PDA

Επιστροφή στο Forum : Περι cory...

drbig
25-02-10, 20:14
Μεταξύ τον ειδών cory (aeneus, paleatus, panda, sterbai) Υπαρχει περίπτωση α) να κάνουν παρέα και β) να διασταυρωθούν? :D Δεν εχω βρει σχετικά με το θέμα, αλλά επειδή έχω και albino και paleatus μαζι ρωτάω...

beat89
25-02-10, 21:17
παρεα σιγουρα θα κανουν αλλα δεν νομιζω να υβριδιζουν.;)

bokostas
26-02-10, 00:29
Μην φοβάσαι, δεν πρόκειται να διασταυρωθούν, αλλά και 1 στο εκατομμύριο να γίνει, μήπως θα δεις ψαράκια? :smt044 :smt044 :smt044

drbig
26-02-10, 14:30
Εισαι κακούλης γιατι παίζεις με τον πόνο μου!!!! :D:D:D
Μια μέρα θα σου ληστέψω τα ενυδρεία και θα σου πάρω τα γόνιμα, να το δεις!

Μπορεί να μην βλέπω ψαράκια αλλά βλέπω παιδάκια!!!!! ΟΕΟ!!!!

theodor72
26-02-10, 15:19
Δεν ξέρω σε πόσο μεγάλο ενυδρείο αναφέρεσε, αλλά εγώ όσο μεγάλο ενυδρείο και να είχα θα έβαζα μόνο ένα είδος αλλά σε ικανοποιητικό αριθμό ατόμων. Φαντάζομαι έχεις δει τι κοπάδια σχηματίζουν τα cory στο φυσικό τους περιβάλλον.
Όσον αφορά την ομορφιά ενος ομοιογενους κοπαδιού, δεν το συζητάω...

drbig
26-02-10, 15:24
Δεν ξέρω σε πόσο μεγάλο ενυδρείο αναφέρεσε, αλλά εγώ όσο μεγάλο ενυδρείο και να είχα θα έβαζα μόνο ένα είδος αλλά σε ικανοποιητικό αριθμό ατόμων. Φαντάζομαι έχεις δει τι κοπάδια σχηματίζουν τα cory στο φυσικό τους περιβάλλον.
Όσον αφορά την ομορφιά ενος ομοιογενους κοπαδιού, δεν το συζητάω...

Αν αναφέρεσαι σε κάτι τέτοιο.... <object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/cWIVCdLOImw&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/cWIVCdLOImw&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object> ναι δεν παιζεται....

theodor72
26-02-10, 15:28
Άρα τι το ψάχνεις;

drbig
26-02-10, 15:44
Δεν το ψαχνω, απλα ήθελα να μάθω μήπως με το να τα έχω μαζι έχω κανενα προβλημα απο αιμομιξίες...

bokostas
26-02-10, 19:23
Αν το φοβάσαι Χάρη, μπορούμε να αλλάξουμε ή τα αλμπίνο μας ή τα παλεάτους μας, για να μείνεις με 1 είδος.