Επιστροφή στο Forum : Kοπή της πίτας για το 2010 στη Θεσσαλονίκη
Ο ΠΣΦΕ σας προσκαλεί όλους στην ετήσια εκδήλωση της κοπής της πίτας, του Κλιμακίου Βορείου Ελλάδος, την Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου του 2010 και ώρα 12.00μμ.!
Ελάτε να ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος!
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στο καφέ Βennigan’s στο εμπορικό κέντρο Florida στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής απέναντι από το ΙΚΕΑ.
Να είσαστε όλοι εκεί!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα παρακάτω καταστήματα για την υποστήριξη και για τις προσφορές τους στην εκδήλωση μας :
[/URL][URL="http://www.nemoworld.gr/"]nemoworld.gr (http://www.greekaquarium.gr/abyssos/)
Osmosis Aquarium Concepts (http://www.osmosisaquariums.gr)
Ro-man.gr (http://www.ro-man.gr/)
Water Waves (http://www.waterwaves.gr/)
Βιβλιοπωλείο "Σείριος"
Alex_Salonica
03-02-10, 15:57
το κοπή τη πίτα :D
θα είμαστε εκεί!
Να ρωτήσω κάτι? Καλά να βρεθούμε για την πίτα 28 Φλεβάρη, αλλά μια εβδομάδα μετά, στις 7 Μαρτίου έχει προγραμματισμένη συνάντηση.
Μήπως έρθει πολύ? Μήπως θα ήταν καλύτερα η πίτα να κοπεί μια εβδομάδα αργότερα, στην κανονική συνάντηση, για να μην γίνουν 2
εκδηλώσεις με διαφορά 7 ημερών και υπάρξει μικρή συμμετοχή και ανταπόκριση?
....δυστυχως θα δουλευω :(
water_turtle_lover
03-02-10, 20:42
Γιατι να ειμαι τοσο μακρια???:smt009:smt009:(
Γιατι να ειμαι τοσο μακρια???:smt009:smt009:(
Aφού θα κοπεί πίτα και στην Αθήνα
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=37533
Να ρωτήσω κάτι? Καλά να βρεθούμε για την πίτα 28 Φλεβάρη, αλλά μια εβδομάδα μετά, στις 7 Μαρτίου έχει προγραμματισμένη συνάντηση.
Μήπως έρθει πολύ? Μήπως θα ήταν καλύτερα η πίτα να κοπεί μια εβδομάδα αργότερα, στην κανονική συνάντηση, για να μην γίνουν 2
εκδηλώσεις με διαφορά 7 ημερών και υπάρξει μικρή συμμετοχή και ανταπόκριση?
To λάβαμε αυτό υπ' όψιν μας,αλλά για λόγους που δεν χρειάζεται να αναλύσω εδώ,πήραμε αυτήν την απόφαση.
ΟΚ, ευχαριστώ Γιώργο, εγώ θα είμαι εκεί.
Όλοι θα είμαστε εκεί :smt041:smt041:smt041
παιδιά μπορεί να έρθω κ εγώ...
λες να πάρω κ φέτος το ενυδρειο σαν πρόπερσι??
παιδιά μπορεί να έρθω κ εγώ...
λες να πάρω κ φέτος το ενυδρειο σαν πρόπερσι??
Μπράβο, μακάρι να τα καταφέρεις. Και φέρε μαζί σου κι εκείνον τον κοντοχωριανό σου τον panosAlexandroupolis,
που δεν μας καταδέχεται κι όλο στην Αθήνα κατεβαίνει, για "το κοπή τη πίτα το Μαρούσι". :D:p:D
η μονη κοπη που καταφερα να παρευρεθω ηταν μια φορα στη θεσσαλονικη...:rolleyes:..προπερσι με τον aaaooll...
Πανο αν παω θα σε παρω οπωσδήποτε... γουρι γουρι!!
αν τα καταφερω και ερθω και κερδισεις παλι ενυδρειο....μισο-μισο...
εσυ τη γυαλα...εγω το καπακι και τον εξοπλισμο...:D:D
Να ρωτήσω, η συμμετοχή είναι 30 ευρώ όπως μου έιπανε? ;)
Τι σου είπανε ακριβώς ;
Στάνταρ βρώμα του Bokostas που φαντάζομαι προσφέρθηκε να προσκομίσει εκείνος τα χρήματά σου μαζί με τα δήθεν δικά του, για να μη τρέχεις....:D:D:D
Στάνταρ βρώμα του Bokostas που φαντάζομαι προσφέρθηκε να προσκομίσει εκείνος τα χρήματά σου μαζί με τα δήθεν δικά του, για να μη τρέχεις....:D:D:D
:smt044 :smt044 Γιατί, δεν είναι 30? Κι έχω πάρει 30άρια από 5-6 άτομα...:D:D
Όχι βρε Χάρη, πού το άκουσες? Το μόνο 30άρι που "παίζει" είναι η προαιρετική εγγραφή στον ΠΣΦΕ, την οποία σου συνιστώ
ανεπιφύλαχτα να κάνεις, γιατί κάπως πρέπει να το συντηρήσουμε όλο αυτό το πράγμα που μας ομόρφηνε τη ζωή και που προσφέρει
τόσα στο χόμπυ, έστω κι αν αναγκαζόμαστε να ανεχόμαστε κάποια "καλόπαιδα" σαν τον προλαλήσαντα panos1972. :grin::grin:
Είναι όμως άσχετο με την κοπή της πίτας, η συμμετοχή στην οποία είναι ελεύθερη (γι' αυτό θα έρθει κι ο γερο-Λαδάς Πάνος):)
Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος από τους παλιότερους, γιατί κι εγώ πρώτη φορά θα συμμετάσχω στην εκδήλωση.
Η εγγραφη στον Συλλογο ειναι προαιρετικη.
Η συμμετοχη στην κοπη της πιτας του Συλλογου ειναι δωρεαν, και για ολους, μελη και μη.
Η εγγραφη στον Συλλογο ειναι προαιρετικη.
Η συμμετοχη στην κοπη της πιτας του Συλλογου ειναι δωρεαν, και για ολους, μελη και μη.
Αυτό θα πει άγρυπνος φρουρός του Συλλόγου, :) ευχαριστώ Τόλη.
Εγώ θα έρθω σίγουρα στην κοπή για να επανορθώσω και για την σημερινή απουσία!!!
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
08-02-10, 12:28
Ισως ειμαι και γω εκει. Τασοοοοοο μαζι ειχαμε παει και πηρες το ενυδρειο οχι με τον Πανο. Θελω και γω μεριδιο. Θα παρω το φιλτρο. χεχεχεχεχε
ναι ρε, μαζι πήγαμε, αλλα ηταν κ ο πανος εκει... κατσε να το κερδίσω... :D:D
Ρε ελάτε στην κοπή στην Αθήνα να σας δω και Live......κόπροι, παλιοβόρειοι κόπροι.
μωρο μου θα εισαι στην Αθηνα???
Ρε ελάτε στην κοπή στην Αθήνα να σας δω και Live......κόπροι, παλιοβόρειοι κόπροι.
Μακάρι να μπορούσα!!! Υπόμονή! Σε 29 χρόνια, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, θα βγω στη σύνταξη και τότε.... ποιός με πιάνει!!! :D:D:D
Λίγα λες, μία ελπίδα είχα να βγω στα 58 αλλά με πήγαν στα 62 με αυτά που άκουγα σήμερα.
Εdit :Αχα τώρα το μέτρησα 24 χρόνια ακόμα :) να δω πως θα δουλεύω στο pc στα 62 μπρρρρρ
Λίγα λες, μία ελπίδα είχα να βγω στα 58 αλλά με πήγαν στα 62 με αυτά που άκουγα σήμερα.
Εdit :Αχα τώρα το μέτρησα 24 χρόνια ακόμα :) να δω πως θα δουλεύω στο pc στα 62 μπρρρρρ
Εγώ υπολογίζω πάντως τα 67!
Εντελώς off topic;;;;;
Δεν παλεύεστε!! Έτοιμος ήμουν να ρωτήσω "πότε θα βγω στη σύνταξη" αλλά μετα είδα πως το θέμα είναι "κοπη της πίτας κλπ..."
:D
Σβήνε τώρα Χαλβαδούκο που λεν και οι πολλοί!!!
Πανο αν παω θα σε παρω οπωσδήποτε... γουρι γουρι!!
αν τα καταφερω και ερθω και κερδισεις παλι ενυδρειο....μισο-μισο...
εσυ τη γυαλα...εγω το καπακι και τον εξοπλισμο...:D:D
...........
ναι ρε, μαζι πήγαμε, αλλα ηταν κ ο πανος εκει... κατσε να το κερδίσω... :D:D
Μη φάτε! Θα σφάξω ρέγγα!
Ρε αν δεν έρθω εγώ ενυδρείο δεν παίρνετε! Μην ξεχνάτε ποιός "έδωσε" το ενυδρείο! Άλλοι τα δίνουν κι αλλού χρεώνετε τα γούρια! Ελεμέδες άντρες ....
Λούση μου, εχεις δίκιο... αν δεν ηταν ο γιος σου δεν θα ειχα το malaui τωρα...
ο αντωνης το φιλτρο, ο πανος το καπακι, εγω την γυαλα, κ εσυ την βαση με τον θερμοστατη.
οκ? ;)
....ρε παιδες...σας ειπανε οτι θα εχει και ενυδρειο ή τσαμπα "μαλωνετε" ???:D
....ρε παιδες...σας ειπανε οτι θα εχει και ενυδρειο ή τσαμπα "μαλωνετε" ???:D
Ε όλο και κάτι θα έχει ;)
Λούση μου, εχεις δίκιο... αν δεν ηταν ο γιος σου δεν θα ειχα το malaui τωρα...
ο αντωνης το φιλτρο, ο πανος το καπακι, εγω την γυαλα, κ εσυ την βαση με τον θερμοστατη.
οκ? ;)
Αυτό μου θύμησε την απάντηση ενός πατέρα-νούμερο, στον μικρό του γιο που με καμάρι του έδειξε το σπουργήτι που σκότωσε: χμμμ..... το κεφάλι και τα πόδια θα τα κάνουμε πατσά, τα έντερα κοκορέτσι, το στήθος σούπα, και τα μπούτια στο φούρνο!
οκ σύμφωνοι! :cool:
Αρκεί να μπορέσω να έρθω!:smt052
giannisaek
16-02-10, 00:21
θα έρθω κ' εγώ.
paraskevi_gr
17-02-10, 18:46
Τα λεμε την Κυριακή. :cool:
Τα λεμε την Κυριακή. :cool:
Tην Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου
θα σας δω εκει....:smt041
Κλεόβουλος
23-02-10, 12:28
Παρουσιολόγοοος...για άρχισε την καταγραφή,ν' ανέβει το ενδιαφέρον:)
Εγώ μέσα...θα φέρω βασιλόπιτα...και πολλά πολλά δωράκια :smt041
Παρουσιολόγοοος...για άρχισε την καταγραφή,ν' ανέβει το ενδιαφέρον:)
Όπως διατάξετε.
