Επιστροφή στο Forum : αλατι
aggelospap
19-02-10, 14:50
να κανω μια ερωτηση το ενυδρειακο αλατι θεωρειται φαρμακο?μετα την θεραπεια πρεπει να βαλω ανθρακα?
οχι...το αλατι το απομακρυνεις με σταδιακες αλλαγες νερου.....η μειωση της αλατοτητας πρεπει να γινει αρκετα αργα εναντιθεσει με την αυξηση της που ειναι αποτομη...μικρες και σταδιακες αλλαγες λοιπον...
water_turtle_lover
19-02-10, 14:53
να κανω μια ερωτηση το ενυδρειακο αλατι θεωρειται φαρμακο?μετα την θεραπεια πρεπει να βαλω ανθρακα?
:smt045:smt045:smt045
:smt045:smt045:smt045
:smt018:smt018
water_turtle_lover
19-02-10, 14:57
:smt018:smt018
Εγω εχω ακουσει πως μετα απο καθε θεραπεια ψαριου που κανουμε στο ενυδρειο μας καλο ειναι να βαζουμε ανθρακα στο φιλτρο,για να απομακρυνουμε τα χημικα κ.τ.λ.
Τεσπα,καλυτερα να ακουσεις τον Πανο,ειναι πολυ πιο εμπειρος απο εμενα.Για να το λεει,κατι θα ξερει.
οχι...το αλατι το απομακρυνεις με σταδιακες αλλαγες νερου.....η μειωση της αλατοτητας πρεπει να γινει αρκετα αργα εναντιθεσει με την αυξηση της που ειναι αποτομη...μικρες και σταδιακες αλλαγες λοιπον...
αυτο..
-------------------------
Εγω εχω ακουσει πως μετα απο καθε θεραπεια ψαριου που κανουμε στο ενυδρειο μας καλο ειναι να βαζουμε ανθρακα στο φιλτρο,για να απομακρυνουμε τα χημικα κ.τ.λ.
το αλατι δεν ειναι χημικο, ειναι φυσικο στοιχειο που πολλες φορες υπαρχει και μονιμα σε ψαρια του γλυκου νερου σε μικρη ποσοτητα..
water_turtle_lover
19-02-10, 15:01
αυτο..
-------------------------
το αλατι δεν ειναι χημικο, ειναι φυσικο στοιχειο που πολλες φορες υπαρχει και μονιμα σε ψαρια του γλυκου νερου σε μικρη ποσοτητα..
+-3+-3+-3
aggelospap
19-02-10, 15:05
:smt036:smt036:smt036:smt036:smt036:smt036:smt036
in the pond
19-02-10, 17:10
Μήπως εννοείς τα ψάρια υφάλμυρου νερού? Αν ναι, άλλο το γλυκό νερό, άλλο το υφάλμυρο και άλλο το θαλασσινό.;)
Μήπως εννοείς τα ψάρια υφάλμυρου νερού? Αν ναι, άλλο το γλυκό νερό, άλλο το υφάλμυρο και άλλο το θαλασσινό.;)
οχι, μιλαω για ζωοτοκα οπως τα γκαπυ, υπαρχουν θεωριες που τα θελουν να κολυμπουν σε νερο με μικρο ποσοστο αλατοτητας...
παραθετω και ενα αποσπασμα..
Adding salt to your guppy tank makes your guppies better able to produce what is known as a slime coat. This is a coating of slime on their bodies that helps to protect them from any bacteria in a tank. The addition of salt to guppy water also helps to neutralize high nitrates, which can inhibit the growth of bacteria.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.