεννηστρα ;)

Τώρα κατάλαβες πόσο περιττό είναι να συμμετέχεις σε διαγωνισμούς φυτεμένου... :D

Γιώργος Κ
29-03-10, 14:11
Εισαι σε κρισημο σημειο ... απο εδω και περα αν δει ο πατερας ή η μητερα οτι ειναι πολυ λιγα τα μικρα μπορει να τα φανε και να πανε σε αλλη γεννα! Μπορει να ακουγεται σκληρο αλλα η φυση παντα προσπαθει να "σπρωξει" τα ζωα στο να γινει η σιγουρη διαιωνιση του ειδους! Ετσι αν χασουν λιγα μικρα και κανουν ακομα πιο πολλα ... τοτε εχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες να ζησουν παραπανω μικρα!
Προσεχε τα λοιπον ... ;)
Αρχισε σιγα σιγα ... να δινεις ζωντανη αρτεμια!

gta__156
29-03-10, 14:22
Εισαι σε κρισημο σημειο ... απο εδω και περα αν δει ο πατερας ή η μητερα οτι ειναι πολυ λιγα τα μικρα μπορει να τα φανε και να πανε σε αλλη γεννα! Μπορει να ακουγεται σκληρο αλλα η φυση παντα προσπαθει να "σπρωξει" τα ζωα στο να γινει η σιγουρη διαιωνιση του ειδους! Ετσι αν χασουν λιγα μικρα και κανουν ακομα πιο πολλα ... τοτε εχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες να ζησουν παραπανω μικρα!
Προσεχε τα λοιπον ... ;)
Αρχισε σιγα σιγα ... να δινεις ζωντανη αρτεμια!
εχω προσεξει οτι οι γονεις σαν να καθαριζουν το θερμομετρο και λεω μην γινει τιποτα εκει πανω , προχτες ηταν επιθετικος ο αρσενικος , χτες και σημερα ειναι μια χαρα θα εχω το νου μου ( αν και δεν θα προλαβω να αντιδρασω αν γινει κατι τετοιο ) :smt120

White Diamond
30-03-10, 18:41
Γιωργο μπραβο.:smt041
Αυριο μετα τις 10,30 μεχρι το βραδυ ελα για το pp.

gta__156
30-03-10, 20:40
12 μερες μετα τη γεννηση ....

Γιώργος Κ
30-03-10, 20:43
Προσπαθησες να ταισεις αρτεμια?

Ποσα ειναι??

gta__156
30-03-10, 20:53
Προσπαθησες να ταισεις αρτεμια?

Ποσα ειναι??
2 φορες δοκιμασα να ετοιμασω ζωντανη αλλα δεν .... , τρωνε της ocean nutrition ( instant baby brine shrimp ) αρκετες φορες τη μερα , οταν πεφτει μεσα φευγουν απο τους γονεις και αρχιζουν να βοσκανε :)
25 με 28 ψαρακια ειναι

Γιώργος Κ
30-03-10, 21:20
Τελεια!! :smt041:smt041:smt041

gta__156
02-04-10, 12:24
15 μερες μετα τη γεννηση

gta__156
10-04-10, 16:31
23 μερες μετα τη γεννηση ....

Γιώργος Κ
10-04-10, 17:31
Τρωνε αρτεμια??
Ποσα ειναι??

gta__156
10-04-10, 17:38
11 ειναι . ocean nutrition στο βαζακι τρωνε

Γιώργος Κ
10-04-10, 17:45
Μειωθηκαν ...:( Τα εφαγε ο αρσενικος?

Προσπαθησε και ζωντανη αρτεμια να καρδαμωσουν!!! ;)

gta__156
10-04-10, 17:49
Μειωθηκαν ...:( Τα εφαγε ο αρσενικος?