Κοπή πίτας του 2010, την Κυριακή 28/2 στο γνωστό Bennigan's
george
Κλεόβουλος
panos-alex/polis
Perazzi
paraskevi_gr
giannisaek
lucy
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
repanas6
drbig
aaaooll
bokostas
Άντε δηλώστε συμμετοχή, αν θέλετε να φάτε πίτα.
Καλημέρα σε όλους!!! Υπολογίστε και μένα.
Υ.Γ. Αν έχει κανείς 2-3 σαλιγκαράκια Planorbis corneus θα του ήμουν υποχρεωμένος... Έκανα επιτέλους αναβάθμιση στο φωτισμό το ΣΚ που μας πέρασε και προβλέπω να έχω προβλήματα με τις άλγες...
Κλεόβουλος
23-02-10, 13:19
Στην κλήρωση της πίτας θα υπάρχουν(πέρα απο τ' άλλα δώρα:))και:
5 Λογοτεχνικά βιβλία και 5 Παιδικά βιβλία
προσφορά του Βιβλιοπωλείου "Σείριος".
Μιχάλη το 'γραψα εδώ γιατί δεν πέρνεις μηνύματα:grin:
Εγώ μέσα...θα φέρω βασιλόπιτα...και πολλά πολλά δωράκια :smt041
:smt041 :smt041 Ε, τότε να έρθω κι εγώ.:smt041 :smt041 :smt041
Καλημέρα σε όλους!!! Υπολογίστε και μένα.
Υ.Γ. Αν έχει κανείς 2-3 σαλιγκαράκια Planorbis corneus θα του ήμουν υποχρεωμένος... Έκανα επιτέλους αναβάθμιση στο φωτισμό το ΣΚ που μας πέρασε και προβλέπω να έχω προβλήματα με τις άλγες...
george
Κλεόβουλος
panos-alex/polis
Perazzi
paraskevi_gr
giannisaek
lucy
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
repanas6
drbig
aaaooll
bokostas
Thrillos
:smt041 Μπράβο Κλεόβουλε, ωραία κίνηση και σε ευχαριστούμε.:smt041
Εννοείται θα είμαι και εγώ.
Θα μαι και γω :grin::grin:
Alex_Salonica
23-02-10, 14:39
ε κι εγώ...
Λείπει ο...Πάνος από τη Σαρακοστή;
akiriazides
23-02-10, 15:16
θα προσπαθησω να περασω για να σας γνωρισω !!!
ειναι δυσκολη ωρα και λιγη !!
:( θα σας δω μια άλλη φορά! :smt052
Ευχαριστώ πολύ που δεν με ξεχνάτε! Με συγκινείτε!!!:smt060
george
Κλεόβουλος
panos-alex/polis
Perazzi
paraskevi_gr
giannisaek
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
repanas6
drbig
aaaooll
bokostas
Thrillos
nikosm1
kalaxan
Alex_Salonica
panos1972
akiriazides
Λούσυ, να φάω το κομμάτι σου από τη πίτα? Κι αν έχει το φλουρί, τα βρίσκουμε. :grin: :rolleyes:
Καλά, μόνο τόσοι λίγοι, δεν το πιστεύω...:smt119
Επαναλαμβάνω την δήλωση του george: "Εγώ μέσα...θα φέρω βασιλόπιτα...και πολλά πολλά δωράκια" :smt041
Να το πάρεις το κομμάτι μου, και αν το τύχεις το φλουρί ... χάρισμά σου με όλη την ψυχή μου!
Λυπηρό να δηλώνουν τόσοι λίγοι, αλλά δείτε και την καλή πλευρά, δεν έρχονται για τα δώρα αλλά για την παρέα!!!
Μαλλον θα ερθω κι εγω...να δω απο κοντα ποιος ειναι αυτος ο Bokostas και γιατι γινεται τόσος ντορος :smt077:smt077:smt077
Μαλλον θα ερθω κι εγω...
Μπα, δεν δουλεύεις τις Κυριακές, βρε δουλευταρά?
george
Κλεόβουλος
panos-alex/polis
Perazzi
paraskevi_gr
giannisaek
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
repanas6
drbig
aaaooll
bokostas
Thrillos
nikosm1
kalaxan
Alex_Salonica
panos1972
akiriazides
drbig
Δουλεια... κατι μου θυμίζει αυτο.....:D:D:D
Δουλεια... κατι μου θυμίζει αυτο.....:D:D:D
αν ποτε σου ερθει η ορεξη για δουλεια πεσε κοιμησου και οταν ξυπνησεις θα εισαι υγειεις
αν η απαντηση ειναι δουλεια η ερωτηση πρεπει να ειναι πολυ ηλιθια
μεζεδακια του
Αρκα
Μεσαααααααα!!
Μιχάλη το 'γραψα εδώ γιατί δεν πέρνεις μηνύματα:grin:θα προτιμουσα αυτο φιλε κλεο http://www.amazon.com/Malawi-Cichlids-their-Natural-Habitat/dp/1932892052 που ειναι και πιο κοντα στο αντικειμενο μας χαχαχαχαχα
Κλεόβουλος
24-02-10, 17:48
Αυτό να το παραγγείλεις απο τον Σύλλογο:D:)
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=30744
:pΑυτό να το παραγγείλεις απο τον Σύλλογο:D:)
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=30744ναι φιλε αλλα αυτο το ποστ οπως ειδες ειναι σχετικα παλιο και δεν εχει ενδιαφερθει κανενας να το αγορασει οποτε για ενα βιβλιο δεν γινεται αποστολη καταλαβες φιλτατε κλεο:p:p:p
george
Κλεόβουλος
panos-alex/polis
Perazzi
paraskevi_gr
giannisaek
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
repanas6
drbig
aaaooll
bokostas
Thrillos
nikosm1
kalaxan
Alex_Salonica
panos1972
akiriazides
drbig
paco
chris129
Kαλά, 3 μέρες πριν από "το κοπή τη πίτα" και μόνο 20 συμμετοχές? Τώρα εγώ γιατί πιστεύω ότι θα είμαστε τουλάχιστον οι διπλάσιοι?
Λοιπόν προτείνω όποιος δεν δηλώσει εδώ συμμετοχή, να μην πάρει κομμάτι από την πίτα = no flouri. :D
Dream Waters
26-02-10, 12:55
Hθελα πολυ να ρθω, αλλα ειμαι απο τοροχαιο ατυχημα σπιτι και αναρρωνω, γιαυτο και η πολυημερη απουσια μου απο τα φορουμ!
Hθελα πολυ να ρθω, αλλα ειμαι απο τοροχαιο ατυχημα σπιτι και αναρρωνω, γιαυτο και η πολυημερη απουσια μου απο τα φορουμ!
Ωχ περαστικά..... ούτε εγώ θα έρθω αλλα λόγο ευχάριστων γεγονότων
Dream Waters
26-02-10, 13:07
Παιδια καλα να περασετε παντως.Περυσι που ειχα παει περασαμε πολυ καλα
Λογικά καλώς εχόντων των πραγμάτων :smt020και εάν δεν προκύψει έκτακτα δουλειάzw,θα έρθω κι εγώ :D
george
Κλεόβουλος
panos-alex/polis
Perazzi
paraskevi_gr
giannisaek
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
repanas6
drbig
aaaooll
bokostas
Thrillos
nikosm1
kalaxan
Alex_Salonica
panos1972
akiriazides
drbig
paco
chris129
Kαλά, 3 μέρες πριν από "το κοπή τη πίτα" και μόνο 20 συμμετοχές? Τώρα εγώ γιατί πιστεύω ότι θα είμαστε τουλάχιστον οι διπλάσιοι?
Λοιπόν προτείνω όποιος δεν δηλώσει εδώ συμμετοχή, να μην πάρει κομμάτι από την πίτα = no flouri. :D
Θα έρθω και εγώ με δύο νέους στο χόμπυ:p.
Γειά σου Χρηστάρα!!!
Θα χαρώ πολύ να σε ξαναδώ από κοντά!!
george
Κλεόβουλος
panos-alex/polis
Perazzi
paraskevi_gr
giannisaek
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
repanas6
drbig
aaaooll
bokostas
Thrillos
nikosm1
kalaxan
Alex_Salonica
panos1972
akiriazides
drbig
paco
chris129
Μανος Θες
christsos +2
Nα υπενθυμίσω ότι είστε όλοι καλεσμένοι και καλοδεχούμενοι,
δεν απαιτείται να είστε μέλη του ΠΣΦΕ.
Βλέπω πολλές απουσίες :(
Απουσιολόγος ;
Για κανόνισε παρακαλώ :grin: .
Γιατί δεν θέλω να περισσέψουν τα δώρα :smt120
Απουσιολόγος ;
να βαλεις και τους αποντες στα κομματια τις πιτας:o
Τα δώρα είναι τόσα πολλά :smt120, τη έχουμε:grin::grin: τη έχουμε :p:p:p
Απουσιολόγος ;
Aν είναι να περισσέψουν δώρα, τότε όσο λιγότεροι, τόσο καλύτερα.:D
Είναι κι ο καιρός χάλια, η βενζίνη πανάκριβη, που να τρέχετε τώρα...:D
george
Κλεόβουλος
panos-alex/polis
Perazzi
paraskevi_gr
giannisaek
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
repanas6
drbig
aaaooll
bokostas
Thrillos
nikosm1
kalaxan
Alex_Salonica
panos1972
akiriazides
drbig
paco
chris129
Μανος Θες
christsos +2
zipo
Αν με θέλετε, θα είμαι και εγώ αύριο!!!
Και βέβαια σε θέλουμε! Καλώς νάρθεις.
george
Κλεόβουλος
panos-alex/polis
Perazzi
paraskevi_gr
giannisaek
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
repanas6
drbig
aaaooll
bokostas
Thrillos
nikosm1
kalaxan
Alex_Salonica
panos1972
akiriazides
paco
chris129
Μανος Θες
christsos +2
zipo
crywolf
Σε θέλουμε βρε crywolf, θέλουμε νέο κόσμο, βαρεθήκαμε να βλέπουμε την ψαρομουτράκλα του panos1972.:D (λείπει ο Μάρτης απ' τη Σαρακοστή?)
Καλημέρα σε όλους...
Είχα κανονίσει να έρθω με δύο αρχάριους συνχομπίστες(σαν εμένα),
αλλά η ομάδα παίζει τοπικό ντέρμπι και πρέπει να είμαι παρών...
Ελπίζω να περάσετε όμορφα!!!
:):):):):):):):):):):):)
kostaskich
28-02-10, 09:14
παρων και εγω.
