Επιστροφή στο Forum : Ρυθμός ανάπτυξης δίσκων
θαναση συμφωνω σε οσα λες με αλλαγες κλπ
αλλα
κοψε κατι ρε φιλε
3 ευδομαδες 3 εκατοστα
εκτος και τους βαρας και ενεσεις σα τα μοσχαρια κρεατοπαραγωγης :grin:
Μια χαρα τα λέει αν ειναι ειδη που μεγαλώνουν πολύ ;)
thanasis76
08-03-10, 12:33
θαναση συμφωνω σε οσα λες με αλλαγες κλπ
αλλα
κοψε κατι ρε φιλε
3 ευδομαδες 3 εκατοστα
εκτος και τους βαρας και ενεσεις σα τα μοσχαρια κρεατοπαραγωγης :grin:
ρε φιλε μου γιατι να πω ψεματα?? χωρις να τα εχω μετρησει με χαρακα οντως εχουν μεγαλωσει ολα 2-3 ποντοι εκτως απο 1 που εχει μεγαλωσει πιο λιγο απο τα αλλα...
παντος δεν το βρισκω παραλογο την στιγμη που τρωνε σαν γουρουνια και ειναι πανω στην αναπτυξη τους... δεν θα μεγαλωνουν συνεχεια ετσι, μπορει σε λιγο να μην τρεχει τοσο η αναπτυξη....
παντος φαντασου οτι τρωνε 3 φορες την μερα καρδια και αλλες 5 ξηρα τροφη και θελουν κι αλλο...:grin::grin::grin:
θα κοιταξω να βγαλω καμια φωτο το σαββατοκυριακο μιας και εβαλα χθες το κανουργιο φωτιστικο και να τα δειτε...
παντος αρχιζουν και περνουν χρωμα και κανουν γραμμες και γινοντε πανεμορφα....:smt041:smt041
harris samos
08-03-10, 18:25
Μια χαρα τα λέει αν ειναι ειδη που μεγαλώνουν πολύ ;)ποια ειναι τα ειδοι που μεγαλωνουν πολυ ???????
3 εκ
σε 3 ευδομαδες δε παιζει παντος
εγω τους εχω πριν το θαναση
και τον πρωτο τον εχω απο το νοεμβριο
ετρωγε σα γουρουνι της καλυτερες τρωφες
με καθημερινες αλλαγες και σημερα αντε να ειναι 10 εκ και τον ειχα παρει 5
μονο καρδια δεν ταισα
εκτος και δε τους μετραμε σωστα
thanasis76
08-03-10, 20:03
ποια ειναι τα ειδοι που μεγαλωνουν πολυ ???????
3 εκ
σε 3 ευδομαδες δε παιζει παντος
εγω τους εχω πριν το θαναση
και τον πρωτο τον εχω απο το νοεμβριο
ετρωγε σα γουρουνι της καλυτερες τρωφες
με καθημερινες αλλαγες και σημερα αντε να ειναι 10 εκ και τον ειχα παρει 5
μονο καρδια δεν ταισα
εκτος και δε τους μετραμε σωστα
φιλε μου ισως στο μετρημα να χανουμε λιγο, δεν τους εβγαλα και εξω για να τους μετρησω, αλλα με το ματι...
παντος ο ενας σιγουρα εχει παρει ανετα 3 εκατ. και οι αλλοι 2 μπορει και 3....
μονος ο ενας ειναι λιγο πιο μικρος...
για τις τροφες να πω οτι τρωνε καθε μερα 10 διαφορετικες τροφες + καρδια...
εγω δεν ειχα ποτε δισκους και δεν ξερω αν ειναι πολυ οτι μεγαλωσαν 2-3 εκατ.
παντος ο μανθος μου τους εστειλε 5,5-6 εκατ. και ηταν μια σταλια...
παντος απο οσο ξερω το μετρημα πιανετε απο το κεφαλι μεχρι και την ουρα...
harris samos
08-03-10, 20:18
φιλε μου ισως στο μετρημα να χανουμε λιγο, δεν τους εβγαλα και εξω για να τους μετρησω, αλλα με το ματι...
παντος ο ενας σιγουρα εχει παρει ανετα 3 εκατ. και οι αλλοι 2 μπορει και 3....
μονος ο ενας ειναι λιγο πιο μικρος...
για τις τροφες να πω οτι τρωνε καθε μερα 10 διαφορετικες τροφες + καρδια...
εγω δεν ειχα ποτε δισκους και δεν ξερω αν ειναι πολυ οτι μεγαλωσαν 2-3 εκατ.
