Επιστροφή στο Forum : ερώτηση για κόντρες
θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και να μου πειτε τη γνώμη σας αν μπορειτε. Ποσο απαραιτητες κρίνονται οι κόντρες για ένα ενυδρείο περίπου 50 λίτρων νερού. Μήπως δεν είναι τόσο απαραίτητες για τέτοια λίτρα?
δεν χρειαζονται κοντρες σε αυτα τα λιτρα;)
harris samos
13-02-10, 13:46
τη τζαμι θα βαλει ????? τον ρωτησες ?? και ποσο ψηλο θα το κανει ???
κανονικο ενυδρειο φανταζομαι θα κανει...και τζαμι ακομα και 5αρι να βαλεο δεν θα εχει προβλημμα...εεε τι τζαμι θα βαλει 3αρι???θα σπασει το ενυδρειο και θα του μεινουν οικοντρες!!;)
θα είναι ένα ενυδρείο για το χελωνάκι μου 70 χ 40 με ύψος το πολύ 30. Το νερό π θα έχει μέσα θα είναι το πολύ 20 πόντους οπότε μέγιστα λίτρα προς στιγμή βγαίνουν 56. Το τζάμι λέω να το κάνω κάπως παχύ. Μπορεί και 12αρι. Λογικά και γώ που το σκέφτομαι χωρίς όμως να γνωρίζω δε νομίζω να χρειαστεί κόντρες
δεν θα χρειαστουν κοντρες;)12αρι ειναι υπερβολη και θα σου ερθει και πανακριβα;)8αρι ειναι μια χαρα;)
είχα ρωτήσει κάπου για διαστάσεις 70 χ 40 χ 40 και μου είχε πει για 10αρι 40 ευρώ. Σαν τιμή είναι καλή? μου είπε επίσης οτι έχει κάνει πολλά ενυδρεία και οτι θα είναι καλύτερα να τα τροχίσει λίγο. ποια είναι η γνώμη σας για την τιμή και το τρόχισμα?
harris samos
14-02-10, 13:02
καλη ειναι με 10ρι τζαμι
οσο για το τροχισμα ας το τροχησει αφου το κολλισει και στεγνωσει καλα μονο στο πανω μερος να μη κοβεσε ;)
Λέω να το κολλήσω εγώ. Να του πώ να τροχίσει λες απο πρίν μόνο την πάνω μεριά των κάθετων τζαμιών?
harris samos
14-02-10, 14:10
καντο μολις τελειωσεις τοτε με γιαλοχαρτο
ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια !
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.