...δυστυχως θα δουλευω(δεν αλλαξε κατι...)...:smt009
Πάλι κονσομασιόν ; χι,χι,χι :)
ΥΓ Θέλω φωτογραφίες, πολλές φωτογραφίες και μία με αφιέρωση σε εμένα (μιας και είμαι μακρυά)
Ερχομαι κι εγω με 3 επιπλεον δωρακια για την κληρωση!!!
και την φωτογραφικη μου για να δουμε καμια καλη φωτογραφια επιτελους!!!
Λοιπόν τελικά θα έρθω οικογενειακώς! 4 συνολικα! :smt041
Ελπίζω να έχει και κανένας άλλος μαζί τη γυναίκα του γιατί θα κάνουμε κακό προηγούμενο με την κυρά:smt075!
Λοιπόν τελικά θα έρθω οικογενειακώς! 4 συνολικα! :smt041
Ελπίζω να έχει και κανένας άλλος μαζί τη γυναίκα του γιατί θα κάνουμε κακό προηγούμενο με την κυρά:smt075!
Tην πεθερά σου ξέχασες.:D Άκου 4, την μισή πίτα θα φάτε.:D
Αν φέρω το σκύλο, παίρνει κομμάτι, μπας και μας πέσει το φλουρί?:)
Ελα παρε και τον δικο μου αν ειναι να εχει παρεα ο σκυλος σου να παρω και κανα δωρακι.......
-------------------------
Ελπίζω να περνάτε όλοι καλά αυτήν την στιγμή και να ανταλλάσσεται γνώσεις/υλικά
άντε κάλο καφέ......
... για την καινούρια χρονιά! Να περάσετε όμορφα και ελπίζω να τα πούμε από κοντά στη συνάντηση του Μάρτη που είναι πολύ κοντά!
ΠΡΕΠΕΙ να ερθω κι εγω καποια στιγμη στη Θεσσαλονικη να σας γνωρισω και απο κοντα :smt052 Ελπιζω να τα καταφερω φετος...
Προς το παρον, να περνατε καλα και να τσακισετε την πιτα. Και προσοχη στο φλουρι μην σπασετε κανα δοντι :D
Tην πεθερά σου ξέχασες.:D Άκου 4, την μισή πίτα θα φάτε.:D
Τα γεγονότα άλλα λένε!
Ο Bokostas έτυχε το φλουρί ΚΑΙ εδώ!!!!
Το χτύπησε σα μελανοταινία σε γόνο γαρίδας! Το μπάνισε που γυάλιζε από μακρυά και ΤΖΜΠΑΜΜΜΜΜ!!!!!
Το όλο θέμα ήταν συκέ!!!! (Η οθρογραφία είναι σωστή!!! ) Αφού με "συκέ" τρόπο το τσίμπισε!!!
(Έμαθα ότι παραιτήθηκε του δώρου του μετά από την απειλή λιντσαρίσματος, ανταλλάσοντάς το ιπποτικά και διακριτικά, με ένα αντιχλώριο....+-3
Αλλά ας μη μπαίνουμε σε λεπτομέριες... )
ΠΡΕΠΕΙ να ερθω κι εγω καποια στιγμη στη Θεσσαλονικη να σας γνωρισω και απο κοντα :smt052 Ελπιζω να τα καταφερω φετος...
Προς το παρον, να περνατε καλα και να τσακισετε την πιτα. Και προσοχη στο φλουρι μην σπασετε κανα δοντι :D
Άντε ντε! Από υποσχέσεις πια....
Λίγο χρόνο παραπάνω να είχαμε....
Πολύ όμορφα τα πάντα παιδιά..Πολύς κόσμος και νέος κόσμος..
Το μόνο που με στενοχώρησε είναι που δεν είδα κόσμο από τα πετ-σοπ της Θεσσαλονίκης, κάποιοι πιστεύω οτι ''όφειλαν'' να έχουν μια εστω διακριτική παρουσία (δεν αναφέρομαι στα δώρα,απλά και μόνο στην παρουσία τους)....
Για μένα το συγκεκριμένο φόρουμ είναι το πρώτο σε ποιότητα.
Διορθώστε με αν κάνω λάθος...
Κλεόβουλος
28-02-10, 17:12
:smt041Και του χρόνου με Υγεία σε όλους μας!
'Αψογο το κλιμάκιο Β.Ελλάδας στην προετοιμασία,με τεράστια Πίτα(που περίσσεψε:))και πολλά δωράκια στην κλήρωση.
Οι παρουσίες περισσότερες(πόσοι είμασταν απουσιολόγε?)απο πέρσι, με πολλά νέα παιδιά(δεν προλάβαμε να γνωριστούμε όλοι με όλους)και με την Γερουσία σταθερή:D
Και την άλλη Κυριακή πάλι μαζί:smt052
Ημασταν, 50-55 ατομα με τα παιδια. Η πιτα εφτασε και περισσεψε και ηταν γευστικοτατη, οπως καθε χρονο!
Τα δωρα ηταν παρα πολλα, ειλικρινα κουραστηκα να ανακοινων λαχνους που κληρωναν τα παιδακια. Φωτογραφιες αυριο απο εμενα.
Χαρηκα που γνωρισα μερικους νεους χομπιστες που μας τιμησαν, και χαρηκα που εκτιμησα μερικους παλιοτερους!
Ιδιαιτερα χαρηκα που ειχαμε τον Πανο απο την αλεξανδρουπολη και φυσικα που με ξελασπωσε απο τον αχαρο ρολο του παρε-δωσε που τοσο πολυ με κανει να νιωθω αβολα!
Και του χρονου με υγεια, και ας εχουμε μια χρονια γεματο εκδηλωσεις και εκδρομες!!!
Ωραία ατμόσφαιρα,ωραίος κόσμος,ωραία πίτα.Τέλεια.Άντε και του χρόνου περισσότεροι! :)
Επιτέλους μια φορά :) μου χαμογέλασε κι εμένα η τύχη και πέτυχα το φλουρί. :D
Η αλήθεια βέβαια είναι ότι ο Στρατηγός το είδε πρώτος από μακριά, απλά εγώ ήμουν πιο κοντά και του το άρπαξα με αριστοτεχνικό πλονζόν.;)
Σταύρο δικαιούσαι τουλάχιστον τα μισά από τα πλούσια δώρα, δώσε μου διεύθυνση να σου τα στείλω (με δική σου χρέωση, χι χι).:D
Μπράβο στα παιδιά που οργάνωσαν την εκδήλωση και έφεραν πολλά - πολλά δωράκια και τη νοστιμότατη βασιλόπιτα.
Βασίλη καλογέμιστο το ενυδρείο (πώς μου ξέφυγε αυτό?), τα τσάκισες φέτος τα δώρα, αλλά χαλάλι σου.
Περάσαμε πάρα πολύ ωραία, πρέπει να σπάσαμε το ρεκόρ προσέλευσης, άντε και του χρόνου με υγεία.
Μήπως ξέρει κανείς πότε κόβουν πίτα το Greek Discus και η Ενυδρειοφιλία?:D
Μιχάλη θέλουμε πολλές φωτογραφίες, άντε, μη μας κρατάς σε αγωνία.
Ήταν όλα πολύ όμορφα, μπράβο!! Και του χρόνου καλύτερα και με ακόμη περισσότερο κόσμο!! Το φλουρί το πήρε τελικά ο πιο γρήγορος !! Μήπως ξέρει κανείς πότε κόβουν πίτα το Greek Discus και η Ενυδρειοφιλία? Όχι, όχι δεν ξέρουμε .... [συνομωσία ον] μη πείτε τίποτα εεε... [συνομωσία οφ]
Επιτέλους μια φορά :) μου χαμογέλασε κι εμένα η τύχη και πέτυχα το φλουρί. :D
Αλλά παρ ολο που υποσχέθηκες φουστα δεν τη φόρεσες
Μήπως ξέρει κανείς πότε κόβουν πίτα το Greek Discus και η Ενυδρειοφιλία?:D
Μα ΓΙΑΤΙ να σταματήσεις εκει? Ιδου οι επομενες κοπες πιτας που μπορεις να παραυρεθείς την επόμενη εβδομάδα..
Κοπή πίτας - AthensMBA Alumni
Κοπή πίτας ecology-salonika.org
Κοπή πίτας από τους Πολίτες Ομηρούπολης
Κοπή πίτας του Δήμου Μυτιλήνης
Κοπή πίτας από το σύλλογο καθηγητών | 14* Γυμνάσιο Λάρισας
Kοπή πίτας για το έτος 2010 — The Institute of Biomedical Research
Kοπή πίτας ΟΠ Θεσσαλονίκης
Μιχάλη θέλουμε πολλές φωτογραφίες, άντε, μη μας κρατάς σε αγωνία.
Απ οτι είδα παντως υπαρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό με το πλονζόν που έκανες για να πάρεις το κομμάτι με το φλουρι !!!
xaxaxaxaxaxa μπραβο ρε κωστα για το φλουρι τους αξιζε ολο σε πειραζουν αλλα δεν τους χαλασε χαχαχαχααχα:smt041:smt041:smt041
Και εγώ πέρασα υπέροχα παιδιά!!!!
Βασίλη καλογέμιστο το ενυδρείο!!!!
Εύχομαι να είμαστε κάθε φορά τόσοι και ακόμα περισσότεροι!!!!!
...κριμα που δε μπορεσα...μια αναφορα για τους "δωροθετες" και τα δωρα τους ,νομιζω θα ηταν καλα να γινει...;)
...κριμα που δε μπορεσα...μια αναφορα για τους "δωροθετες" και τα δωρα τους ,νομιζω θα ηταν καλα να γινει...;)
http://www.aquatek.gr/vb/showpost.php?p=413000&postcount=1
nemoworld.gr (http://www.nemoworld.gr/) 2 δωροεπιταγές των 20 ευρώ
Osmosis Aquarium Concepts (http://www.osmosisaquariums.gr/) 5 δωροεπιταγές των 35 ευρώ
Ro-man.gr (http://www.ro-man.gr/) 2 δωροπιταγές των 50 ευρώ
Water Waves (http://www.waterwaves.gr/) 1 αντίστροφη όσμωση και 5 κιλά ενεργός άνθρακας
Βιβλιοπωλείο "Σείριος" 10 βιβλία
Σας ευχαριστούμε ξανά.
[QUOTE=Raven;422050]ΠΡΕΠΕΙ να ερθω κι εγω καποια στιγμη στη Θεσσαλονικη να σας γνωρισω και απο κοντα :smt052 Ελπιζω να τα καταφερω φετος...