Προσπαθησε και ζωντανη αρτεμια να καρδαμωσουν!!! ;)
οσες φορες και να δοκιμασα δεν βγηκε , οποτε το ριξαμε στο βαζακι ....
Το ποιο πιθανο ειναι να τα εφαγε ο αρσενικος , την θηλυκια την ειχα βγαλει μερες και μερα με την μερα μεχρι να βγει ο αρσενικος μετραγα 1-2 λιγοτερα μικρα χωρις να βλεπω πτωματα και χωρις να εχω ρουφηξει κανενα κατα το σιφωναρισμα .

Κανω οτι μπορω , ο χρονος μου ειναι ελαχιστος εστω και ενα να μεινει θα το παλεψω....

White Diamond
12-04-10, 11:11
Τi ph ειχες? Θερμοκρασια? (αρτεμιες)

gta__156
01-05-10, 14:12
Τελος κυριοι ...

Μετα απο 1 μηνα και 13 μερες σημερα εφυγε και το τελευταιο δισκακι . πριν μια βδομαδα πρεπει να με χτυπησε το συνδρομο και ειχαν μεινει 4-5 οπου σταδιακα χαθηκαν και αυτα ....
Οσο ζουμε μαθαινουμε και εμαθα αρκετα απο τα δισκακια αυτο το καιρο , ας ελπισουμε την επομενη φορα να τα παω καλυτερα και να μπορεσω να βρω τον παραπανω χρονο που τους χρειαζεται .

Το ζευγος μπηκε στη γεννηστρα και σημερα το πρωι βγηκε καινουργια φουρνια , να δουμε εαν σκασουν ουριτσες και τι γινεται απο εδω και περα ,
Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια και ελπιζω να δουμε κατι καλυτερο απο εδω και περα ....

gta__156
01-05-10, 14:14
:):):)

Γιώργος Κ
01-05-10, 14:37
To ειδες στη πραξη ποσο δυσκολη ειναι η αναπαραγωγη τους!! Εκτος απο χρονο χρειαζονται πολλα πραγματα ... οπως εμπειρια που σου επιτρεπει να επεμβεις οπου χρειαζεται!
Λυπαμαι για τα μικρουλια ... ευχομαι στη νεα γεννα να εχεις επιτυχια!!

gta__156
01-05-10, 14:43
To ειδες στη πραξη ποσο δυσκολη ειναι η αναπαραγωγη τους!! Εκτος απο χρονο χρειαζονται πολλα πραγματα ... οπως εμπειρια που σου επιτρεπει να επεμβεις οπου χρειαζεται!
Λυπαμαι για τα μικρουλια ... ευχομαι στη νεα γεννα να εχεις επιτυχια!!
Σωστα αυτα , αλλα την εμπειρια την αποκτας με το καιρο , καθε μερα που περναει μαθαινεις ολο και κατι παραπανω και εγω λυπαμαι για τα μικρουλια αλλα ολα στο προγραμμα ειναι .
Δεν ειπα οτι ειναι ευκολο πραγμα η αναπαραγωγη αλλα ουτε και ακατορθωτο ;) , γνωμη μου ειναι οτι για πρωταρης τα πηγα καλα :) που θα παει τη δευτερη φορα ισως να τα παω καλυτερα μιας και θα ξερω περιπου τι με περιμενει .

thanasis76
01-05-10, 14:54
δεν πειραζει φιλε. σιγα σιγα και οταν εχεις τον καταλληλο χρονο θα δεις πως θα εχεις καλα αποταιλεσματα...
παιδια ποσο μηνων αρχιζουν οι δισκοι να ζευγαρονουν???:grin::grin:

gta__156
01-05-10, 15:04
δεν πειραζει φιλε. σιγα σιγα και οταν εχεις τον καταλληλο χρονο θα δεις πως θα εχεις καλα αποταιλεσματα...
παιδια ποσο μηνων αρχιζουν οι δισκοι να ζευγαρονουν???:grin::grin:
εμενα 8 μηνων ξεκινησαν .

Γιώργος Κ
01-05-10, 15:10
Το ιδιο λεμε!!! :p

Για αυτο οι δισκοι ειναι ακριβα ψαρια ... γιατι ειναι πολυ δυσκολη η αναπαραγωγη τους ...!! ;)

Το ιδιο πρωταρης ημουν (αναπαραγωγες σε γκαπυ, μολλυ, ξιφοφορους, εντλερακια, cpd, σκαλαρια, πλατυ κ.λ. δεν τις λαμβανω υποψην) ...

