Επιστροφή στο Forum : Aπο που μας έρχονται οι μονομαχοι
Τσιόνογλου Σταύρος
19-02-10, 00:47
http://www.aquanet.tv/Video/150
Δεν το παίζει όμως, γιατί??
Πολύ ενδιαφέρον το βίντεο, ευχαριστούμε :)
Τσιόνογλου Σταύρος
19-02-10, 01:08
Δεν το παίζει όμως, γιατί??
Σε μένα το παίζει κανονικά για προσπάθησε και εδω
Κανονικά το παίζει και σε μένα..
Καταπληκτικό και αυτό το βίντεο...
Αυτα τα καημένα όμως τα ζωντανά πρέπει να τρώνε τη μεγαλύτερη ταλαιπώρια από οποιοδήποτε άλλο ενυδρειακό είδος από τον άνθρωπο...
Kαι σε μένα δεν παίζει...
Δεν μπορεί καν να μπει στο site..:(:mad::mad:
Σε μένα το παίζει κανονικά για προσπάθησε και εδω
Δυστυχώς μπαίνει στο σαϊτ, βλέπω το μενού του, αλλά τα βίντεο...γιόκ...
Ευχαριστούμε πάντως
kalaxan και Σεραφείμ με τι brownser μπαίνετε?
Και μετά λέμε για τα πετσοπ....:D:D:D:D:D
Μονο που δε τα μαστιγώνουν!
Πω,πω ούτε πατάτες να ήταν βρε παιδί μου.Αλλά όταν γίνετε αναπαραγωγή με σκοπό το κέρδος αυτά γίνοντε :smt009
Παπαδόπουλος Κώστας
19-02-10, 07:17
φοβερό βίντεο
πω ρε παιδια τι μου θυμησατε τωρα..:rolleyes:
πηγα ταιλανδη προπερσυ..αμα ειχα αρχησει να ασχολουμε με τα ενυδρεια και ηξερα ποσα ψαρια εχει εκει οη μερα στα μαγαζια για ψαρια θα ετρεχα..!
chemical mac
19-02-10, 09:18
Πω,πω ούτε πατάτες να ήταν βρε παιδί μου.Αλλά όταν γίνετε αναπαραγωγή με σκοπό το κέρδος αυτά γίνοντε :smt009ενώ ο δικός σου που είναι 100% ανθρώπινη δημιουργία έγινε με παρθενογένεση με σκοπό να ομορφύνει με την παρουσία του την γη (μιλάω για τον μονομάχο που έχεις στο avatar).
-------------------------
πω ρε παιδια τι μου θυμησατε τωρα..:rolleyes:
πηγα ταιλανδη προπερσυ..αμα ειχα αρχησει να ασχολουμε με τα ενυδρεια και ηξερα ποσα ψαρια εχει εκει οη μερα στα μαγαζια για ψαρια θα ετρεχα..!Τι λες τώρα. Πρώτη φορά πριν από πολλαααααά χρόνια δεν είχα ιδέα από ενυδρεία. Δεύτερη φορά πριν από κάποια χρόνια δεν γούσταρα τους μονομάχους :D
Φοβερο βιντεο. Κριμα που δεν καταλαβαινω γερμανικα να ακουσω τι λεει ο αφηγητής. Παρ ολα αυτα, καταπληκτικο να ξερουμε πως ερχονται σ' εμας.. Αυτα τα ψαρια αξιζουν πραγματικα καλύτερη μεταχειριση :(. Βεβαια κι αυτοι οι αμοιροι βγαζουν ...τα ψιχουλα του ψωμιου τους (γιατι σας διαδεβαιω οτι δουλευουν για πενταροδεκαρες) απο τα ψαρακια αυτα.. :(
Αυτοματη αναπληρωση....4:10 4:15 AXAXXAXAXAXAX
Αν ειναι δυνατον κοιταξτε τι κανουν οι αργοσχολει οι ανθρωποι....4:20
Πολύ ενδιαφέρον. Και από ατα πιό σημαντικά η αναφορά οτι μπορεί και επιβιώνει στην βόρεια Ταϊλάνδη σε πολύ χαμηλές για τροπικά ψάρια θερμοκρασίες, η οποία ανατρέπει πολλές απόλυτες απόψεις. Η ερώτηση του ρεπορτάζ: "Είναι τα betta splendens ψάρια κρύου νερού;"
Η ανθεκτικότητα δεν είναι πάντα πρωτέρημα... Κάτι ξέρουν οι δίσκοι και το πάιζουν δύσκολοι...
