Επιστροφή στο Forum : κυκλοφορητές Juwel
Είστε ευχαριστημένοι όσοι έχετε κυκλοφορητή της Juwel, και αν ναι, πόσο καιρο τον έχετε;
Είναι αξιόπιστοι ως μάρκα;
Εχω αλλαξει 2 φορες ... (ευτυχως ηταν μεσα στην εγγυηση :D)
Μεχρι που το ξηλωσα το εσωτερικο φιλτρο και ηρεμησα!! :p:smt020
Εδώ και 2 χρόνια έχω το 600άρα , και είμαι πολύ ευχαριστημένος
Εδώ και 2 χρόνια έχω το 600άρα , και είμαι πολύ ευχαριστημένος
Κ εγώ τον 600αρη έχω. Λίγο καιρο βέβαια, αλλα ευχαριστημένος. Απλά θέλει να πάρει ένα φίλος της ίδιας μάρκα κ ρωτάει αν αξιζει..
Εγώ λέω αξίζει , τη να πω μακάρι όλα να ήταν γερά προϊόντα και να μην είχαμε προβλήματα
...μακαρι ολοι οι Juwel να ηταν γεροι και να μην ειχαμε προβληματα...:cool:
Σίγουρα, κ οι θεωρητικά καλύτερες μάρκες, σε όλα τα είδη της βιομηχανιας, μπορει να παρουσιασουν προβλήματα κάποιες μηχανες/συσκευες, απλα θα ήθελα να ακουσω εμπειριες φιλων περι αυτου του φίλτρου. (γνωρίζω οτι η juwel έχει απο τα καλύτερα ενυδρεία που υπάρχουν ως κατασκευη, απλα δε γνωριζω για τις συσκευές της..)
..διαβασε εδω (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=21410&highlight=%EA%F5%EA%EB%EF%F6%EF%F1%E7%F4%E7%F2+juw el) μια δικη μου εμπειρια..;)
Για μενα ολα τα μηχανηματα της juwel δεν ειναι αξιοπιστα! Ουτε καν οι θερμοστατες της! Εχουν ξηλωθει ολα και αντικατασταθει!!! :rolleyes:
Μη πω για τα φωτα της (τα μπαλαστ ... ) ενα ενυδρειο (πια) μονο η γυαλα ειναι juwel!
Alex_Salonica
27-02-10, 23:50
εγώ πάντως έχω τον 600άρι εδώ και 2 χρόνια και είμαι πολύ ικανοποιημένος, αφού και σε μια αλλαγή νερού που είχα ξεχάσει να τον βγάλω από την πρίζα, δούλευε κανα τέταρτο χωρίς νερό, και όταν μπήκε το νερό έβγαλε καπνούς αλλά συνέχισε να δουλευει κανονικά.
Ο θερμοστάτης ανατινάχτηκε, και το φωτιστικό παρά τα όσα ακούω δουλεύει μια χαρά(φτου φτου)
Ο θερμοστάτης ανατινάχτηκε
Ωωωχ Παναγιά μου...Για να πάω να τον βγάλω εγώ σιγά σιγά. . .:idea:
...εγώ που το έχω πάνω από 7 χρόνια και συνεχίζει να δουλεύει ακάθεκτος (και ακάθαρτος τα τελευταία 2) ...
...εγώ που το έχω πάνω από 7 χρόνια και συνεχίζει να δουλεύει ακάθεκτος (και ακάθαρτος τα τελευταία 2) ...
....ειναι "Made by Hydor"????
Δεν ξέρω τι σκατά είναι αυτοί οι Juwel αλλά κάτι Hydor και κάτι κινέζικους που έχω, έχουν μείνει έξω από το νερό πάνω από 1 ώρα δουλεύοντας και ούτε καπνούς βγάζουν ούτε κάηκαν ποτέ.
Ααα και σε κάθε αλλαγή νερού μένουν απέξω να δουλεύουν, σιγά μην μπαζω-βγάζω φις.
Μάλλον πρέπει να είναι κατασκευής Neaterdal.
μιας και υπάρχει ένα θέμα ανοιχτό το οποίο διαβάζω θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τους κυκλοφορητές. Ποιός είναι ακριβώς ο ρόλος τους?
Το ίδιο.
Σε 2 panorama 100 έχουν να καθαριστούν από τότε που τα πήρα (10+ χρόνια) όπως και στο Vision 450 (1 +1/2 χρόνος).
Σε αυτούς που είναι μέσα στα panoroma έχουν ξεραθεί εντελώς τα λάστιχα αλλά συνεχίζουν ακάθεκτοι.
Με τα φωτιστικά, είχα προβληματάκια.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.