Χωρις ιχνος υπεροψιας η εμπειρια ερχεται μεσα απο την ενασχοληση! Επικοινωνεις με τα ψαρια ... σου μιλανε με τη συμπεριφορα τους και σου λενε τι να κανεις! Φυσικα το διαβασμα παιζει μεγαλο ρολο να γλυτωσεις απο πολλα μεσα απο την εμπειρια των αλλων ... Αυτο εκανα και εγω και στη πρωτη γεννα (ειχα ομως τους γονεις παραπανω απο χρονο ... και ειχαμε βρει τροπο επικοινωνιας) με πολυ καλα αποτελεσματα ... απο τα 8 που εμειναν μετα απο 2 εβδομαδες εζησαν και μεγαλωσαν και τα 8! :p

Ολα αυτα στα λεω για να προσπαθησεις να κανεις οτι καλυτερο μπορεις στην επομενη γεννα! Πεισμωσε να τα κρατησεις ολα και οτι προβληματα εχεις μη διστασεις να ρωτησεις! Ευχομαι να βλεπεις οτι ολοι ενδιαφερονται πραγματικα για τα ψαρια σου και χαιρονται με τη χαρα σου και λυπουνται με τη λυπη σου! ;)

gta__156
01-05-10, 15:17
Το ιδιο λεμε!!! :p

Για αυτο οι δισκοι ειναι ακριβα ψαρια ... γιατι ειναι πολυ δυσκολη η αναπαραγωγη τους ...!! ;)

Το ιδιο πρωταρης ημουν (αναπαραγωγες σε γκαπυ, μολλυ, ξιφοφορους, εντλερακια, cpd, σκαλαρια, πλατυ κ.λ. δεν τις λαμβανω υποψην) ...

Χωρις ιχνος υπεροψιας η εμπειρια ερχεται μεσα απο την ενασχοληση! Επικοινωνεις με τα ψαρια ... σου μιλανε με τη συμπεριφορα τους και σου λενε τι να κανεις! Φυσικα το διαβασμα παιζει μεγαλο ρολο να γλυτωσεις απο πολλα μεσα απο την εμπειρια των αλλων ... Αυτο εκανα και εγω και στη πρωτη γεννα (ειχα ομως τους γονεις παραπανω απο χρονο ... και ειχαμε βρει τροπο επικοινωνιας) με πολυ καλα αποτελεσματα ... απο τα 8 που εμειναν μετα απο 2 εβδομαδες εζησαν και μεγαλωσαν και τα 8! :p

Ολα αυτα στα λεω για να προσπαθησεις να κανεις οτι καλυτερο μπορεις στην επομενη γεννα! Πεισμωσε να τα κρατησεις ολα και οτι προβληματα εχεις μη διστασεις να ρωτησεις! Ευχομαι να βλεπεις οτι ολοι ενδιαφερονται πραγματικα για τα ψαρια σου και χαιρονται με τη χαρα σου και λυπουνται με τη λυπη σου! ;)
Εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε ;)

gta__156
04-05-10, 06:15
Μια νεα αρχη .....

Στην πρωτη φωτο μετρησα 127 μαυρα αυγα και μερικα δεν ειχαν παρει καν χρωμα ( ουτε λευκα ουτε μαυρα )
Στην δευτερη φωτο μετρησα κοντα στις 93 ουρες και ειναι μερικα αυγα που δεν εχουν σκασει ακομα .

Ελπιζω να πανε ολα καλα .
Εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε ....

Υ.Γ : μια παρατηρηση που εχω να κανω με βαση της 4-5 γεννες που μου εχει κανει το συγκεκριμενο ζευγαρι .
ουρες σκασανε σε μαξιμουμ 50 ωρες .

gta__156
04-05-10, 20:17
update ....