παντος ο μανθος μου τους εστειλε 5,5-6 εκατ. και ηταν μια σταλια...
παντος απο οσο ξερω το μετρημα πιανετε απο το κεφαλι μεχρι και την ουρα...
ειδες που κανεις λαθος δισκοσ ειναι διαμετρο κανεισ εναν κυκλο
για να σε βοιθησω ενα cd ειναι 12 εκ
εχεις τωρα 9 εκ ψαρι ???
thanasis76
08-03-10, 20:36
ειδες που κανεις λαθος δισκοσ ειναι διαμετρο κανεισ εναν κυκλο
για να σε βοιθησω ενα cd ειναι 12 εκ
εχεις τωρα 9 εκ ψαρι ???
φιλε μου το ξερω οτι ο δισκος μετριεται συμφωνα με την διαμετρο...
αν ειχα δισκους μακροστενους τοτε δεν θα ηταν δισκοι...
οι δισκοι μου ειναι γυρο στα 8-9 εκατ.
και δεν μπορω να καταλαβω γιατι επιμενεις για κατι που δεν μπορεις να δεις...
ποιος ο λογος να λεω ψεματα??? για να καμαρωνω??
δεν νομιζω...
επειδή επιμένεις ναι μπορει δισκος να παρει 2-3 cm σε 3-4 εβδομαδες .
εσύ τι ψαρια εχεις ?
thanasis76
08-03-10, 20:47
εγω παντος Χρηστο εχω σε 360 λιτρα 5 red scribbelt ...
harris samos
09-03-10, 04:49
επειδή επιμένεις ναι μπορει δισκος να παρει 2-3 cm σε 3-4 εβδομαδες .
εσύ τι ψαρια εχεις ? σε 300 λιτρα
1 ρεντ μαλμπορο ασια
3 κομπαλτ στενκερ
και 2 μπριλιαν τιρκουαζ στενκερ
-------------------------
φιλε μου το ξερω οτι ο δισκος μετριεται συμφωνα με την διαμετρο...
αν ειχα δισκους μακροστενους τοτε δεν θα ηταν δισκοι...
οι δισκοι μου ειναι γυρο στα 8-9 εκατ.
και δεν μπορω να καταλαβω γιατι επιμενεις για κατι που δεν μπορεις να δεις...
ποιος ο λογος να λεω ψεματα??? για να καμαρωνω??
δεν νομιζω...
δε ξερω μαλλον αμα τους μετρας παντος σαν τους κλοουν που εστειλες :smt051 στο στεφανο χανει το μετρο σου 3 εκ
thanasis76
09-03-10, 07:44
επιμενεις να μιλας για μετρο την στιγμη που του μετραμε με το ματι...
τελος παντον, δεν θα μπω στην διαδικασια να σε πεισω....
το οτι εσενα δεν μεγαλωνουν ισως οπως θα επρεπε δεν φταιω εγω....
εμενα μια χαρα μεγαλωνουν οπως σου λεω και οταν βγαλω φωτο θα δεις...
κι αν θελεις ερχεσε σπιτι και τους βλεπεις.
και ενα τελευταιο, να ξερεις οτι παιζει μεγαλο ρολο απο που ειναι τα ψαρια, απο τι γονεις ειναι, ποσο καλα φροντιζαν και τους γονεις και τα μικρα οταν γεννηθηκαν και μεγαλο ρολο παιζει και η τροφη, ιδικα στην αρχη που ειναι στην αναπτυξη τους...
harris samos
09-03-10, 16:42
επιμενεις να μιλας για μετρο την στιγμη που του μετραμε με το ματι...
τελος παντον, δεν θα μπω στην διαδικασια να σε πεισω....
το οτι εσενα δεν μεγαλωνουν ισως οπως θα επρεπε δεν φταιω εγω....
εμενα μια χαρα μεγαλωνουν οπως σου λεω και οταν βγαλω φωτο θα δεις...
κι αν θελεις ερχεσε σπιτι και τους βλεπεις.
