Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : φωτοπεριοδος

Δημητρης89
10-03-10, 01:19
βραδινες αποριες:D

κατα ποσο η φωτοπεριοδος που κραταμε τα ψαρια πρεπει να συμβαδιζει με την δικια μας ημερα?

δηλαδη καποιος που γυρναει στο σπιτι του βραδυ,πως θα χαιρεται τα ψαρακια του???

με αλλα λογια,τα ψαρακια βλεπουν και εξω απο το ενυδρειο:D:D:D???

η ερωτηση ειναι αστεια αλλα....:D:D:smt020

yannakis
10-03-10, 01:21
γιατι να μην βλεπουν καλε?ο μονομαχος μου με το που μπει καποιος στο δωματιο κολλαει στο τζαμι να δει ποιος ειναι...μπορεις να αλλαξεις τις ωρες που αναβεις το φως και αντι ξερω γω να αναβεις 10 το πρωι με 6 το απογευμα να το κανεις 4 το μεσημερι με 12 το βραδυ η οτι αλλο σε βολευει ωστε να τα ευχαριστιεσαι και εσυ!ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος..

Δημητρης89
10-03-10, 01:39
γιατι να μην βλεπουν καλε?ο μονομαχος μου με το που μπει καποιος στο δωματιο κολλαει στο τζαμι να δει ποιος ειναι...μπορεις να αλλαξεις τις ωρες που αναβεις το φως και αντι ξερω γω να αναβεις 10 το πρωι με 6 το απογευμα να το κανεις 4 το μεσημερι με 12 το βραδυ η οτι αλλο σε βολευει ωστε να τα ευχαριστιεσαι και εσυ!ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος..

το ιδιο κανουν και τα σκαλαρια...αλλα ηθελα να πω αν παιζει τοσο μεγαλο ρολο και ο ηλιος που μπαινει μεσα

yannakis
10-03-10, 01:44
το ιδιο κανουν και τα σκαλαρια...αλλα ηθελα να πω αν παιζει τοσο μεγαλο ρολο και ο ηλιος που μπαινει μεσα

αυτο δεν το γνωριζω!:D

Δημητρης89
10-03-10, 14:02
τελικα παιδια,μπορω να ρυθμησω την φωτοπεριοδο απο τις 15:00 μεχρι τις 23:00 ?

Ή υπαρχει προβλημα?

Κλεόβουλος
10-03-10, 14:26
Δεν υπάρχει πρόβλημα:)

Δημητρης89
10-03-10, 14:46
οκ λοιπον :p

Πάνος
10-03-10, 16:36
οποιες ωρες θελεις...αρκει να υπαρχει και ενα διαστημα καποιων ωρων νυχτας για να ηρεμουν τα ψαρακια.

water_turtle_lover
10-03-10, 16:40
οποιες ωρες θελεις...αρκει να υπαρχει και ενα διαστημα καποιων ωρων νυχτας για να ηρεμουν τα ψαρακια.

επειδη κι εγω εχω μια αντιστοιχη απορια,ποσες ωρες την νυχτα ειναι το ιδανικο?:confused:

Κλεόβουλος
10-03-10, 18:17
Το καλό είναι, λίγη ώρα πριν ανάψουν και λίγη ώρα αφού σβήσουν τα φωτα μας να μην έχουμε απόλυτο σκοτάδι.Έτσι δεν στρεσσάρονται τα ψαράκια απο την απότομη αυξομείωση(κάποιοι χρησιμοποιούν και dimer).