Γιώργος Κ
05-05-10, 01:57
Να σου ζησουν ολα!!! :p:smt041:smt041

Giorgos
05-05-10, 12:35
Βλεπω πως δεν εχεις απομακρυνει τα χαλασμενα αυγα και μαλιστα εχουν πιασει μυκητες. Γενικα, οταν κανουμε τεχνητη εκκολαψη, ειναι κανονας οτι πρεπει να αφαιρουμε τα λευκα/χαλασμενα αυγα διοτι ο μυκητας μπορει να εξαπλωθει ακομα και στα νεογνα (οταν ειναι ακομα λαρβες, δηλαδη δεν κολυμπουν) και να τα σκοτωσει. Καλο θα ηταν λοιπον να κανεις μια προσπαθεια. ;)

gta__156
05-05-10, 12:53
Βλεπω πως δεν εχεις απομακρυνει τα χαλασμενα αυγα και μαλιστα εχουν πιασει μυκητες. Γενικα, οταν κανουμε τεχνητη εκκολαψη, ειναι κανονας οτι πρεπει να αφαιρουμε τα λευκα/χαλασμενα αυγα διοτι ο μυκητας μπορει να εξαπλωθει ακομα και στα νεογνα (οταν ειναι ακομα λαρβες, δηλαδη δεν κολυμπουν) και να τα σκοτωσει. Καλο θα ηταν λοιπον να κανεις μια προσπαθεια. ;)

a) δεν με αφηνουν οι γονεις να πλησιασω
β)εχω δει οτι οι γονεις καθαριζουν αλλο σημειο πανω στο κωνο οποτε μαλλον θα μεταφερουν τα μικρα εκει , με την πρωτη ευκαιρια θα πεσει σιφωναρισμα στο κωνο πανω , μεχρι να παω σπιτι μπορει να εχουν μεταφερθει τα μικρα .

Οσο ζουμε μαθαινουμε .. Ευχαριστω για την πληροφορια ;)

alex
05-05-10, 13:01
β)εχω δει οτι οι γονεις καθαριζουν αλλο σημειο πανω στο κωνο οποτε μαλλον θα μεταφερουν τα μικρα εκει , με την πρωτη ευκαιρια θα πεσει σιφωναρισμα στο κωνο πανω , μεχρι να παω σπιτι μπορει να εχουν μεταφερθει τα μικρα .

Οσο ζουμε μαθαινουμε .. Ευχαριστω για την πληροφορια ;)

αντε με το καλο, αυτη τη φορα να αντεξουνε...

Giorgos
05-05-10, 14:20
Συγγνώμη, νόμιζα ότι εκανες τεχνητη εκκολαψη (νομιζοντας οτι απομακρυνες τους γονεις απο τη γεννηστρα). Αυτο που ειπα περι απομακρυνσης των χαλασμενων αυγων εννοειται οτι ισχυει μονο οταν εκκολαπτεις τα αυγα χωρις τους γονεις. Διαφορετικα, αφηνεις την φυση να κανει τη δουλεια της.

gta__156
07-05-10, 11:58
Συγγνώμη, νόμιζα ότι εκανες τεχνητη εκκολαψη (νομιζοντας οτι απομακρυνες τους γονεις απο τη γεννηστρα). Αυτο που ειπα περι απομακρυνσης των χαλασμενων αυγων εννοειται οτι ισχυει μονο οταν εκκολαπτεις τα αυγα χωρις τους γονεις. Διαφορετικα, αφηνεις την φυση να κανει τη δουλεια της.
πανε τα μικρα .... μεζες για τα μεγαλα .....

