PDA

Επιστροφή στο Forum : CD για ανακλαστηρας

jimmis1974
08-02-10, 23:23
επειδη εχω φτιαξει ενα DIY καπακι, και καθος οι ανακλαστηρες στα Pet ειναι λιγο ακριβοι , ψαχνω λυσεις για DYI ανακλαστηρα.
Σκεφτηκα με αλουμινοταινια κατω απο τις λαμπες αλλα εχω ακουσει με τον καιρο ξεκολα.
Σκέφτηκα λοιπον να κολησω σε σειρα CD για να κανουν αντακλαση, το εχει δοκιμάσει κανεις η ειναι επικινδινα καθος θα στανε υδρατμοι απο πανω τους μες στο νερο ?
Πηστευω παντως θα χει βελτιωση μεγαλη ο φωτισμός .

ErnieBall
08-02-10, 23:50
καλησπερα.5 ευρο εχουν οι ανακλαστηρες (1,60μηκος που πηρα εγω) απο μαγαζι με ηλεκτρολογικα..

StelMex
09-02-10, 00:09
H αλουμινοταινια δεν ξεκολα, εχω κι εγω στο καπακι μου. Απλα μετα απο λιγο καιρο θολωνει. Παντως αν ειναι προσφατα κολλημενη, η αλουμινοταινια κανει καλη ανακλαση. Αλλα σαν τον ανακλαστηρα δεν ειναι τιποτα αλλο.

Υ.Γ. Εγω εχω και ανακλαστηρα και αλουμινοταινια..:D

jimmis1974
09-02-10, 00:48
καλησπερα.5 ευρο εχουν οι ανακλαστηρες (1,60μηκος που πηρα εγω) απο μαγαζι με ηλεκτρολογικα..

πηγα σε πολλα μαγαζια με ηλεκτρονικα και ολα για ανακλαστηρες μου εδηναν κατι ασπρους σιδερενιους, τεραστιους στο μεγεθος , εχουν πολυ βαρος για το καπακι.
Σαν και αυτους που εχουν τα ΡΕΤ (πχ Juwel) δεν εχω δει σε ηλεκτρολογικα.
Παντως θα κανω μια δοκιμή με CD , λογικα θα χει αποτελεσμα, αν βαλεις ας πουμε ενα CD κοντρα στον ηλιο στραβωθηκες !!

Αυτους που λες με 5 ευρω που τους βρηκες , σε συναιτερισμο ηλεκτρολογων ??

Alex_Salonica
09-02-10, 00:55
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=28518
;)

ErnieBall
09-02-10, 01:02
πηγα σε πολλα μαγαζια με ηλεκτρονικα και ολα για ανακλαστηρες μου εδηναν κατι ασπρους σιδερενιους, τεραστιους στο μεγεθος , εχουν πολυ βαρος για το καπακι.
Σαν και αυτους που εχουν τα ΡΕΤ (πχ Juwel) δεν εχω δει σε ηλεκτρολογικα.
Παντως θα κανω μια δοκιμή με CD , λογικα θα χει αποτελεσμα, αν βαλεις ας πουμε ενα CD κοντρα στον ηλιο στραβωθηκες !!

Αυτους που λες με 5 ευρω που τους βρηκες , σε συναιτερισμο ηλεκτρολογων ??

απο αυτον εδω τους πηρα.. Ελαφριοι, μια χαρα και για τ5 η τ8.

http://www.skrekis.gr/servicedet.asp