PDA

Επιστροφή στο Forum : το ενυδρειο μου!

nikos mennis
11-02-10, 00:36
παιδια οι πρωτες φωτογραφιες απο το ενυδρειο μου...θα ηθελα τα σχολια σας και τις παρατηρησεις σας...να σημειωθει οτι ειναιη αρχικη ψαροσυνθεση αυτη,τωρα υπαρχουν ΜΟΝΟ ΝΕΟΝ και red cherry.
δυστυχώς δεν ανεβηκαν:confused::confused::confused: αναμενετε....

nikos mennis
11-02-10, 00:42
μαλλον τα καταφερα....

bokostas
11-02-10, 04:10
Λίγο μουντό μου φαίνεται, δεν θα βάλεις κανένα φυτάκι, να πάρει λίγο χρώμα? Ή καμιά πιο ανοιχτόχρωμη πέτρα?

mikele
11-02-10, 08:44
καλη αρχη φιλε μπορεις πανω στα ξυλα να "δεσεις" λιγη τζαβα μος καμια ανουμπια να δωσεις λιγο χρωμα

καλη συνεχεια

nikos mennis
11-02-10, 10:40
Λίγο μουντό μου φαίνεται, δεν θα βάλεις κανένα φυτάκι, να πάρει λίγο χρώμα? Ή καμιά πιο ανοιχτόχρωμη πέτρα?

θα τις βγαλω τις πετρες θα αφησω μονο ξυλα μεσα.φυτα δεν εχω βαλει γτ εχω εναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ πλεκο ο οποιος καταστρεφει τα παντα στο περασμα του.ψαχνω να τον δωσω καπου και μετα να βαλω φυτα.

maria1983
11-02-10, 17:30
Το ενυδρείο σου νομίζω θα δείξει υπέροχο άμα βάλεις καμμια ανούμπια όπως είπαν και τα παιδιά, μ αρέσουν πολύ τα ξύλα που έχεις! Τα ψαράκια σου γιατί μου κάνουν για cardinal κι όχι neon;;; Με παραπλανεί η φωτογραφία που είναι ψιλοθολή;

Dimis
11-02-10, 18:16
Εγω αντιθετως ειμαι της αποψης να μην βαλεις κανενα φυτο παρα μονο μερικα φυτα επιφανειας οπως πιστια & λιμνοβιουμ.
Αν το κανεις αυτο θα πρεπει να στησεις λιγακι καλυτερα τα ξυλα ωστε να τους δωσεις λιγακι υψος και βαθος αλλα ισως και να προσθεσεις και 1-2 ξυλα ακομα ωστε να "γεμισει" το τανκ σου.
Πιστευω πως θα δειξει υπεροχα βιοτοπικο μαυρων νερων.
Οσο για τα ψαρακια ειναι μαλλον καρδιναλ και οχι νεον τετρα οπως σωστα παρατηρει η Μαρια παραπανω.

Raven
11-02-10, 19:48
Εγω θα γινω γκρινιαρης :D τα ξυλα ειναι το μονο πραγμα που εχεις για να δωσεις σχημα και βαθος στο στησιμο σου. Γι αυτο λοιπον μην τα εχεις σαν ενα σωρο κατω αλλα συνδυασε τα, μπλεξε τα ωστε να δημιουργησουν ενα εντυπωσιακο συμπλεγμα που να βγαζει ενδιαφερον στον θεατη.
Αν παλι δεις οτι ειναι ασυμβατα και δεν γινεται τιποτα, βαλε αγγελια , δωσε τα ή ανταλλαξε τα με αλλα. Βρες ενα κεντρικο ξυλο/ριζα ιδιου ειδους ομως και χρησιμοποιησε την σαν κεντρικο σημειο εστιασης.
Αφου πηρες την πολυ καλη και ψαγμενη αποφαση να πας σε κατι βιοτοπικο, φτιαξε το εξαιρετικο...μια φορα το στηνεις !