χτες δεν ειμουνα σπιτι με αποτελεσμα να μην μπορεσω να ταισω καθολου ολη την μερα τους γονεις , οποτε θεωρητικα μπορει να περασαν τα μικρα για αρτεμια :rolleyes:

Γιώργος Κ
07-05-10, 12:08
Παρα πολλοι οταν εχουν μικρα ... δεν ταιζουν τους γονεις για να μην επιβαρυνουν το νερο!! Δε τα περασαν για τροφη .. γνωριζουν οτι ειναι τα παιδια τους! ;)

gta__156
07-05-10, 12:13
Παρα πολλοι οταν εχουν μικρα ... δεν ταιζουν τους γονεις για να μην επιβαρυνουν το νερο!! Δε τα περασαν για τροφη .. γνωριζουν οτι ειναι τα παιδια τους! ;)
οταν κανεις καθημερινη αλλαγη τουλαχιστον 30%-40% ποσο μπορεις να επιβαρυνεις το νερο ? Αφου γνωριζουν τα παιδια τους ( εγω πως δεν τα βλεπω μεσα στη γεννηστρα ) ? :D

Γιώργος Κ
07-05-10, 12:22
οταν κανεις καθημερινη αλλαγη τουλαχιστον 30%-40% ποσο μπορεις να επιβαρυνεις το νερο ? Αφου γνωριζουν τα παιδια τους ( εγω πως δεν τα βλεπω μεσα στη γεννηστρα ) ? :D
Δε φανταζεσαι ποσο επιβαρυνεται απο τις τροφες - ειδικα στη γεννηστρα που ειναι λιγα τα λιτρα!! και τα μικρα θελουν τελειες συνθηκες για να επιβιωσουν .. εχεις κανει μετρησεις??
Το μονο σιγουρο ειναι οτι δε τα εφαγαν γιατι πεινουσαν ;)

gta__156
07-05-10, 12:30
μετρησεις ειδικα στη γεννηστρα δεν κανω :grin:
Οπως και να χει το πραμα τα μικρα φαγωθηκαν :grin:

Προχωραμε παρακατω :smt052

alex
07-05-10, 12:43
:confused::confused: το θεμα ειναι να βρουμε τι φταιει ωστε να το διορθωσουμε την επομενη φορα..παντως το λογο πεινας δεν μου φαινεται πολυ λογικη εξηγηση..

ποσες αποτυχημενες μεχρι στιγμης?

gta__156
07-05-10, 12:53
:confused::confused: το θεμα ειναι να βρουμε τι φταιει ωστε να το διορθωσουμε την επομενη φορα..παντως το λογο πεινας δεν μου φαινεται πολυ λογικη εξηγηση..

ποσες αποτυχημενες μεχρι στιγμης?
3 αποτυχημενες , με το καιρο θα βρουμε τη φταιει :p ακομα ειμαι μικρο και απειρο το ζευγαρι :p:p

alex
07-05-10, 13:32
3 αποτυχημενες , με το καιρο θα βρουμε τη φταιει :p ακομα ειμαι μικρο και απειρο το ζευγαρι :p:p

και σε ποσο καιρο ερχεται επαναληψη της διαδικασιας??

Γιώργος Κ
07-05-10, 13:40
Επιτυχημενη γεννα λεγεται οταν οταν σκασουν οι ουριτσες και κολλησουν στους γονεις! Αρα ειχες τουλαχιστον μια ακομα και αν δεν επιβιωσαν!

Μετρησεις πρεπει να κανεις πιο πολυ στη γεννηστρα! Μην αφηνεις τα ΝΟ3 πανω απο 10 .. ακομα και αυτο ειναι ικανο να τα ξεκανει (ΝΟ3) καλα ... με προυποθεση μη υπαρξης ΝΟ2 και αμμωνιας!
Ψαξε τα βασικα και μετα παμε στα πιο περιπλοκα ... ακομα και καθημερινες αλλαγες στη γεννηστρα μπορει να μην αρκουν (εξαρταται με τις μετρησεις σου) και ειδικα αφου ταιζεις τους γονεις μπορει να χρειαζεται και 2 η 3 αλλαγες νερου καθε ημερα :rolleyes:

gta__156
07-05-10, 14:27
νεος ειμαι που θα παει θα μαθω :)

alex
07-05-10, 15:16
νεος ειμαι που θα παει θα μαθω :)

ποιον εστειλες σπιτι μου τοτε λεγε..:D

gta__156
07-05-10, 16:06
ποιον εστειλες σπιτι μου τοτε λεγε..:D
κρυβε λογια :p:p