Επιστροφή στο Forum : Σαλιγκάρια με Χρυσόψαρα?
aggelospgr2010
15-02-10, 19:12
Καλησπέρα. Με ρώτησε ένας φίλος μου εαν μπορεί να βάλει κανά δυό Σαλιγκάρια με τα χρυσόψαρά του, έχει ένα ενυδρείο 65λίτρων και έχει μέσα 2 χρυσόψαρα. Μπορεί να βάλει μέσα Σαλιγκάρια, και εάν ναι, ποιό είδος?;)
Καλησπέρα. Με ρώτησε ένας φίλος μου εαν μπορεί να βάλει κανά δυό Σαλιγκάρια με τα χρυσόψαρά του, έχει ένα ενυδρείο 65λίτρων και έχει μέσα 2 χρυσόψαρα. Μπορεί να βάλει μέσα Σαλιγκάρια, και εάν ναι, ποιό είδος?;)
Μπορεί απο τα μεγάλα(applesnails κτλ)..
Καθώς οι μικροί λαθρεπιβάτες γίνονται τροφή.
Εγώ έχω applesnails κάποιους μήνες και δεν έχω πρόβλημα.Οι κεραίες τους είναι στη θέση τους μεγάλες.:D
applesnails εχω κι εγω με χρυσοψαρα και δεν τα πειραζουν
aggelospgr2010
15-02-10, 19:30
Μπορεί απο τα μεγάλα(applesnails κτλ)..
Καθώς οι μικροί λαθρεπιβάτες γίνονται τροφή.
Εγώ έχω applesnails κάποιους μήνες και δεν έχω πρόβλημα.Οι κεραίες τους είναι στη θέση τους μεγάλες.:D
applesnails εχω κι εγω με χρυσοψαρα και δεν τα πειραζουν
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!;)
Και εγώ έχω apple snail με χρυσόψαρα.μάλιστα γέννησαν και τα σαλιγκάρια το καλοκαίρι..καπου διάβασα πως μπορει να δαγκώνουν τα σαλιγκαρια τα ψαρια αλλα εγω απο προσωπική εμπειρία δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο..
aggelospgr2010
15-02-10, 19:32
Α, και εαν γεννήσουν, κάνω κάτι εγώ ή τα αφήνω όπως είναι?
θα κάνουν τσαμπιά με αυγά στο καπάκι του ενυδρείου.σε λίγες μέρες τα τσαμπιά θα σπάσουν και θα γεμίσεις με μικρά σαλιγγαράκια..από αυτά ανάλογα με τα λίτρα σου θα επιζήσουν ορισμενα..εμένα κάναν 2 τσαμπιά,είχα γύρω στα 70 μικρά από αυτά επιβιώσαν τα 20.Έδώσα και μερικά.έχω καμία 10αριά τώρα.
θα κάνουν τσαμπιά με αυγά στο καπάκι του ενυδρείου.σε λίγες μέρες τα τσαμπιά θα σπάσουν και θα γεμίσεις με μικρά σαλιγγαράκια..από αυτά ανάλογα με τα λίτρα σου θα επιζήσουν ορισμενα..εμένα κάναν 2 τσαμπιά,είχα γύρω στα 70 μικρά από αυτά επιβιώσαν τα 20.Έδώσα και μερικά.έχω καμία 10αριά τώρα.
Mε χρυσόψαρα δύσκολα να επιζήσουν μικρά σαλιγκαρια..
Τα περισσότερα πιστεύω πως δεν επέζησαν λόγω περιορισμένου χώρου και τροφής.20 με 25 καταφέραν να φτάσουν απο 1 έως 3 εκατοστά και ζούν ακόμα.Άλλα δωρίστηκαν καμια 10αριά ειναι στο ενυδρείο με ζωωτόκα τώρα..Δεν παρατήρησα χρυσόψαρο να κάνει επίθεση σε σαλιγγάρι..ίσως βοήθησε αρκετά ότι είχα αρκετα φυτα(εχυνοδορους.ανουμπίες) για κρυψώνες για τα σαλιγκάρια.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.