Τα ψαρια ειναι καρδιναλιοι και τουλαχιστον ενα νεον. Φαινεται οτι εχεις και τα 2 ειδη μαζι.:cool:

Τωρα που γκρινιαξα, μπορω να σου πω...ενα μεγαλο ευγε και καλη συνεχεια.

nikos mennis
11-02-10, 20:18
Εγω θα γινω γκρινιαρης :D τα ξυλα ειναι το μονο πραγμα που εχεις για να δωσεις σχημα και βαθος στο στησιμο σου. Γι αυτο λοιπον μην τα εχεις σαν ενα σωρο κατω αλλα συνδυασε τα, μπλεξε τα ωστε να δημιουργησουν ενα εντυπωσιακο συμπλεγμα που να βγαζει ενδιαφερον στον θεατη.
Αν παλι δεις οτι ειναι ασυμβατα και δεν γινεται τιποτα, βαλε αγγελια , δωσε τα ή ανταλλαξε τα με αλλα. Βρες ενα κεντρικο ξυλο/ριζα ιδιου ειδους ομως και χρησιμοποιησε την σαν κεντρικο σημειο εστιασης.
Αφου πηρες την πολυ καλη και ψαγμενη αποφαση να πας σε κατι βιοτοπικο, φτιαξε το εξαιρετικο...μια φορα το στηνεις !

Τα ψαρια ειναι καρδιναλιοι και τουλαχιστον ενα νεον. Φαινεται οτι εχεις και τα 2 ειδη μαζι.:cool:

Τωρα που γκρινιαξα, μπορω να σου πω...ενα μεγαλο ευγε και καλη συνεχεια.

ναι εχει και καρδιναλιους μεσα αλλα εμειναν μονο νεον τιποτα αλλο.θα προσπαθησω να το αλλαξω λιγο αν ειναι και θα σας στειλω και παλι τις φωτογραφιες μου:)

douran_p
11-02-10, 22:59
βαλε κανενα φυτο θα δειξει πολυ πιο ομορφο!!!!!

Πάνος
12-02-10, 16:11
Εγω αντιθετως ειμαι της αποψης να μην βαλεις κανενα φυτο παρα μονο μερικα φυτα επιφανειας οπως πιστια & λιμνοβιουμ.
Αν το κανεις αυτο θα πρεπει να στησεις λιγακι καλυτερα τα ξυλα ωστε να τους δωσεις λιγακι υψος και βαθος αλλα ισως και να προσθεσεις και 1-2 ξυλα ακομα ωστε να "γεμισει" το τανκ σου.
Πιστευω πως θα δειξει υπεροχα βιοτοπικο μαυρων νερων.

τα ξυλα ειναι το μονο πραγμα που εχεις για να δωσεις σχημα και βαθος στο στησιμο σου. Γι αυτο λοιπον μην τα εχεις σαν ενα σωρο κατω αλλα συνδυασε τα, μπλεξε τα ωστε να δημιουργησουν ενα εντυπωσιακο συμπλεγμα που να βγαζει ενδιαφερον στον θεατη.
.
κι εγω λεω οχι φυτα...μονο επιφανειας και καλυτερη τοποθετηση των ξυλων...:smt041

lingistis
12-02-10, 19:43
Νίκο έχεις κάνει μια καλή αρχή:smt041

Το ποστ του panos-alex/polis με πρόλαβε στο τι ήθελα να σου τονίσω ως μια καλή εξέλυξη στο ενυδρείο σου.:)

nikos mennis
12-02-10, 21:09
ηδη πηρα ακομα δυο ξυλα και ειναι προς επεξεργασια για να μπουνε στο ενυδρειο...την κυριακη θα το αλλαξω και θα σας στειλω τις καινουριες μου φωτογραφιες και ελπιζω να σας ευχαριστησω με το αποτελεσμα(γτ θα ειναι και δικο σας)

agnos
13-02-10, 05:28
Μπράβο Νικόλα πας πολύ καλά θα συμφωνήσω με τα παιδιά για τα φυτά επιφανίας, και τα ξήλα.Πιστεύω ότι θα έχεις ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα.Εν αναμονή της Κυριακής λοιπόν.

nikos mennis
13-02-10, 13:52
γεια σας παιδια..χθες μαζεψα πλατανοφυλλα και τα εχω βαλει σε καυτο νερο για να μπουνε στο ενυδρειο...δεν αντεξα και την εκανα την αλλαγη σημερα...νομιζω οτι καπως καλυτερα απο πριν..σε λιγο οι νεες φωτογραφιες.αναμενω σχολια σας...
-------------------------
κατι ακομα.πλατανοφυλλα μπορω να βαλω ε???μια επιβεβαίωση...

nikos mennis
13-02-10, 14:08
να το...:confused::confused:

nikos mennis
13-02-10, 14:31
θα βγαλω αργοτερα ποιο καθαρες φωτο και θα τις ανεβασω...

bokostas
13-02-10, 15:21
...δεν αντεξα και την εκανα την αλλαγη σημερα...νομιζω οτι καπως καλυτερα απο πριν..σε λιγο οι νεες φωτογραφιες.αναμενω σχολια σας...