Αλεξ σε περιμενουμε να ερθεις και για να το κανω πιο ευκολο για ναρθεις οποτε θες σε φιλοξενω σπιτι μου
παιδια ηταν φοβερα για ακομα μια χρονια φορτωθηκα με δωρα και το μεγαλο δωρο το ενυδρειο (να σκασεις Παπαδοπουλε Κωστα:smt019:smt110:smt019:smt110:smt019) απο την αρχη καναμε καζουρα για το ποιος θα το παρει ειχαμε πολυ γελιο και κεφι θελω προσωπικα να ευχαριστησω τον συλογο και τους διοργανωτες καθως και ολα τα παιδια καινουργια και παλια που ηρθαν και περασαμε τοσο ευχαριστα
και του χρονου με υγεια
Απλά ήταν μια υπέροχη μέρα μαζί σας , ευχαριστώ τους διοργανωτές ….:smt041:smt041:smt041:smt041
Στρατηγέ σε ευχαριστώ ξανά για το δώρο σου
[QUOTE=Raven;422050]ΠΡΕΠΕΙ να ερθω κι εγω καποια στιγμη στη Θεσσαλονικη να σας γνωρισω και απο κοντα :smt052 Ελπιζω να τα καταφερω φετος...
Αλεξ σε περιμενουμε να ερθεις και για να το κανω πιο ευκολο για ναρθεις οποτε θες σε φιλοξενω σπιτι μου
παιδια ηταν φοβερα για ακομα μια χρονια φορτωθηκα με δωρα και το μεγαλο δωρο το ενυδρειο (να σκασεις Παπαδοπουλε Κωστα:smt019:smt110:smt019:smt110:smt019) απο την αρχη καναμε καζουρα για το ποιος θα το παρει ειχαμε πολυ γελιο και κεφι θελω προσωπικα να ευχαριστησω τον συλογο και τους διοργανωτες καθως και ολα τα παιδια καινουργια και παλια που ηρθαν και περασαμε τοσο ευχαριστα
και του χρονου με υγεια
Είπες 100 φορές και το πήρες στο τέλος :D:D:D
Πολύς και καλός και νέος κόσμος. Όλοι το χαρήκαμε πολύ.
Και του χρόνου!
Αλέξανδρε και το δικό μου σπίτι διαθέσιμο για φιλοξενία άν αποφασίσεις να ανέβεις.
Μπράβο παιδιά... έτσι είναι η κάλή παρέα!!! :)
Παπαδόπουλος Κώστας
28-02-10, 21:24
και του χρονου με υγεια
Paco..... zw zwzw
η Ξ@κ@λίαση σου δεν περιγράφεται :grin: :grin:.
Καλογέμιστο ρε φίλε και του χρόνου θα έχουμε την ρεβάνς :smt084
Όντως περάσαμε τέλεια. Μπράβο στους ανθρώπους που κόπιασαν για την επιτυχία και της φετινής κοπής. Άντε και του χρόνου.
Θέλω να πω δύο μεγάλα ευχαριστώ..
Ένα σε όσους οργάνωσαν την κοπή..
ΈΝΑ στον Στρατηγό για τη μοςς που μου έδωσε!!!
Φοβερή!!!! Πολύ μπαμπάτσικια!!!!!:p:p:p
Τσιόνογλου Σταύρος
28-02-10, 21:46
Και γω απο αλλού τη βούτηξα :D(να δείτε πως σας σκέφτομαι).:smt052
και του χρονου με υγεια[/QUOTE]
Βασιλάκη αύριο σε περιμένω το απόγευμα στο προποτζίδικο της Ν.Ραιδεστού, να γράψουμε μαζί ένα δελτιάκι ''joker'' μιας και έχει ''jack-pot''.:):):).
Οσο για σήμερα,πολλή καλή η παρέα,πολλές και καλές οι παρουσίες,αφού πολλοί από τους φίλους,έφεραν μαζί και το έτερον ήμισι και έσπασε κάπως η ανδροκρατούμενη εικόνα αυτου του στενόμακρου τραπεζιού.Σίγουρα περάσαμε όμορφα, και ανανεόνουμε για την άλλη Κυριακή ( αν δεν κάνω λάθος ).
Πάρτε και τον Bokostas μαζί σας και το 5+1 είναι σιγουράκι!!!:):):)
kostaskich
28-02-10, 23:50
βασιλη φιλε μου να χαιρεσε το καινουριο ενυδρειακι σου.μπραβο για οσους διοργανωσαν και βοηθησαν για ολη την διοργανωση.φανερη απουσια των pet shop της θεσσαλονικης.χαρηκα που βρεθηκαμε με πολλα φιλαρακια απο τα παλια.νομιζω πως σπασαμε ρεκορ προσελευσης.αντε και του χρονου με υγεια
τα συγχαρητηρια και απο μενα στο κλιμακιο βορειου Ελλαδος για τη διοργανωση της κοπης.
με πολυ μεγαλη χαρα γνωρισα πολλα ατομα με τα οποια συνομιλουμε ηλεκτρονικα αλλα δεν ειχα την τυχη να συναντησω απο κοντα ως τωρα. χαρηκα το ιδιο που ειδα και "παλιους" φιλους-σταθερες αξιες στο χωρο!
Δυστυχως οι ωρες περασαν πολυ γρηγορα και δε μπορεσα να σας "χορτασω"..με ορισμενους μολις που προλαβα να ανταλλαξω μερικες κουβεντες...Ημασταν τοσοι πολλοι εξαλλου!
Τα δωρα παρα πολλα και πλουσια (εκτος απο πωλητης λαχνων εγινα και ντελαλης...:D) και ευχαριστω κι εγω με τη σειρα μου τους δωροθετες.
Bokostas ευχομαι παντα να εισαι τοσο τυχερος οπως κι εσυ paco!! (αντε περιμενουμε νεα παρουσιαση....τι ενυδρειο θα το κανεις??)
κι επειδη ειπα οτι θα το κυκλοφορησω σαν ανεκδοτο...το κανω...
"κερδισα και μια λαβιδα στην κληρωση...:D:D:D"
και μερικες προχειρες φωτο...
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-jj92-panos-alex-poli-p1011701.jpg
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-jj92-panos-alex-poli-p1011703.jpg
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-jj92-panos-alex-poli-p1011697.jpg
επισης να ευχαριστησω πολυ τον grandbas για τα ψαρακια που μου χαρισε...και τη "γνωστη" παρεα της θεσσαλονικης για την ζεστη φιλοξενια της. Παιδια σας περιμενω με τη σειρα μου στα δικα μου λημερια!
Πάνο χαρήκαμε που σε είχαμε κοντά μας κι ας μας πήρες την λαβίδα στην κλήρωση, χαλάλι σου.:smt044
Ελπίζω να ήταν εύκολο το ταξίδι της επιστροφής και να φτάσατε όλοι καλά (εσύ, η ξανθούλα, τα ψάρια και το ντόπερμαν).
Σε ευχαριστούμε για την πώληση των λαχνών, τα ψαράκια που μας έφερες, τις φωτό και την καλή παρέα.
Μπράβο στους δωροθέτες της εκδήλωσης nemoworld.gr (http://www.nemoworld.gr/), Osmosis Aquarium Concepts (http://www.osmosisaquariums.gr/), Ro-man.gr (http://www.ro-man.gr/), Water Waves (http://www.waterwaves.gr/), Βιβλιοπωλείο "Σείριος"
και λυπάμαι πραγματικά που έλαμψαν δια της απουσίας τους κάποιοι που προσπαθούμε να τους στηρίξουμε
(petcumulus, waterinn, azores, amazonios, quiko, και άλλοι) και που περιμέναμε να μας τιμήσουν με την παρουσία τους, αλλά δεν...:smt102
Να ξέρετε φίλοι πετσοπάδες (ιντερνετικοί και μη) ότι σχολιάστηκε αρνητικά η αδιαφορία σας και για άλλη μια φορά δώσατε
επιχειρήματα σε όσους σας κατηγορούν και λένε ότι δεν υπάρχει λόγος να στηρίζεις επιχειρήσεις που δεν το εκτιμούν.
Μπράβο στους δωροθέτες της εκδήλωσης nemoworld.gr (http://www.nemoworld.gr/), Osmosis Aquarium Concepts (http://www.osmosisaquariums.gr/), Ro-man.gr (http://www.ro-man.gr/), Water Waves (http://www.waterwaves.gr/), Βιβλιοπωλείο "Σείριος"
και λυπάμαι πραγματικά που έλαμψαν δια της απουσίας τους κάποιοι που προσπαθούμε να τους στηρίξουμε
(petcumulus, waterinn, azores, amazonios, quiko, και άλλοι) και που περιμέναμε να μας τιμήσουν με την παρουσία τους, αλλά δεν...:smt102
Να ξέρετε φίλοι πετσοπάδες (ιντερνετικοί και μη) ότι σχολιάστηκε αρνητικά η αδιαφορία σας και για άλλη μια φορά δώσατε
επιχειρήματα σε όσους σας κατηγορούν και λένε ότι δεν υπάρχει λόγος να στηρίζεις επιχειρήσεις που δεν το εκτιμούν.[/QUOTE]
Καλή Καρδιά.....
Για το eshop petcumulus.gr να επαναλάβω ότι προσέφερε υλικά για τα ενυδρεία στον χώρο του συλλόγου στην Αθήνα
http://www.aquatek.gr/vb/showpost.php?p=417399&postcount=70
Παιδιά να πώ και γω οτι ήταν πολύ καλό event... Όσον για τα καταστήματα, περαστικά τους! Χάρηκα για όλους που κέρδισαν, ο γιος μου ευχαριστήθηκε πολύ το βιβλίο. Πολύ καλο! :D:D
Δυστυχώς ήταν αδύνατο να παραβρεθώ λόγω ασθένειας (οπότε και δικαιολογημένη η απουσία απουσιολόγε) ..
Αυξημένη η παρουσία νέου κόσμου απ'ότι είδα, και αυτό είναι ιδιαίτερα ευχάριστο.
Συγχαρητήρια στο Κώστα που φαίνεται πως η νέα χρονιά του πάει πολύ καλά.:smt041
Κώστα μια φιλική συμβουλή, με το σερί που έχεις στα φλουριά φέτος καλά θα κάνεις να αρχίσεις τα λότο/τζόκερ κλπ.
dimitris vas
01-03-10, 12:09
Θελω να συγχαρω κ εγω με τη σειρα μου τους διοργανωτες για την πολυ ωραια ημερα κ να σας ευχαριστησω ολους που μας κανατε κ εμας τους καινουργιους να νιωσουμε ανετα.Δυστυχως δεν ειχαμε πολυ χρονο για να γνωρισουμε κ περισσοτερους,αλλα πιστευω οτι θα γινει συντομα..
Επισης θελω να ευχαριστησω τον bokosta και τον στρατηγο για τα φυτα κ τη μος αντιστοιχα!
και κατι ακομα ρε παιδια,απ τον bokosta προς το παρον μονο παιρνουμε πραγματα κ δε μας εχει παρει τιποτα...αρα ή τον εχετε παρεξηγησει ή περιμενει να γνωριστουμε καλυτερα και μετα να κανει τη μεγαλη επιδρομη στα ενυδρεια μας....θα δειξει...:D:D
Ελπίζω να ήταν εύκολο το ταξίδι της επιστροφής και να φτάσατε όλοι καλά (εσύ, η ξανθούλα, τα ψάρια και το ντόπερμαν).