και ενα τελευταιο, να ξερεις οτι παιζει μεγαλο ρολο απο που ειναι τα ψαρια, απο τι γονεις ειναι, ποσο καλα φροντιζαν και τους γονεις και τα μικρα οταν γεννηθηκαν και μεγαλο ρολο παιζει και η τροφη, ιδικα στην αρχη που ειναι στην αναπτυξη τους...απο εκει που τα πηρες τα πηρα κι εγω και τα πηρα ποιο μεγαλα απο τα δικα σου
και η μονη διαφορα ειναι οτι δε ταιζω καρδια
thanasis76
09-03-10, 20:35
απο εκει που τα πηρες τα πηρα κι εγω και τα πηρα ποιο μεγαλα απο τα δικα σου
και η μονη διαφορα ειναι οτι δε ταιζω καρδια
φιλε μου δυστυχος δεν μπορω να ξερω τι γινετε με τα δισκακια σου...
ισως ακομα φοβουντε οπως μας εχεις πει και δεν τρωνε οπως πρεπει...
παντος εμενα πανε μια χαρα και ειμαι πολυ χαρουμενος...
:smt041:smt041:smt041
harris samos
09-03-10, 22:15
αστο ρε θανο αμα τους μετρισω οπος τους μετρας εσυ
εχω 15 εκ δισκους
thanasis76
09-03-10, 22:51
επιδη το εχεις πιασει το θεμα λες και κανουμε αγωνες εδω μεσα δεν χρειαζεται να το συνεχισουμε αλλο....
εχεις ξεφυγει και νομιζεις οτι εδω μεσα μιλαμε για να δουμε ποιος εχει πιο μεγαλα και πιο ομορφα ψαρια...
να σαι καλα και παντα να σκεφτεσαι ετσι....:smt041:smt041:smt041
Επειδη μπλεχτηκε πολυ το θεμα ... τα μεταφερω ολα σε ενα νεο θεμα ... μη κανιβαλλιζουμε το θεμα του φιλου μας!!
Ας μιλησουμε λοιπον για το ρυθμο αναπτυξης των δισκων ...
Αυτο που εχω παρατηρησει εγω ακομα και απο την ιδια γεννα δεν εχουν την ιδια αναπτυξη ολοι οι δισκοι! Και ας ζουν στις ιδιες ακριβως συνθηκες και ας τρωνε την ιδια ποσοτητα - ποιοτητα τροφης!!
Ασχετο! Υπαρχουν 2 τροποι να μετρησεις ενα ψαρι 1) με η 2) χωρις ουρα! Αυτο δε σημαινει οτι ειναι λαθος ο ενας η ο αλλος τροπος αρκει να αναφερεται ποιος απο τους 2 χρησιμοποιουμε!!
ηρεμα παρακαλω..ο καθενας με το δικιο του..κια εγω αν μου ελεγε ενας οτι τα σκαλαρια του σε 2 βδομαδες απο 6 εκ γιναν 9 θα βουταγα απο τον 3ο...δεν λεω φιλε οτι λες ψεματα..καποιες φωτο θα βοηθουσαν την κατασταση..και βεβαια ολοι παλευουν για να εχουν τους δισκους τους στις συνθηκες που τους αρμοζουν και μαγκια του καθενως να εχει μεγαλα και ομορφα .......ψαρια ....... ο καθενας ειναι ελευθερος να εχει τις αποψεις του..
μπορω να σου δειξω δισκο πως ηταν πριν απο ενα μηνα και πως ειναι τωρα για να δεις διαφορα σε μεγεθος
με 6 γευματα την ημερα και 3 αλλαγες τη βδομαδα απο 30% ολο α/ο
thanasis76
09-03-10, 23:03
παιδια οπως ειπα δεν με απασχολει αν θα εχω μεγαλους δισκους η αν μεγαλωσουν γρηγορα. θελω να εχω δισκους υγειεστατους και σωστους....
εγω απλα αναφερα ποσο εχουν μεγαλωσει οι δισκοι μου και μαλιστα σε καποιο θεμα το εχω θεση και σαν ερωτηση αν γινετε και αν ειναι λογικο...
ουτε κοντρες κανω ουτε ειμαι παιδακι για να παιζω με το ποιος τον εχει πιο μεγαλο ( το δισκο )
οπως ειπα το σ/κ θα βγαλω και φωτο. οχι τοσο για να δειτε το μεγεθος οσο γιατι αρχισαν να περνουν χρωμα και να γινονται κουκλια..
harris samos
09-03-10, 23:18
3 εκ σε 3 εβδομαδες ?????
δεν ειμαι παιδακι
αλλα ρε φιλε να λεμε τα σικα σικα και τη σκαφι σκαφι
και γιατι αμα μπενει οποιος ειναι εδω και λεει το μακρι του και το κοντο του
και το διαβασει αυριο ενας αλλος θα λεει
αμα κανω τα ιδια με το θαναση πχ
γιατι δε μεγαλονουν τα ψαρια μου τοσο ???????
