Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : eheim compact 5000

stefapat
08-03-10, 09:34
εχω μια αντλια eheim compact 5000. μου κανει ενα θορυβο σαν μουγκριτο οταν δουλευει , ο οποιος αν και ακουγετε φυσιολογικος ειναι ομως ενοχλητικος. την αντλια την εχω βυθισμενη μεσα στο σαμπ. αν εχει αντιμετωπισει κανεις το ιδιο προβλημα θα ηθελα να με βοηθησει
ευχαριστω

stdev
08-03-10, 12:55
Από την δική εμπειρία σε πολύ μικρότερη αντλία που χρησιμοποιείται σε εσωτερικό φίλτρο, ο θόρυβος μειώθηκε μετά από καθάρισμα της αντλίας... πιάνει βρώμα με συνεχή λειτουργία!

Βέβαια ας μιλήσει και κάποιος άλλος που έχει συνατήσει πρόβλημα ίδιο ακριβώς με το δικό σου.

Φιλικά
Σταύρος

stefapat
08-03-10, 13:58
Από την δική εμπειρία σε πολύ μικρότερη αντλία που χρησιμοποιείται σε εσωτερικό φίλτρο, ο θόρυβος μειώθηκε μετά από καθάρισμα της αντλίας... πιάνει βρώμα με συνεχή λειτουργία!

Βέβαια ας μιλήσει και κάποιος άλλος που έχει συνατήσει πρόβλημα ίδιο ακριβώς με το δικό σου.

Φιλικά
Σταύρος
μα ειναι εντελως καινουργια
ευχαριστω

stdev
08-03-10, 14:33
Χμμμμ.... καινούργια ε!!
Τότε τι να πω...εμένα άρχισε πρώτη φορά να κάνει παραπάνω θόρυβο από τον κανονικό 4-5 μήνες από τότε που την ξεκίνησα!!

Τι να πω...να έχει πρόβλημα?? Εκτός και είναι φυσιολογικός ο θόρυβος!

peiratis
16-03-10, 18:32
ακουμπαει πουθενα δεξια ή αριστερα? Τις βεντουζες που εχει, τις εχεις περασμενες? Γιατι αν παταει χωρις αυτα κανει απιστευτα σπαστικο θορυβο. Επισης αν ακουμπαει σε καποιο τζαμι κανει παλι θορυβο. Τωρα, αν δεν κανεις με τα παραπανω δουλεια μπορεις καλλιστα να χρησιμοποιησεις ενα σφουγγαρακι απο κατω απο την αντλια (χωρις ομως να εμποδισεις την εισαγωγη του νερου στην αντλια) για να σταματησεις το θορυβο.