Πολύ πολύ καλύτερο, σαφώς βελτιωμένο από τις πρώτες φωτογραφίες, είσαι σε καλό δρόμο.

nikos mennis
13-02-10, 22:11
και οι τελευταιες....

nikos mennis
13-02-10, 22:16
Υ.Γ το ξερω οτι θα εχετε ενστασεις για την ψαροσυνθεση αλλα αυριο το πρωι θα φυγουν....θα ειναι μονο τα νεον μεσα και οι red cherry.περιμενω τα σχολια σας...

Πάνος
14-02-10, 00:45
πολυ καλυτερο μπραβο!! αλλα θα εβαζα και περισσοτερο ξυλο ;)

agnos
14-02-10, 05:11
Μεγάλη βελτίωση Νίκο.Κανά φυτάκι επιφανίας θα βάλεις;
Πάντος κι εγώ θα ήθελα λιγο ξήλο ακόμα :smt023

nikos mennis
14-02-10, 10:51
την τριτη παιδια θα βαλω και αλλα...εκανα παραγγελια μια ΜΕΓΑΛΗ ριζα και θα την βαλω μολις ερθει(μολις γινουν και τα απαραιτητα).

nikos mennis
15-02-10, 13:02
:p:D:p:)

nikos mennis
18-02-10, 23:04
νομιζω παιδια οτι δεν μπορω να κανω κατι αλλο(δεν εχω την εμπειρια και το ΜΑΤΙ που χρειάζεται)απο αυτο που θα δειτε θα μπουνε μερικα φυτα επιφανειας και τελος.τα σχολια σας παρακαλω (οσο μπορειτε να δειτε απο την κακη ποιοτητα φωτογραφιων)

nikos mennis
18-02-10, 23:05
και αυτη

nikos mennis
18-02-10, 23:07
και ακομα αυτη :D:D:D

Raven
18-02-10, 23:09
Τωρα μαλιστα ! μπορω να πω οτι ειναι επειικως πανεμορφο :p βαλε κι αλλα ξερα φυλλα και αλλαζε τα καθε μηνα αν σαπιζουν. Με ενα στρωμα απο pistia στην επιφανεια θα γινει σουπερ !

Πάνος
19-02-10, 13:13
:pπαρα πολυ ομορφο!!!
:smt041:smt041:smt041

Γιώργος Κ
19-02-10, 13:25
Μπραβο Νικο!! :o:smt041

mikele
19-02-10, 13:45
μπραβοσου φιλε...!!!!!!!! αλλα παραμενει αχρωμο
σπασε την καφετιλα με καμια ανουμπια λιγη μος τζαβα ευκολα πραματα

lingistis
19-02-10, 14:34
:smt023

agnos
19-02-10, 17:29
Μπράβο Νικόλα πολύ καλή δουλειά. :smt023:smt023:smt023

nikos mennis
19-02-10, 18:37
σας ευχαριστω πολυ παιδια να εισαστε καλα.χαιρομαι που σας αρεσε το ενυδρειο,αλλα χωρις την πολυτιμη βοηθεια σας δεν θα ειχα κανει τιποτα :smt041:smt041:smt041:smt041

kokbeast
19-02-10, 19:38
Πάρα πολύ καλό. Ωραίος βιότοπος. Συμφωνώ πως θα έδειχνε κάπως ομορφότερο με κάποιο φυτό επιφανείας αλλά είναι ήδη πολύ καλό. Βέβαια σ'αυτο το ενυδρείο βλέπω μέσα 1m και 3f Apistogramma agassizii σαν κλασσικός κιχλιδόφιλος και πολλές μα πολλές γέννες. Όπως και να 'χει όμως συγχαρητήρια!!

Αλέξης6
19-02-10, 19:39
:smt041:smt041

lingistis
19-02-10, 22:40
Βέβαια σ'αυτο το ενυδρείο βλέπω μέσα 1m και 3f Apistogramma agassizii

Όλα είναι θέμα χρόνου :D:D:D

nikos mennis
19-02-10, 22:53
εγω το πηγα αλλιως...απο malawi το γυρησα σε βιοτοπο :D:D:D