Επιστροφή στο Forum : γεννητουρια στα endlerakia μου
παιδια εβλεπα αυτες τις μερες τα 2 endlerakia μου να κυνηγιουνται συνεχεια.δεν ηξερα τι ειναι και σημερα οπως καθαριζα το ενυδρειο μου βλεπω 2 τα οποια ειναι μικροσκοπικα απλα επεσε το ματι μου εκει.και καταλαβα οτι γεννησανε.καλο ε?η πρωτη μου γεννα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δημητρης89
12-03-10, 15:04
μπραβο φιλε μου:smt041
τωρα να δεις που ξεκινησαν,δεν θα σταματανε:p
thnks φιλε μου.αντε να δουμε.θα γεμισουμε?
σιγουρα του πανου ειναι ε?να σου ζησουν φιλε...
ναι που καταλαβες?να'σαι καλα
george1981
12-03-10, 15:26
Να σου ζήσουν φίλε μου και με το καλό να έρθουν κι άλλες γέννες ! :)
και εμενα ο πανος μου τα εδωσε,μαλλον τα δινει μπλε χαπακια!!!εχω γεμισει μικρα....
χαχαχαχα ωραιος ο Πανος!!!!!!!!!!!!!!!μια χαρα ειναι ωραια ψαρακια.
χαχαχαχα ωραιος ο Πανος!!!!!!!!!!!!!!!μια χαρα ειναι ωραια ψαρακια.
Να σου ζησουν φιλε.Σε ζηλευω.Ψαχνω καιρο για αυτα τα ψαρακια.Ευτυχως καποιος συνχομπιστας προσφερθηκε
Και παλι να σου ζησουν και να τα χιλιασεις
ναι σαι καλα φιλε μου απλα και εγω απο ενα καλο φιλο τα πηρα.να ναι καλα παντως που μου τα εδωσε.ξερει αυτος..................οποιος εχει σχεση απο Αλεξανδρουπολη μερια θα καταλαβει.
Να σου ζησουν φιλε.Σε ζηλευω.Ψαχνω καιρο για αυτα τα ψαρακια.Ευτυχως καποιος συνχομπιστας προσφερθηκε
Και παλι να σου ζησουν και να τα χιλιασειςαν δεν βρηκες μολις μεγαλωσουν λιγο πολυ ευχαριστως να σου δωσω...
αν δεν βρηκες μολις μεγαλωσουν λιγο πολυ ευχαριστως να σου δωσω...
Ευχαριστω πολυ.Θελω να πιστευω οτι δεν θα με ξεγελαση ο φιλος συνχομπιστας
Να τα χαιρεσαι
αν δεν μπορεσει εδω ειμαστε...
ευχαριστω παιδια και εννοειται και απο μενα μολις γεμισω μπορειτε να παρετε.δεν ειμαστε παρτακηδες.μια παρεα ειμαστε ολοι και πιστευω πρεπει ο ενας να βοηθαει τον αλλον.
drak7family
13-03-10, 08:32
:smt041:smt041:smt041:smt041να σου ζησουν!
ενα μεγαλο thnks απο ολουςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.