:D:D...ξεχασες και τον παπαγαλο και το ενυδρειο...το αυτοκινητο φωτογραφηθηκε τιμης ενεκεν....:D..δε περιμενα ποτε οτι θα χωρουσε τοσο πραγμα...
ολοι φτασαμε μια χαρα...και καθε ζωντανο στον τοπο του...
μιχαλη περιμενουμε φωτογραφιες!!!
Κλεόβουλος
01-03-10, 12:27
και κατι ακομα ρε παιδια,απ τον bokosta προς το παρον μονο παιρνουμε πραγματα κ δε μας εχει παρει τιποτα...αρα ή τον εχετε παρεξηγησει ή περιμενει να γνωριστουμε καλυτερα και μετα να κανει τη μεγαλη επιδρομη στα ενυδρεια μας....θα δειξει...:D:D
Για ψαχτείτε καλύτερα,δεν μπορεί,κάτι θα λείπει:grin::grin::smt082:smt082
Θελω να συγχαρω κ εγω με τη σειρα μου τους διοργανωτες για την πολυ ωραια ημερα κ να σας ευχαριστησω ολους που μας κανατε κ εμας τους καινουργιους να νιωσουμε ανετα.Δυστυχως δεν ειχαμε πολυ χρονο για να γνωρισουμε κ περισσοτερους,αλλα πιστευω οτι θα γινει συντομα..
Επισης θελω να ευχαριστησω τον bokosta και τον στρατηγο για τα φυτα κ τη μος αντιστοιχα!
Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες.....!!!!!!!
μαλλον μας καλοπιανει γιατι του εχω ταξει τετερντινες στο μελλον:grin::grin:
παντως περασαμε πολυ ωραια!!!μπαβο παιδια αντε κ του χρονου!!
11) 200 λίτρα βιολογικό υλικό τύπου syporax
50 λίτρα προσφορά από το ηλεκτρονικό ενυδρειακο κατάστημα petcumulus www.petcumulus.gr (http://www.petcumulus.gr/)
οκ καλή κίνηση για την Αθήνα. Αλλά κατά την άποψη μου θα έπρεπε ή να μοιράσετε την παραπάνω προσφορά ή να κάνετε μια ισάξια και στην βόρεια Ελλάδα.
ΥΓ1 αναφέρομαι μόνο για το petcumulus γιατί ξέρω ότι έχει έδρα στην θεσ/νικη + ότι όλα τα παιδία που γνώρισα από την βόρειο Ελλάδα με παρέπεμψαν να ψωνίσω από εκεί
ΥΓ2 επειδή δεν ήμουν παρών στην εκδήλωση εάν κατάλαβα κάτι λάθος ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη και ας με διορθώσει κάποιος
αχ και θέλω σιποράξ..:grin::grin:
Για μένα όπως είπα και χθες, όλοι έχουν κίτρινη στο θέμα της παρουσίας.
Ίσως ένα παραπάνω το αζόρες και το petcummulus απο τα οποία πολλοί απο μας έχουμε ψωνίσει,θα συνεχίσουμε να ψωνίζουμε και οι ίδιοι κάνουν ανακοινώσεις στο φόρουμ αυτό(άρα δείχνουν οτι μας υπολογίζουν)..και έχουν και έδρα τη Θεσνίκη..
11) 200 λίτρα βιολογικό υλικό τύπου syporax
50 λίτρα προσφορά από το ηλεκτρονικό ενυδρειακο κατάστημα petcumulus www.petcumulus.gr (http://www.petcumulus.gr/)
Kαι επίσης
125 κιλά άμμο λευκή μη ασβεστολιθική προσφορά από το ηλεκτρονικό ενυδρειακο κατάστημα petcumulus www.petcumulus.gr (http://www.petcumulus.gr/)
Enjoy!!!!
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-s245-mikenuke-meetings-vasilopita_2010-th_img_4009.jpg (http://i154.photobucket.com/albums/s245/mikenuke/meetings/vasilopita%202010/IMG_4009.jpg) http://www.aquatek.gr/rimages/albums-s245-mikenuke-meetings-vasilopita_2010-th_img_4010.jpg (http://i154.photobucket.com/albums/s245/mikenuke/meetings/vasilopita%202010/IMG_4010.jpg) http://www.aquatek.gr/rimages/albums-s245-mikenuke-meetings-vasilopita_2010-th_img_4012.jpg (http://i154.photobucket.com/albums/s245/mikenuke/meetings/vasilopita%202010/IMG_4012.jpg) http://www.aquatek.gr/rimages/albums-s245-mikenuke-meetings-vasilopita_2010-th_img_4013.jpg (http://i154.photobucket.com/albums/s245/mikenuke/meetings/vasilopita%202010/IMG_4013.jpg) http://www.aquatek.gr/rimages/albums-s245-mikenuke-meetings-vasilopita_2010-th_img_4015.jpg (http://s154.photobucket.com/albums/s245/mikenuke/meetings/vasilopita%202010/MG_4015.jpg)
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-s245-mikenuke-meetings-vasilopita_2010-th_img_4016.jpg (http://s154.photobucket.com/albums/s245/mikenuke/meetings/vasilopita%202010/IMG_4016.jpg) http://www.aquatek.gr/rimages/albums-s245-mikenuke-meetings-vasilopita_2010-th_img_4017.jpg (http://s154.photobucket.com/albums/s245/mikenuke/meetings/vasilopita%202010/IMG_4017.jpg) http://www.aquatek.gr/rimages/albums-s245-mikenuke-meetings-vasilopita_2010-th_img_4018.jpg (http://s154.photobucket.com/albums/s245/mikenuke/meetings/vasilopita%202010/IMG_4018.jpg) http://www.aquatek.gr/rimages/albums-s245-mikenuke-meetings-vasilopita_2010-th_img_4019.jpg (http://s154.photobucket.com/albums/s245/mikenuke/meetings/vasilopita%202010/IMG_4019.jpg) http://www.aquatek.gr/rimages/albums-s245-mikenuke-meetings-vasilopita_2010-th_img_4020.jpg (http://s154.photobucket.com/albums/s245/mikenuke/meetings/vasilopita%202010/IMG_4020.jpg)
1 Χρηστος / 2 Μιχαλης-Πανος / 3/4 η παρεα / 5 τα δωρα
6 πρυτανης-george-πανος / 7 Κοπρυτανης / 8 Πανος / 9 η παρεα / 10 το νταραβερη!
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-s245-mikenuke-meetings-vasilopita_2010-th_img_4021.jpg (http://s154.photobucket.com/albums/s245/mikenuke/meetings/vasilopita%202010/IMG_4021.jpg) http://www.aquatek.gr/rimages/albums-s245-mikenuke-meetings-vasilopita_2010-th_img_4022.jpg (http://s154.photobucket.com/albums/s245/mikenuke/meetings/vasilopita%202010/IMG_4022.jpg) http://www.aquatek.gr/rimages/albums-s245-mikenuke-meetings-vasilopita_2010-th_img_4023.jpg (http://s154.photobucket.com/albums/s245/mikenuke/meetings/vasilopita%202010/IMG_4023.jpg) http://www.aquatek.gr/rimages/albums-s245-mikenuke-meetings-vasilopita_2010-th_img_4024.jpg (http://s154.photobucket.com/albums/s245/mikenuke/meetings/vasilopita%202010/IMG_4024.jpg) http://www.aquatek.gr/rimages/albums-s245-mikenuke-meetings-vasilopita_2010-th_img_4025.jpg (http://s154.photobucket.com/albums/s245/mikenuke/meetings/vasilopita%202010/IMG_4025.jpg)
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-s245-mikenuke-meetings-vasilopita_2010-th_img_4026.jpg (http://s154.photobucket.com/albums/s245/mikenuke/meetings/vasilopita%202010/IMG_4026.jpg) http://www.aquatek.gr/rimages/albums-s245-mikenuke-meetings-vasilopita_2010-th_img_4027.jpg (http://s154.photobucket.com/albums/s245/mikenuke/meetings/vasilopita%202010/MG_4027.jpg) http://www.aquatek.gr/rimages/albums-s245-mikenuke-meetings-vasilopita_2010-th_img_4028.jpg (http://s154.photobucket.com/albums/s245/mikenuke/meetings/vasilopita%202010/IMG_4028.jpg) http://www.aquatek.gr/rimages/albums-s245-mikenuke-meetings-vasilopita_2010-th_img_4029.jpg (http://s154.photobucket.com/albums/s245/mikenuke/meetings/vasilopita%202010/IMG_4029.jpg) http://www.aquatek.gr/rimages/albums-s245-mikenuke-meetings-vasilopita_2010-th_img_4030.jpg (http://s154.photobucket.com/albums/s245/mikenuke/meetings/vasilopita%202010/IMG_4030.jpg)
Χωρις λογια / 55 ατομα
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-s245-mikenuke-meetings-vasilopita_2010-th_img_4031.jpg (http://s154.photobucket.com/albums/s245/mikenuke/meetings/vasilopita%202010/IMG_4031.jpg) http://www.aquatek.gr/rimages/albums-s245-mikenuke-meetings-vasilopita_2010-th_img_4032.jpg (http://s154.photobucket.com/albums/s245/mikenuke/meetings/vasilopita%202010/IMG_4032.jpg) http://www.aquatek.gr/rimages/albums-s245-mikenuke-meetings-vasilopita_2010-th_img_4033.jpg (http://s154.photobucket.com/albums/s245/mikenuke/meetings/vasilopita%202010/IMG_4033.jpg) http://www.aquatek.gr/rimages/albums-s245-mikenuke-meetings-vasilopita_2010-th_img_4034.jpg (http://s154.photobucket.com/albums/s245/mikenuke/meetings/vasilopita%202010/IMG_4034.jpg) http://www.aquatek.gr/rimages/albums-s245-mikenuke-meetings-vasilopita_2010-th_img_4035.jpg (http://s154.photobucket.com/albums/s245/mikenuke/meetings/vasilopita%202010/IMG_4035.jpg)
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-s245-mikenuke-meetings-vasilopita_2010-th_img_4037.jpg (http://s154.photobucket.com/albums/s245/mikenuke/meetings/vasilopita%202010/IMG_4037.jpg) http://www.aquatek.gr/rimages/albums-s245-mikenuke-meetings-vasilopita_2010-th_img_4038.jpg (http://s154.photobucket.com/albums/s245/mikenuke/meetings/vasilopita%202010/IMG_4038.jpg) http://www.aquatek.gr/rimages/albums-s245-mikenuke-meetings-vasilopita_2010-th_img_4039.jpg (http://s154.photobucket.com/albums/s245/mikenuke/meetings/vasilopita%202010/IMG_4039.jpg) http://www.aquatek.gr/rimages/albums-s245-mikenuke-meetings-vasilopita_2010-th_img_4040.jpg (http://s154.photobucket.com/albums/s245/mikenuke/meetings/vasilopita%202010/IMG_4040.jpg)
1 τεο-βασιλακης-kostaskich / 2/3/4 το κοπη / 5 ο παλιος
6 η κληρωση ετοιμαζεται / 7/8 ο τυχερος πεταει στα συνεφα απο την Αδρεναλινη!!! / 9 when the smoke is going down-scorpions
Εγώ ένα συμπέρασμα έχω βγάλει απο τις φωτογραφίες... Πρεπει να αδυνατίσω επειγόντως!!!!!