τι κανω λαθος ???
οσο για το μεγεθος που λες δε σε πιστευω
γιατι και οι κλοουν που εστειλες στο στεφανο ελεγες 10 -12 εκ και ηταν 7
τι αλλο να σου πω
και οσο για τον ποιοσ τον εχει ποιο μεγαλο ελατε να τον δειτε (για το δισκο λεω )
thanasis76
09-03-10, 23:29
φιλε δεν εχεις καταλαβει κατι....
μαλλον γιατι εχεις μαθει να κανεις ανταγωνισμο...
ειπα απο την αρχη οτι οι δισκοι εχουν μεγαλωσει 2-3 εκατ. και αυτο γιατι δεν εχω μετρο μεσα στο ενυδρειο για να τους λεω να πηγαινουν εκει να τους μετρησω...
ο ενας δισκος σιγουρα εχει παρει 3 εκατ. και οι αλλοι 3 γυρο στα 2 εκατ. και ενας καημενος εχει παρει πολυ λιγο...
θελεις το πιστευεις θελεις οχι προβλημα σου...
και οσο για τους αλλους που θα διαβασουν οπως λες θα καταλαβουν....
γιατι δεν διαβαζεις λιγο και τι ειπε ο χρηστος??? ειπε οτι ΝΑΙ μπορει να παρουν και τοσο γρηγορα μεγεθος....
οσο για τα botia που εστειλα πρωτον δεν τα ειχα μετρησει με χαρακα, δευτερον δεν ηθελα να τα στειλω, αλλα ο στεφανος ελεγε θα αντεξουν...
και τριτον τα ψαρια οταν τα ελαβε ηταν ψοφια απο το κρυο... στο κρυο τα παντα μαζευουν.....!!!!
για να μην σχολιασω οτι τοσο ηταν η στεναχωρια του που καθοταν να μετρησει τα ψαρια ποσο μεγεθος ειχαν??
harris samos
09-03-10, 23:35
σβησε το τελευταιο γιατι αμα δει τι γραφεις
θα σε κραξει ασχημα ;)
οσο οτι λεει ο χρηστος οτι γυνετε
μπορει αλλα σε τετειο βαθμο ?????
σε ποσα λιτρα ενυδρειο ????
με καθημερινες αλλαγες ???
ποιες ρατσες μεγαλονουν πολυ ????????
με τη τρωφες ???????
Η μοσχαροκαρδια τα "τουμπανιαζει" πιο γρηγορα! Ο Stendker τη χρησιμοποιει να τα μεγαλωσει οσο πιο γρηγορα γινεται ... αλλα εμενα δε μου αρεσει η προσεγγιση αυτη! Αντι μοσχαροκαρδιας χρησιμοποιω γαριδουλα!! ;)
Ηρεμηστε ωρε :smt084
:grin:
harris samos
09-03-10, 23:40
και ναι δε λεω
δεν τα μετρισες με χαρακα
αλλα το 7 με το 12 ειναι 5 εκ αλλο ενα ψαρι περιπου ;)
thanasis76
09-03-10, 23:43
σβησε το τελευταιο γιατι αμα δει τι γραφεις
θα σε κραξει ασχημα ;)
οσο οτι λεει ο χρηστος οτι γυνετε
μπορει αλλα σε τετειο βαθμο ?????
σε ποσα λιτρα ενυδρειο ????
με καθημερινες αλλαγες ???
ποιες ρατσες μεγαλονουν πολυ ????????
με τη τρωφες ???????
γιατι να σβησω ρε φιλε??? λεω κατι κακο???
του ειχα πει οτι ειναι γυρο στα 10 εκατ.
οσο για τα υπολοιπα που ρωτας τα εχω ξαναπει τι εχω και τι ταιζω...
καλα το πηγαινατε με τα εκατοστα και το μεγεθος και την αυξηση (των δισκων :smt047 ) αλλα τωρα με τα μποτια μου το χαλασατε...:(
thanasis76
09-03-10, 23:47
και ναι δε λεω
δεν τα μετρισες με χαρακα
αλλα το 7 με το 12 ειναι 5 εκ αλλο ενα ψαρι περιπου ;)
του ειχα πει γυρο στα 10 εκατ. απο εκει και περα τα εγραψα πιο πανω....
το οτι αναφερεις αλλο θεμα στο θεμα με τους δισκους δειχνει ποσο πολυ δεν θελεις να καταλαβεις τιποτα...
