Επιστροφή στο Forum : μετα τον πανικο οι επομενες μετρησεις
προχθες ποσταρα για τις πρωτες μου μετρησεις οι οποιες ηταν
NO2:0,5
NO3:50
Αμμωνια:0,50
μετα τις 2 αλλαγες νερου και χωρις τροφη οι επομενες ηταν αυτες
NO2:0,2
NO3:20
Αμμωνια:0,50(ετσι πιστευω αν και το χρωμα του δεν με καλυπτει)
τωρα πρεπει να συνεχιζω παλι τις αλλαγες νερου μεχρι να μηδενιστουν?
εγω αδερφε θα σου ελεγα να κανεις και το αλλο να πας να αγορασεις ενα μπουκαλακι της SERA bio nitrivec και να ριχνεις ενα καπακι την ημερα και κανε απλα τις μετρησεις καποια στιγμη θα σου μιδενισουνε αυτο το υγρο διασπα το αμμωνιο και τον νιτριτη..ειναι ενεργα βακτηρια και εγω αυτο το προβλημα με εσενα εχω αλλα εχω δει διαφορα μεσα σε 2 μερες σε κανενα 2 ημερο με 3 ημερο θα ειμαι κομπλε .. θυμησε μου μια τα λιτρα σου ..
δεν το ηξερα αυτο.60 λιτρα εχω
να εχει πιο ενεργα βακτηρια το νιτριβεκ απο το μπολι..."δεν υπαρχει" που λεει και η νεα γενια....
πεταμενα λεφτα Σεραφειμ...(και πολυ ποσταραν οτι τους θολωσε το νερο υπερβολικα και αλλα προβληματα)...μη μπλεκεις με μαγικους ζωμους....αληθινοι οσο και το φιλτρο του πανοραμιξ στο 99% των περιπτωσεων...εφοσον παραγονται νιτρικα το μπολι επιασε και εκανε τη δουλεια του...συνεχισε μετρησεις και καμια αλλαγη και ολα θα πανε κατευχην....εχει λιγα ψαρακια και αν παρακολουθεις τη διαδικασια δε θα εχεις προβλημα...
..ειναι ενεργα βακτηρια..
Μακαρι τα βακτηρια να μπορουσαν να επιβιωσουν σε ενα μπουκαλακι χωρις τροφη και οξυγονωση! Παρε το φυλλαδιο του και θα δεις ουτε καν το ιδιο το προιον το ισχυριζεται αυτο! ;) Στην ουσια κανεις στρωσιμο με ψαρια ... :smt009
οκ βρε παιδια καλες οι απαντησεις σας και κατατοπιστικες.πιστευω να επανερθουν ολα.
harris samos
21-02-10, 13:30
να εχει πιο ενεργα βακτηρια το νιτριβεκ απο το μπολι..."δεν υπαρχει" που λεει και η νεα γενια....
πεταμενα λεφτα Σεραφειμ...(και πολυ ποσταραν οτι τους θολωσε το νερο υπερβολικα και αλλα προβληματα)...μη μπλεκεις με μαγικους ζωμους....αληθινοι οσο και το φιλτρο του πανοραμιξ στο 99% των περιπτωσεων...εφοσον παραγονται νιτρικα το μπολι επιασε και εκανε τη δουλεια του...συνεχισε μετρησεις και καμια αλλαγη και ολα θα πανε κατευχην....εχει λιγα ψαρακια και αν παρακολουθεις τη διαδικασια δε θα εχεις προβλημα...:smt023+10000000000000000
αμα ξερεις,ξερεις(+10000000000000000000)και απο μενα
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.