Επιστροφή στο Forum : Προβλημα με C02
Καλησπερα παιδια, ενα προβλημα εχω με την διαχυση CO2, ενω εχω ανοιξει την μπουκαλα και οι φυσαλιδες φευγουν απο τον μετρητη φυσαλιδων αμετρητες σε αριθμο...μεσα στο ενυδρειο ομως φτανει ελαχιστο co2.
Μηπως εχει τυχη σε καποιον απο εδω μεσα η γνωριζει καποιος τι μπορει να προκαλει αυτο προβλημα.
...καπου εχεις διαρροη...σαπουναδιτσα και ελεγχο για να δεις που χανει ;)
εβαλα καινουργια σωληνακια αλλα δεν βλεπω καμια διαρροη στις ενωσεις, αυτο με την σαπουναδα πως να το κανω?
Ακομα βγαζει λιγο co2 και επειτα απο μια ωρα π.χ σταματα η ροη δεν βγαζει καθολου.
Κοίτα μη σου τσακίζει κάπου το σωληνάκι και την πίεση (μανόμετρο) της μπουκάλας μήπως είναι στα τελευταία της και δεν έχει πίεση.
Επίσης ότι ο διαχύτης δεν έχει μπουκώσει και μπορεί να απελευθερώσει το CO2.
Κοίτα μη σου τσακίζει κάπου το σωληνάκι και την πίεση (μανόμετρο) της μπουκάλας μήπως είναι στα τελευταία της και δεν έχει πίεση.
Επίσης ότι ο διαχύτης δεν έχει μπουκώσει και μπορεί να απελευθερώσει το CO2.
Ολα καλα ειναι γι αυτο δεν ξερω τι πρεπει να κανω.
αυτο με την σαπουναδα πως να το κανω?
Θα φτιάξεις λίγη σαπουνάδα (αφρό) και θα βάλεις με το χέρι σου στα σημεία που έχεις ενώσεις και όπου αλλού νομίζεις ότι μπορεί να έχεις διαρροή. Αν σχηματίζονται καινούργιες φουσκίτσες πάει να πεί πως έχεις διαρροή.;)
Καλά σαμπρέλα ποδηλάτου δεν έχεις μπαλώσει ποτέ; :D
Καλά σαμπρέλα ποδηλάτου δεν έχεις μπαλώσει ποτέ; :D
sorry για το offtopic άλλα μου θύμησες που είχα πει σε έναν φίλο αθηναίο ότι έπαθα ΦΟΥΙΤ και γελούσε 3 μέρες.
Δεν ήξερε τι είναι και όταν του είπα δεν μπορούσε να συνέλθει χαχα
sorry για το offtopic άλλα μου θύμησες που είχα πει σε έναν φίλο αθηναίο ότι έπαθα ΦΟΥΙΤ και γελούσε 3 μέρες.
Δεν ήξερε τι είναι και όταν του είπα δεν μπορούσε να συνέλθει χαχα
τί είναι το φουιτ ρε παιδιά?
....νατος.....:D
Καλησπερα παιδια τελικα ηταν ο bubble counter τον εβαλα μεσα στο νερο και ειχε διαρροη. Σας ευχαριστω πολυ ολους σας, εχει κανεις κανενα bubble counter να αγορασω.
xaxaxaxaxaxaxa φουιτ στην βορεια Ελλαδα = επαθα λαστιχο (ετσι δεν το λετε)
κατω δεν το λενε ετσι??
πω πω...ειχα να ακουσω τη λεξη απο παιδι...οπου καθε τοσο πηγαινα στον ποδηλατα της γειτονιας γιατι ειχα πατησει με το ποδηλατο καρφι κι επαθα "φουιτ"...:D
χα χα πολυ ωραια λεξη, γνωριζει κανεις απο που εχει βγει κτλ
μαλλον απο το φουυυυυιτ που κανει ο αερας οταν βγαινει απο μια τρυπια σαμπρελα:smt020
μαλλον απο το φουυυυυιτ που κανει ο αερας οταν βγαινει απο μια τρυπια σαμπρελα:smt020
...χαχαχαχαχαχαχ :smt023 ...να'σαι καλα με εκανες και γελασα ;)
Πως το μιλάνε το Γαλλικό εκεί πάνω :)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.