Θέλω να διορθώσω-συμπληρώσω κάτι, μιας και πριν λίγο ήμουν με τον Νίκο από το www.petcummulus.gr (http://www.petcummulus.gr), (με εξυπηρέτησε και με το παραπάνω οπως κανουν απο την αρχη μεχρι τωρα τα παιδια και αυτο το βλέπουμε όλοι..)
Καταρχίν ολοι ξερουμε οτι το συγκεκριμένο eshop εχει μολις 3 μηνες λειτουργιας, με πολυ χαμηλες τιμες,ειναι απο χομπιστες, οποτε καταλαβαίνετε οτι δεν υπαρχει περιθώριο μεγαλης χορηγειας..
Απο κει και περα με ενημέρωσε οτι χορηγήσανε και το σύλλογο στην Αθήνα, πέρα απο την πίτα(στην Αθήνα),οποτε τα περιθώρια στενεψαν..
Εγώ ομως εμμένω στην αρχική μου άποψη που ειναι να τους έβλεπα τους ιδιους στην κοπή της πίτας, να καθόμασταν να γνωριστούμε καλύτερα και να πούμε και 2 κουβέντες.Αν ειναι εφικτο.Αυτό, τίποτα παραπάνω..Για όλα τα πετ-σοπ..
Δε στάθηκα-δε στέκομαι στα δώρα..
Αυτά και σόρρυ αν μπήκα σε ξένα-ευαίσθητα χωράφια του GAB, ή των καταστημάτων, μιλάω απλά σα χομπίστας και (πλεον)μέλος του ΠΣΦΕ.
Εχεις δικιο, η παρουσια, μας τιμα πιο πολυ απο τα δωρα, και δειχνει και ποσο μας εκτιμανε, σαν συλλογο, χομπιστες, φιλους, φορουμακηδες, πελατες...βαλτα με οποια σειρα θες.
Ενα ευχαριστω στον Κλεοβουλο για τα δωρα του, θα ηθελα να δωσω και εγω προσωπικα.Τα βιβλια σου Κλεοβουλε θα τα τιμησω και ας μην εχουν εικονες :) :) :) .500 σελιδες το καθενα.....:smt120:smt120:smt120
Μπραβο σου και ας μην εχει καμμια σχεση η δουλεια σου με τα ενυδρεια.Παρολα αυτα και μονο η προσφορα σου ειναι πολυ σημαντικη.
:( να μην εχω εξοδο να ερθω...:(
Απο κει και περα με ενημέρωσε οτι χορηγήσανε και το σύλλογο στην Αθήνα, πέρα απο την πίτα(στην Αθήνα),οποτε τα περιθώρια στενεψαν..
Ως μέλος του ΔΣ του ΠΣΦΕ το είπα πολλές φορές (επίσημα) ότι τα παιδιά του petcumulus έδωσαν 50 λίτρα Siporax και 125 κιλά άμμο για τα ενυδρεία που στήνουμε στον χώρο του συλλόγου στην Αθήνα.
Τους ευχαριστούμε, όπως επίσης ευχαριστούμε και όλους τους άλλους που έχουν προσφέρει (όποιος ενδιαφέρεται ας διαβάσει εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showpost.php?p=392325&postcount=69 )
Για την κοπή της πίτας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δεν έγινε καμία προσφορά.
Φυσικά αυτό δεν είναι μεμπτό ειδικά για όσους έχουν βοηθήσει με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο τον ΠΣΦΕ.
Μιχάλη απίθανο φωτορεπορτάζ, μπράβο γι ακόμη μια φορά.
Κλεόβουλε μπράβο για τα βιβλία (βιβλιοπωλείο "ΣΕΙΡΙΟΣ" στην Τούμπα).
Κώστα (kalaxan) καλώς ήρθες και σαν μέλος του ΠΣΦΕ.
Φίλοι του petcumulus σας ευχαριστούμε για την προσφορά στον Σύλλογο.
Βασίλη (paco) έχω σκάσει από τη ζήλεια μου.:D To ήθελααααααα...
Παπαδόπουλος Κώστας
01-03-10, 21:45
Βασίλη (paco) έχω σκάσει από τη ζήλεια μου.:D To ήθελααααααα...
Είναι καιρός να δείξουμε τελικά τι έγινε .........
Φτάνει πια η κοροϊδία............
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
+1000 :smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041
Αχαχαχαχα :smt044 :smt044 μακάρι να ήταν αληθινή η φωτό Κώστα Παπαδόπουλε.
Αν και τότε δεν την πάλευα, θα με σπάγατε στο ξύλο, αφού μια εβδομάδα
νωρίτερα είχα τύχει το φλουρί και στην κοπή πίτας γειτονικού φόρουμ και
"τσίμπησα" ενυδρείο, οπότε αν επαναλαμβανόταν η ιστορία..:smt021
Και για να πάρω το αίμα μου πίσω από τον Βασίλη, αυτή η φωτό είναι ορίτζιναλ:
...φαινετε οτι οι κοπες πιτας στα γειτονικα φορουμ ηταν πιο "αξιολογες" απο αυτες του Π.Σ.Φ.Ε.....zw zw zw
Εγώ ένα συμπέρασμα έχω βγάλει απο τις φωτογραφίες... Πρεπει να αδυνατίσω επειγόντως!!!!!
Γιατί νομίζεις καθόμουν συνεχώς δίπλα σου;:D:D:D
...........................
Κλεόβουλε το βιβλίο σου έτυχε μεγάλης εκτίμησης και από τις δύο μου κόρες!
Τόσο μεγάλης που τελικά παίξανε ξύλο ποιά θα το πάρει.....
Λοιπόν παιδιά, μπήκα στο site: http://www.osmosisaquariums.gr/ για να ψωνίσω με την δωροεπιταγή που κέρδισα λόγω φλουριού :D κι έπαθα πλάκα,
έχει αρκετά προϊόντα σε τιμές αντίστοιχες ή και χαμηλότερες από τους Γερμαναράδες που τους κάναμε πλούσιους και με το 1/3 των ταχυδρομικών.
Για παράδειγμα το αντιχλώριο Seachem Prime των 500μλ το έχει 1 ευρώ φθηνότερο και τον θερμαντήρα Jaeger 100Watt τον έχει 0,5 ευρώ φθηνότερο.
Και για του λόγου το αληθές:
http://www.aquaristic.net/shop.php/sid/ba17e8be423b739b368833b47bbaa615/cl/details/cnid/15243fb61054fc4e2.41635590/anid/492013/Seachem%20Prime%20500%20ml%20-%20for%2020.000%20l/
http://www.osmosisaquariums.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_images.tpl&product_id=472&category_id=95&option=com_virtuemart&Itemid=1&lang=en
και
http://www.aquaristic.net/shop.php/sid/ba17e8be423b739b368833b47bbaa615/cl/details/cnid/15243fb6be9402965.21543896/anid/102003/Eheim_Jaeger%20automatic%20heater%20100%20W/
http://www.osmosisaquariums.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_images.tpl&product_id=141&category_id=14&option=com_virtuemart&Itemid=1&lang=en
Δεν πρόλαβα να τα συγκρίνω όλα, αλλά νομίζω αξίζει να του ρίξετε μια ματιά, μου φάνηκε αξιόλογο.
Υπάρχουν δε, όλα τα τεστ και τα φάρμακα της ΑΡΙ, που δεν τα έβρισκα πουθενά και σε καλές τιμές.
Κι έτσι, ενώ ξεκίνησα να αγοράσω για 35 ευρώ, έβγαλα μια παραγγελία για πάνω από 100.:)
Δεν γνωρίζω τους ιδιοκτήτες, ούτε πού πέφτει το μαγαζί στην Αθήνα, αλλά θέλω να τους πω ένα μπράβο.
Κι όχι μόνο γιατί έστειλαν δωροεπιταγές στην κοπή της πίτας μας, αλλά γιατί αποδεικνύουν ότι
δεν είναι αδύνατο να "χτυπήσεις" τις τιμές του Γερμανού κι ας απευθύνονται σε πολύ μικρότερη αγορά.
Εγώ πάντως την επόμενη μαζική παραγγελία μας, προτείνω να μην την κάνουμε στα Γερμανικά.;)
Άσε που δεν έχω χωνέψει ακόμη την φωτό με την Αφροδίτη και το σηκωμένο δάχτυλο.
Γιατί νομίζεις καθόμουν συνεχώς δίπλα σου;:D:D:D
...........................
Κλεόβουλε το βιβλίο σου έτυχε μεγάλης εκτίμησης και από τις δύο μου κόρες!
Τόσο μεγάλης που τελικά παίξανε ξύλο ποιά θα το πάρει.....
Μπράβο ρε Πάνο μπηκες δίπλα μου για να φανείς αδύνατος δια τις συγκρίσεως!
Κλεόβουλε όντως τα βιβλία φανταστικά! Ο γιος μου ξετρελάθηκε με το διαστημόπολοιο! (Η κόρη μου ήθελε barbie!!!!!:D)
Λοιπόν παιδιά, μπήκα στο site: http://www.osmosisaquariums.gr/ για να ψωνίσω με την δωροεπιταγή που κέρδισα λόγω φλουριού :D κι έπαθα πλάκα,
έχει αρκετά προϊόντα σε τιμές αντίστοιχες ή και χαμηλότερες από τους Γερμαναράδες που τους κάναμε πλούσιους και με το 1/3 των ταχυδρομικών.
Για παράδειγμα το αντιχλώριο Seachem Prime των 500μλ το έχει 1 ευρώ φθηνότερο και τον θερμαντήρα Jaeger 100Watt τον έχει 0,5 ευρώ φθηνότερο.
http://www.aquaristic.net/shop.php/sid/ba17e8be423b739b368833b47bbaa615/cl/details/cnid/15243fb61054fc4e2.41635590/anid/492013/Seachem%20Prime%20500%20ml%20-%20for%2020.000%20l/
http://www.osmosisaquariums.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_images.tpl&product_id=472&category_id=95&option=com_virtuemart&Itemid=1&lang=en
και
http://www.aquaristic.net/shop.php/sid/ba17e8be423b739b368833b47bbaa615/cl/details/cnid/15243fb6be9402965.21543896/anid/102003/Eheim_Jaeger%20automatic%20heater%20100%20W/
http://www.osmosisaquariums.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_images.tpl&product_id=141&category_id=14&option=com_virtuemart&Itemid=1&lang=en
Δεν πρόλαβα να τα συγκρίνω όλα, αλλά νομίζω αξίζει να του ρίξετε μια ματιά, μου φάνηκε αξιόλογο.