οποτε... οσο για την καρδια που λεει η φιλος ταιζω 2 διαφορετικες καρδιες... και ενα μηγμα δικο μου με γαριδες.....
καλα το πηγαινατε με τα εκατοστα και το μεγεθος και την αυξηση (των δισκων :smt047 ) αλλα τωρα με τα μποτια μου το χαλασατε...:(
συγνωμη ρε φιλαρακι μου, αλλα οπως βλεπεις κανουμε αγωνες.... μακακιας.....:smt041:smt041:smt041
harris samos
09-03-10, 23:49
τι να σου πω γινομε και ο μακακας της παρεας
εμενα περνουν 2,5 εκ την εβδομαδα
οι ερωτησεις ηταν για το χρηστο οχι για σενα
Εμενα παντως αντι να μεγαλωνουν γινονται παλι μικρα! :smt088:smt107:smt076:smt087:smt087:shock::?
oT2zvxm7nHw
thanasis76
09-03-10, 23:55
τι να σου πω γινομε και ο μακακας της παρεας
εμενα περνουν 2,5 εκ την εβδομαδα
οι ερωτησεις ηταν για το χρηστο οχι για σενα
δεν ειπα εσενα μακακα εβαλα και τον εαυτο μου. εμεις εχουμε την διαφωνια, ποιους να πω???
συγνωμη που το ειπα βασικα αλλα κανεις λες και θελεις να μου σπασεις τα νευρα...
καλος η κακος ανεφερα την αναπτηξη των δισκων μου...
Εμενα παντως αντι να μεγαλωνουν γινονται παλι μικρα! :smt088:smt107:smt076:smt087:smt087:shock::?
oT2zvxm7nHw
καλα ρε φιλε δεν τα ταιζεις?? πως μικρυναν τοσο??? πωωωωωω
κριμα...:D:D:D
καλοοοοοοοο:smt041:smt041:smt041
να δεις που σε λίγο θα ξανά γίνουν αυγά ... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::smt020
harris samos
10-03-10, 00:00
oT2zvxm7nHwαυτο δεν ειναι δισκος ειναι κλοσομηχανη
thanasis76
10-03-10, 00:02
να δεις που σε λίγο θα ξανά γίνουν αυγά ... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::smt020
χαχαχαχαχαχαχαχ καλο!!!!!!!:D:D:D
theodarras
10-03-10, 00:09
Λοιπόν παιδιά ηρεμίστε γιατί έμενα τα νέον μέχρι να φάω μεγάλωσαν τρομερά σχεδόν 15 εκατοστά έγιναν !!!! μα τι τα ταΐζω ? γαλλική σαμπάνια!!! :grin::grin::grin:
Ας πω και εγω την αποψη μου ... Δεν ειναι απιθανη η μεγαλη αναπτυξη σε λιγο χρονο και κατα τη γνωμη μου εχει σχεση πολυ με το περιβαλλον και τις τροφες που ταϊζουμε!!
Δεν εχω υποψη μου αυτο που αναφερει ο Χρηστος ...
Επισης θελω να σας πω οτι οι μακακες ειναι αυτοι: http://animaldiversity.ummz.umich.edu/site/resources/david_blank/macaque_juv.jpg/medium.jpg !! :p:D
Αυτό που λέει ο Θανάσης δεν συμβεί μόνο στους δίσκους η μόνο στα ψάρια , γενικά μπορούμε να έχουμε γρήγορη ανάπτυξη σε όλα τα ζώα .
Να σας δώσω ένα παράδειγμα ο σκύλος μου είναι ένας γερμανικός κοντότριχος δίκτυς (Kurzhaar) η προδιαγραφές της φυλής λένε ότι τα μεν αρσενικά μεγαλώνουν μέχρι 62 εκατοστά και τα θηλυκά μέχρι 58 . ο δικός μου είναι 75 εκατοστά σε ύψος και όταν ήταν 8 μηνών τότε ήταν 64 τώρα τη λέτε για αυτό ?? δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο ? και άλλα 8 αδέλφια του έμειναν κανονικά στους προδιαγραφές της φυλής ο δικός μου έγινε τέρας πώς έγινε αυτό ……….
harris samos
10-03-10, 03:08
οχι σε 3 εβδομαδες ομως
Υπέρ-ανάπτυξη μπορεί να συμβεί σε όλα τα ζώα έχει και αυτό ώμος , δε ξέρουμε τη έγινε αλλά εγώ λέω γιατί να λέει ψέματα ο άνθρωπος δε μας χρεωστάει κάτι :rolleyes:
thanasis76
10-03-10, 07:37
Υπέρ-ανάπτυξη μπορεί να συμβεί σε όλα τα ζώα έχει και αυτό ώμος , δε ξέρουμε τη έγινε αλλά εγώ λέω γιατί να λέει ψέματα ο άνθρωπος δε μας χρεωστάει κάτι :rolleyes:
+1000
δεν βλεπω το λογο να λεω ψεματα και ουτε εχω να κερδισω κατι...
