Επιστροφή στο Forum : Προβλημα με φιλτρο
Γεια σας παιδια.Εδω και μια εβδομαδα εχω προβλημα με την διαβγεια του νερου μου.Στο νερο υπαρχουν πολλα σωματηδια που δειχνουν σαν το νερο να εινε θωλο.Εχω ενα jewel 60 λιτρων και εκανα αντικατασταση των φιλτρων με βιολογικα,δηλαδη.....πανω εβαλα των υαλοβαμβακα μετα ανθρακα σε καλτσα πρασινο σφουγγαρι(μισο),μακαρονι σε καλτσα,μπλε σφουγγαρι(μισο)και κατω σε καλτσα ενα που εινε σαν χαλικακι με πορους.Τα σφουγγαρια τα εκοπσα γιατι ειχα προβλημα χωρου στο κουτι μετα απο υποδειξη του πετ σοπ.Μπωρειτε να μου δωσετε καποια συμβουλη που εινε το λαθος και στο νερο εχω τοσο εντωνα σωματηδια?Οι μετρισεισ μου εινε πολυ καλες και εχω κανει και 2 φορες αλαγη νερου κατα 10 λιτρα αλλα τιποτα.Ευχαριστω πολυ για τον χρωνο σας
αυτό το "χαλικάκι με πόρους" το ξέπλυνες πριν το βάλεις στο φίλτρο σου?
Πιθανόν να είναι η "σκόνη" από το υλικό που ελευθερώθηκε μέσα στο νερό σου ...
ειδικά το substrat pro αν το ξεπλύνεις πρώτα πριν το βάλεις στο φίλτρο δεν θα πιστεύεις τι αφήνει στον κουβά ...
Μαλον όχι καλά πως θα καθαρισω τώρα το νερό;
-------------------------
:confused::confused::confused::confused::confused: :confused:
θα καθιζανουν καποια και καποια θα μεινουν στον υαλοβαμβακα...να τον πλενεις τακτικα τωρα για να απομακρυνονται..επισης μια αλλαγη νερου βοηθα φυσικα στην γρηγοροτερη απομακρυνση τους
Λες να εινε απο υπερβολικο οξυγωνο?
αλλο τα σωματιδια...αλλο οι φυσαλιδες αερα αν αναφερεσαι σε αυτες...
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.