Υπάρχουν δε, όλα τα τεστ και τα φάρμακα της ΑΡΙ, που δεν τα έβρισκα πουθενά και σε καλές τιμές.
Κι έτσι, ενώ ξεκίνησα να αγοράσω για 35 ευρώ, έβγαλα μια παραγγελία για πάνω από 100.:)
Δεν γνωρίζω τους ιδιοκτήτες, ούτε πού πέφτει το μαγαζί στην Αθήνα, αλλά θέλω να τους πω ένα μπράβο.
Κι όχι μόνο γιατί έστειλαν δωροεπιταγές στην κοπή της πίτας μας, αλλά γιατί αποδεικνύουν ότι
δεν είναι αδύνατο να "χτυπήσεις" τις τιμές του Γερμανού κι ας απευθύνονται σε πολύ μικρότερη αγορά.
Εγώ πάντως την επόμενη μαζική παραγγελία μας, προτείνω να μην την κάνουμε στα Γερμανικά.;)
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Κώστα..
Αντε γιατί τώρα τελευταία πολλά μας τα έχουν πει οι Γερμανοί..
70 χρόνια δεν είναι δα και πολύς καιρός ώστε να έχουμε ξεχάσει ποιος χρωστά σε ποιόν....zwzw
georgebruno
02-03-10, 11:45
Να πω με τη σειρά μου οτι περάσαμε τέλεια στο κοπή τη πίτα!Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω πολλά παιδιά!Ελπίζω να βρεθούμε ξανά σε κάποια συνάντηση,οπου θα έχουμε περισσότερο χρόνο για να μιλήσουμε!Μιχάλη ευχαριστώ για το δωράκι!:smt041
Να πω με τη σειρά μου οτι περάσαμε τέλεια στο κοπή τη πίτα!Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω πολλά παιδιά!Ελπίζω να βρεθούμε ξανά σε κάποια συνάντηση,οπου θα έχουμε περισσότερο χρόνο για να μιλήσουμε!Μιχάλη ευχαριστώ για το δωράκι!:smt041
Την Κυριακή έχει συνάντηση στο ίδιο μέρος,την ίδια ώρα;)
Μας τιμησατε απο μακρια, και αυτο ηταν ενα μικρο δειγμα εκτιμησης.
C U soon...
και
Κώστα μήπως τυχόν πήρες κανένα τηλέφωνο να ρωτήσεις αν έχει ψάρια-φυτά?:grin:
Τα μεταφορικά πόσο περίπου βγαίνουν?
Κώστα μήπως τυχόν πήρες κανένα τηλέφωνο να ρωτήσεις αν έχει ψάρια-φυτά?:grin:
Τα μεταφορικά πόσο περίπου βγαίνουν?
Ψάρια έχει, σου ανοίγει ένα αρχείο pdf με ονομασίες, μεγέθη και τιμές.
Για φυτά δεν ξέρω, ούτε τηλέφωνο πήρα, γιατί δεν πιστεύω να τα ...χαρίζει.:D
Τα μεταφορικά (αν κατάλαβα καλά), είναι 7 ευρώ με κούριερ για όλη την Ελλάδα.
Κλεόβουλος
02-03-10, 13:45
drbig-glazar-panos1972
:) χαίρομαι που τα βιβλία σας άρεσαν.
Ελπίζω του χρόνου με το καλό να βρω και να βάλουμε στην κλήρωση βιβλία για το ενυδρείο.
Κλεοβουλε τα δωρα σου ηταν απλοχερα, εγω οταν σου ειπα, σκεφτομουν ενα-δυο βιβλια και εσυ εφερες 10! Σε ευχαριστουμε!
drbig-glazar-panos1972
:) χαίρομαι που τα βιβλία σας άρεσαν.
Ελπίζω του χρόνου με το καλό να βρω και να βάλουμε στην κλήρωση βιβλία για το ενυδρείο.
Ότι βιβλίο έχει μάζεψε ο Glazar που καθόμασταν και δίπλα δίπλα :D:D:D
...φαινετε οτι οι κοπες πιτας στα γειτονικα φορουμ ηταν πιο "αξιολογες" απο αυτες του Π.Σ.Φ.Ε.....zw zw zw
http://www.aquarist.gr/forum/viewtopic.php?f=36&t=764 :D
...επειδη εκει δεν μπορουν τα δουν ολοι ακου τα εδω*.,,
Τις προσφορες δεν τις ζητας,σου τις κανουν....;)
Δεν νομιζω οτι απο τα αλλα καταστηματα που εκαναν προσφορες ζητηθηκε κατι...
H αναρτηση της ανακοινωσης (http://www.aquatek.gr/vb/showpost.php?p=413000&postcount=1) εγινε στις 3/2 με τα καταστηματα-δωροθετες να ειναι εκει.Οι υπολοιποι γιατι δεν προσφερθηκατε???
Σαν μελος του Συλλογου δε θα επρεπε να παραστεις?(εκτος κι αν δε μπορουσες για καποιο λογο), αλλα μην ακουω και δικαιολογιες...
...και αυτο (http://www.aquatek.gr/vb/showpost.php?p=422502&postcount=133) βεβαια που εννοειται :cool:
*...δεν εχω κατι με το καταστημα σου,αλλωστε και εγω πελατης ειμαι αλλα πρεπει να στα πω εσενα και εδω, για να τα δουν και τα αλλα καταστηματα της Θεσ/κης(και οχι μονο)...;)
Κωστή θα συμφωνήσω με τον maikl, δε νομίζω ότι δεν γνώριζες για την κοπή της πίτας του Συλλόγου, είσαι από τους λίγους που τα παρακολουθούν.
Θα μπορούσες λοιπόν να προσφερθείς, ακόμη κι αν δε στο ζήτησε κανείς, ή τουλάχιστον να μας τιμήσεις με την παρουσία σου, έστω και χωρίς δώρα.
Το ξέρεις ότι είμαστε δίπλα σου και σε στηρίζουμε, αφού θα έρθεις την Κυριακή, θα τα πούμε κι από κοντά.
...επειδη εκει δεν μπορουν τα δουν ολοι ακου τα εδω*.,,
Τις προσφορες δεν τις ζητας,σου τις κανουν....;)
Δεν νομιζω οτι απο τα αλλα καταστηματα που εκαναν προσφορες ζητηθηκε κατι...
H αναρτηση της ανακοινωσης (http://www.aquatek.gr/vb/showpost.php?p=413000&postcount=1) εγινε στις 3/2 με τα καταστηματα-δωροθετες να ειναι εκει.Οι υπολοιποι γιατι δεν προσφερθηκατε???
Σαν μελος του Συλλογου δε θα επρεπε να παραστεις?(εκτος κι αν δε μπορουσες για καποιο λογο), αλλα μην ακουω και δικαιολογιες...
...και αυτο (http://www.aquatek.gr/vb/showpost.php?p=422502&postcount=133) βεβαια που εννοειται :cool:
*...δεν εχω κατι με το καταστημα σου,αλλωστε και εγω πελατης ειμαι αλλα πρεπει να στα πω εσενα και εδω, για να τα δουν και τα αλλα καταστηματα της Θεσ/κης(και οχι μονο)...;)
Καλημέρα.
Δεν με απασχολεί τι κάνουν οι άλλοι. :cool:
Αν δεν γνωρίζεις καταστάσεις και πρόσωπα, έλα να στα πω από κοντά την Κυριακή. ;)
Δεν έχω και εγώ πρόβλημα με εσένα.
Απλά πίστεψα ότι δεν θα αντιδράσεις εσύ συγκεκριμένα.
Αφού θέλεις να το ακούσεις εδώ, σου λέω και εγώ το δικό μου.
Εγώ προτίμησα να γράψω εκεί για να μην δημιουργήσω πρόβλημα γενικότερο εδώ μέσα.
Μια ερώτηση
Γιατί δεν έγινε η κοπή την ίδια Κυριακή με την επόμενη συνάντηση γνωρίζεις...?
Εγώ, ναι. ;)
Και δεν μιλάω με γρίφους, ούτε κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου.
Φιλικά πάντα.
Κωστής.
Κωστή θα συμφωνήσω με τον maikl, δε νομίζω ότι δεν γνώριζες για την κοπή της πίτας του Συλλόγου, είσαι από τους λίγους που τα παρακολουθούν.
Θα μπορούσες λοιπόν να προσφερθείς, ακόμη κι αν δε στο ζήτησε κανείς, ή τουλάχιστον να μας τιμήσεις με την παρουσία σου, έστω και χωρίς δώρα.
Το ξέρεις ότι είμαστε δίπλα σου και σε στηρίζουμε, αφού θα έρθεις την Κυριακή, θα τα πούμε κι από κοντά.
Σε πληροφορώ ότι δεν το παρακολουθούσα δικηγόρε.
IP έχω και την βλέπουν.
Ειδικά οι Admin μπορούν να πουν σχεδόν με ακρίβεια εάν έμπαινα εδώ σε αυτή την κατηγορία (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=18) ή στο aquarist.gr τους τελευταίους μήνες.
Ήρθαν εχτές και μου το είπαν από το κατάστημα.
Δεν έχει σημασία ποιος... Αλλά το γιατί.
Το Σάββατο 27/02 γιόρτασα τα γενέθλια μου.
Ο φίλος μου στο facebook george tsitsios κατά κόσμον γνωστός ως red rubin ή petcumulus.gr έχει δεχτεί από εμένα πρόσκληση για το πάρτι γενεθλίων που έκανα το Σάββατο που μας πέρασε στο Habanera.
Αν έχει γίνει διαφορετικά να βγει και να με κράξει..
Δεν ήρθε ούτε σε εμένα δικηγόρε...
Αλλά εγώ κοιμήθηκα αργά.
Και την Κυριακή ήμουν εκτός θεσ/νίκης.
Ο mod του gab Πάνος από Αλεξανδρούπολη, αγόρασε ψάρια από τον μπαμπά μου την Κυριακή, μετά την συνάντηση.
Εγώ βρισκόμουν με την παρέα μου στην Έδεσσα.
Όπως ακριβώς θα λείπει κόσμος την Κυριακή που μας έρχεται από την συνάντηση λογικά..
Την καλημέρα μου και σε σένα.
Σε πληροφορώ ότι δεν το παρακολουθούσα δικηγόρε.
IP έχω και την βλέπουν.
Ειδικά οι Admin μπορούν να πουν σχεδόν με ακρίβεια εάν έμπαινα εδώ σε αυτή την κατηγορία (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=18) ή στο aquarist.gr τους τελευταίους μήνες.
Ήρθαν εχτές και μου το είπαν από το κατάστημα.