το οτι ταιζω 11 διαφορετικες τροφες, το οτι κανω καθημερινες αλλαγες 10-15% ισως αυτα τα δυο να επαιξαν το ρολο τους...
παντος για να πω την αληθεια γαλλικη σαμπανια δεν τους εδωσα...:grin::grin::grin:
Παράδειγμα δικό μου που πρέπει να το έχω αναφέρει ποιο παλιά .
Μου ζήτησε φίλος να του κρατήσω για λίγο καιρό κάποιους δίσκους του .
Τους είχε σε φουλ φυτεμένο για 2 χρόνια και μου φέρνει κάτι δικάκια μικρά . Του βάζω χέρι για την κατάσταση των ψαριών κάνουμε προσαρμογή και μπλουμ στο ενυδρείο . Τα δικά μου τα εκτροφής τουλάχιστον διπλασια σε μέγεθος το Α male μου 2,5 φορές πάνω .
Με του πεφτουν οι δίσκοι μέσα στο ενυδρείο μου παθαίνει το πρώτο σοκ από τα χρώματα που βγάλαν τα ψάρια του εγώ τότε ph 5,7 αυτός Ph 7 .
Μετά από 25 μέρες μου λέει να έρθει να δει τα ψάρια .
Εμένα οι ρουτίνες αλλαγών μου και ταισμάτων είναι λίγο βαριές :D
Με του έρχεται παθαίνει το δεύτερο σοκ από τα 5 ψάρια του τα 4 έφτασαν το μέγεθος των δικών μου ( όχι του A male) .
Αγορά δίσκων που έκανα πριν από 2 μήνες από τα 7 ψάρια αν και από αυτά που μεγαλώνουν δύσκολα ( albino blue diamond 2 κομμάτια και 5 leopard)
Τα 3 leopard έχουν παρει από 4 πόντους το καθένα και πέρασα και το πρόβλημα με τον ΙΟ για 2 εβδομάδες ;)
Και ενώ είχαμε μια ωραία κουβέντα πάτε να μου το κάνετε κουρείο ;)
Ηρεμα σας παρακαλώ :cool:
οκ οκ χαλάρωσε ρε;)
Λοιπόν ψάρια turqouise και pigeon μεγαλώνουν ποιο πολύ από τα ψάρια για παράδειγμα που αναφέρω ποιο πάνω .
Αυτό μπορείς να το παρατηρήσεις αν δεις κάποια ποστερς από Μαλαισία που εχουν διαφορα ψάρια σε φωτογραφίες θα δεις κάποια που δεν είναι τόσο μεγάλα όσο κάποια άλλα και αυτό δεν είναι επειδή δεν έχουν μεγάλα ψάρια αλλά επειδή είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώσουν ;).
Αυτό μάλιστα φάινεται και στις τιμές τους πέρα από την σπανιότητα του σχεδίου τους η τιμή επηρεάζεται και από το πόσο θέλει ένα ψάρι να φτάσει στο μέγεθος προς πώληση .
Φυσικά όλα τα από πάνω είναι ένας γενικός κανόνας και υπάρχουν εξαιρέσεις ( αρκετά σπανιες για καποια είδη )
harris samos
10-03-10, 10:17
turqouise εχω 2 ο ενας κοντεβει να φτασει το μεγεθος του red malboro που ειχα παρει το νοεμβριο 5.5 εκ
και αυτον τον πηρα ιανουαριο αλλα ηταν 8 εκ
ο αλλος ειναι αυτο με τα εντερικα που δε μου τρωει που εχει μηνει στα 8 αλλα θα το φτιαξουμε ;)
σωμα μετραω χωρις ουρα
όλα σκουπα.. δεν με ακούτεzw
τις διαφορές σας και τα προσωπικά σας με πμ ;). Δεν βοηθάει το θέμα οι προσωπικές σας κόντρες :cool:
Θα το ξαναπω και εγω ... οτι ασχετο πειτε το με π.μ. ;)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.