@nikosm1: Στο τέλος μίλησε για θερμοκρασίες κάτω από 10 βαθμούς τη νύχτα! Πραγματικά εκπληκτικό...
Chemical mac, αν και αυτός της φωτο δεν είναι δικός μου απλός μου άρεσε και τον έβαλα στο avatar και οι δυο που έχω συντροφιά μάλλον πρέπει να έφτασαν σε εμένα με τον ίδιο τρόπο αλλά δεν ήξερα πως γίνετε και με ξένησε το όλλο θέμα.:smt120
kalaxan και Σεραφείμ με τι brownser μπαίνετε?
Ευχαριστώ, μου άνοιξες τα μάτια. Μπήκα με εξπλορερ και όλα ΟΚ, γιατί με ΜΟΖΙΛΑ δεν....
Τρομερό το βίντεο
Και τι μου θύμησε...... πριν 14 χρόνια.....
Πολυ ωραιο και σοκαριστικο video.
water_turtle_lover
23-02-10, 16:35
:smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009
chemical mac
24-02-10, 08:52
Πολυ ωραιο και σοκαριστικο video.το μόνο σοκαριστικό είναι το πόσο αργόσχολοι μπορούν να είναι κάποιοι άνθρωποι. σκέψου ότι αυτό είναι επιχείρηση. πραγματικά σε σοκάρουν ο ρυθμοί παραγωγής τους. επιπλέον άξιος αναφοράς είναι και ο τύπος που περπατάει με τρομερή άνεση στους λαιμούς των μπουκαλιών.
:smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009
η απογοήτευση του εμότικον οφείλετε στο βίντεο που είδες ή στις χελώνες που κρατάς εδώ και 2 χρόνια σε πλαστική χεωνέρια 40 εκατοστών; :cool:
Τσιόνογλου Σταύρος
24-02-10, 13:04
το μόνο σοκαριστικό είναι το πόσο αργόσχολοι μπορούν να είναι κάποιοι άνθρωποι. σκέψου ότι αυτό είναι επιχείρηση. πραγματικά σε σοκάρουν ο ρυθμοί παραγωγής τους. επιπλέον άξιος αναφοράς είναι και ο τύπος που περπατάει με τρομερή άνεση στους λαιμούς των μπουκαλιών.
Φαντάσου να γλυστρίσει και να πέσει με τον .....πάνω στα μπουκάλια:D
Φαντάσου να γλυστρίσει και να πέσει με τον .....πάνω στα μπουκάλια:D
Θα παραφυλάει και ο μονομάχος...:D
Θα παραφυλάει και ο μονομάχος...:D
θα παρει την εκδικηση του!!!:D:D
water_turtle_lover
24-02-10, 15:12
η απογοήτευση του εμότικον οφείλετε στο βίντεο που είδες ή στις χελώνες που κρατάς εδώ και 2 χρόνια σε πλαστική χεωνέρια 40 εκατοστών; :cool:[/QUOTE]
Δεν τις εχω ακομη εκει!!!Με το που μπηκα στο σιτε,καταλαβα το λαθος μου και πεταξα αμεσως την χελωνιερα και αγορασα ενα ενυδρειο...:( Μετανιωσα αλλα δεν μπορω να αλλαξω το παρελθον,αλλα τουλαχιστον μπορω να αλλαξω το μελλον!!!! ;)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.