Δεν έχει σημασία ποιος... Αλλά το γιατί.
Το Σάββατο 27/02 γιόρτασα τα γενέθλια μου.
Ο φίλος μου στο facebook george tsitsios κατά κόσμον γνωστός ως red rubin ή petcumulus.gr έχει δεχτεί από εμένα πρόσκληση για το πάρτι γενεθλίων που έκανα το Σάββατο που μας πέρασε στο Habanera.
Αν έχει γίνει διαφορετικά να βγει και να με κράξει..
Δεν ήρθε ούτε σε εμένα δικηγόρε...
Αλλά εγώ κοιμήθηκα αργά.
Και την Κυριακή ήμουν εκτός θεσ/νίκης.
Ο mod του gab Πάνος από Αλεξανδρούπολη, αγόρασε ψάρια από τον μπαμπά μου την Κυριακή, μετά την συνάντηση.
Εγώ βρισκόμουν με την παρέα μου στην Έδεσσα.
Όπως ακριβώς θα λείπει κόσμος την Κυριακή που μας έρχεται από την συνάντηση λογικά..
Την καλημέρα μου και σε σένα.
Κωστή θα σε παρακαλούσα κατ' αρχάς να με αποκαλείς Κώστα, όπως κι εγώ σε αποκαλώ Κωστή και όχι "πετσοπά" ή "έμπορο" ή "καταστηματάρχη".
Νομίζω ότι είναι καλύτερα να χρησιμοποιούμε τα μικρά μας ονόματα, και όχι τις επαγγελματικές μας ιδιότητες και μάλιστα με ειρωνικό τρόπο.
Δεν με πείθεις ότι δεν ήξερες για την εκδήλωση, γιατί εγώ κι εσύ γνωρίζουμε ότι ήσουν χορηγός-δωροθέτης και με άλλο τρόπο-κανάλι.
Εάν επιμένεις ότι δεν ενημερώθηκες έγκαιρα, δεν έχεις παρά να το λύσεις με τους υπεύθυνους (Γιώργο-Μιχάλη) που είχαν την ευθύνη της
όλης διοργάνωσης και μας είπαν ότι ειδοποίησαν τα μαγαζιά με e-mail, εκτός κι αν εννοείς ότι σκόπιμα και ηθελημένα σε εξαίρεσαν.
Και σε τέτοια περίπτωση, καλό θα ήταν να ενημερωθούμε κι εμείς για τους λόγους, για να μη δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.
Θα χαρώ να σε δω την Κυριακή και να τα πούμε από κοντά, όπως θα ήθελα να μου πεις και γιατί δεν έγινε η κοπή την ίδια Κυριακή με την επόμενη
συνάντηση, αφού το γνωρίζεις, γιατί είναι και δικιά μου απορία και αν και ρώτησα, απάντηση δεν πήρα, ή τουλάχιστον δεν πείστηκα.
Καλημέρα κι από εμένα.
Πληροφορικά να σας πώ οτι χτες μίλησα και με άλλο μαγαζι και μου είπαν το λόγο που δεν παραβρέθηκαν, καθώς και σε καμία πιτα ή αντίστοιχη εκδήλωση, αλλά επιφυλάχτηκα για να ξαναμιλήσω μαζί τους, και δη με το αφεντικό, καθώς βρήκα τη δικαιολογία πολύ light όπως και τους είπα. Περισσότερα την Κυριακή! :D
Aν θέλετε να ακούσετε την παραφιλολογία και τα κουτσομπολιά είναι δικαίωμα σας.
Αν θέλετε την επίσημη θέση του ΠΣΦΕ μέσα από τα γραφόμενα μου ως george και ως μέλος του ΔΣ του ΠΣΦΕ, αυτή είναι η παρακάτω.
"Είχα προσωπικά την ευθύνη, μαζί με τον mikenuke, της οργάνωσης της κοπής της πίτας για την Θεσσαλονίκη. Την προηγούμενη εβδομάδα έπρεπε να παρευρευθώ στην κοπή των Αθηνών (κουβαλώντας μάλιστα και με το αυτοκίνητο μου δώρα από την Αθήνα για την εκδήλωση της Θεσ/νίκης).
Τώρα το γιατί το έκανα πληρώνοντας από την τσέπη μου όλα τα έξοδα (βενζίνες κλπ) αυτό είναι ίσως γιατί είμαι φιλότιμος και τιμώ υπεύθυνα την θέση που μου έδωσαν όσοι με ψήφισαν για το ΔΣ του ΠΣΦΕ.
Την ερχόμενη Κυριακή 7/3 δεν θα μπορούσε να γίνει η κοπή της πίτας στην Θεσ/νίκη δίοτι από εχθές 1/3 μέχρι και την Δευτέρα 8/3 βρίσκομαι στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους (έκθεση CLIMATHERM).
Άρα η ΜΟΝΗ ελεύθερη ημερομηνία έτσι ώστε να παρευρίσκομαι και εγώ ήταν η 28/2.
Αυτά ως προς την ημερομηνία.
Σχετικά με τα email που στάλθηκαν για τους "χορηγούς" στείλαμε και σε εσένα Κωστή και μόλις μπορέσω να βρω τα στοιχεία θα τα αναρτήσω.
Αλλά να σταθώ σε κάτι άλλο που ειπώθηκε εδώ. Ο ΠΣΦΕ δεν πρέπει να "ψάχνει" χορηγούς.
Αν κάποιος θέλει να προσφέρει και να διαφημιστεί γνωρίζει καλά που θα μας βρει. "
Κωστή δικαίωμα σου είναι να μην παραστείς σε μια εκδήλωση και δεν είμαι εγώ αυτός που θα σε κρίνει για αυτό.
Ούτε και θα ζητήσω εξηγήσεις. Όπως επίσης και δεν θα κρίνω τι θα κάνεις στο κατάστημα σου.
Αλλά ας σταματήσουν ΟΛΟΙ να κυνηγούν φαντάσματα. Είδες τελικά που δεν ήξερες γιατί δεν έγινε η κοπή την ερχόμενη Κυριακή ; Αλλά αντί να ρωτήσεις κάποιον που ήξερε, άκουσες πάλι τις σειρήνες να σου τραγουδούν τα γνωστά τραγούδια.
Εκτίθεσαι....σου το έχω ξαναπεί και τα παθήματα δεν γίνονται μαθήματα.
Aν θέλετε να ακούσετε την παραφιλολογία και τα κουτσομπολιά είναι δικαίωμα σας.
Αν θέλετε την επίσημη θέση του ΠΣΦΕ μέσα από τα γραφόμενα μου ως george και ως μέλος του ΔΣ του ΠΣΦΕ, αυτή είναι η παρακάτω.
"Είχα προσωπικά την ευθύνη, μαζί με τον mikenuke, της οργάνωσης της κοπής της πίτας για την Θεσσαλονίκη. Την προηγούμενη εβδομάδα έπρεπε να παρευρευθώ στην κοπή των Αθηνών (κουβαλώντας μάλιστα και με το αυτοκίνητο μου δώρα από την Αθήνα για την εκδήλωση της Θεσ/νίκης).
Τώρα το γιατί το έκανα πληρώνοντας από την τσέπη μου όλα τα έξοδα (βενζίνες κλπ) αυτό είναι ίσως γιατί είμαι φιλότιμος και τιμώ υπεύθυνα την θέση που μου έδωσαν όσοι με ψήφισαν για το ΔΣ του ΠΣΦΕ.
Την ερχόμενη Κυριακή 7/3 δεν θα μπορούσε να γίνει η κοπή της πίτας στην Θεσ/νίκη δίοτι από εχθές 1/3 μέχρι και την Δευτέρα 8/3 βρίσκομαι στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους (έκθεση CLIMATHERM).
Άρα η ΜΟΝΗ ελεύθερη ημερομηνία έτσι ώστε να παρευρίσκομαι και εγώ ήταν η 28/2.
Αυτά ως προς την ημερομηνία.
Σχετικά με τα email που στάλθηκαν για τους "χορηγούς" στείλαμε και σε εσένα Κωστή και μόλις μπορέσω να βρω τα στοιχεία θα τα αναρτήσω.
Αλλά να σταθώ σε κάτι άλλο που ειπώθηκε εδώ. Ο ΠΣΦΕ δεν πρέπει να "ψάχνει" χορηγούς.
Αν κάποιος θέλει να προσφέρει και να διαφημιστεί γνωρίζει καλά που θα μας βρει. "
Καλημέρα Γιώργο.
Έχεις π.μ. ;)
Κωστή θα σε παρακαλούσα κατ' αρχάς να με αποκαλείς Κώστα, όπως κι εγώ σε αποκαλώ Κωστή και όχι "πετσοπά" ή "έμπορο" ή "καταστηματάρχη".
Νομίζω ότι είναι καλύτερα να χρησιμοποιούμε τα μικρά μας ονόματα, και όχι τις επαγγελματικές μας ιδιότητες και μάλιστα με ειρωνικό τρόπο.
Δεν με πείθεις ότι δεν ήξερες για την εκδήλωση, γιατί εγώ κι εσύ γνωρίζουμε ότι ήσουν χορηγός-δωροθέτης και με άλλο τρόπο-κανάλι.
Εάν επιμένεις ότι δεν ενημερώθηκες έγκαιρα, δεν έχεις παρά να το λύσεις με τους υπεύθυνους (Γιώργο-Μιχάλη) που είχαν την ευθύνη της
όλης διοργάνωσης και μας είπαν ότι ειδοποίησαν τα μαγαζιά με e-mail, εκτός κι αν εννοείς ότι σκόπιμα και ηθελημένα σε εξαίρεσαν.
Και σε τέτοια περίπτωση, καλό θα ήταν να ενημερωθούμε κι εμείς για τους λόγους, για να μη δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.
Θα χαρώ να σε δω την Κυριακή και να τα πούμε από κοντά, όπως θα ήθελα να μου πεις και γιατί δεν έγινε η κοπή την ίδια Κυριακή με την επόμενη
συνάντηση, αφού το γνωρίζεις, γιατί είναι και δικιά μου απορία και αν και ρώτησα, απάντηση δεν πήρα, ή τουλάχιστον δεν πείστηκα.
Καλημέρα κι από εμένα.
Έγινε Κώστα. :smt052
Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν.
Ήταν να παρευρεθώ..
Να με συγχωρήσεις για την έκφραση, απλά δεν έκατσε.
Και την Κυριακή θα έρθω για καφέ και όχι για :smt084
Γιώργο εμένα με κάλυψες. :smt023
Κωστή, φυσικά για κουβεντούλα και καφέ θα μαζευτούμε και όχι για :smt084
Ειρήνη ρε παιδιά.
.......
Γιατί ασχολούμαστε με καταστήματα/δωρεές κλπ δεν το κατάλαβα.
Τσιόνογλου Σταύρος
03-03-10, 13:44
Αντε πάλι η ιδια αηδία.Γειά
Ειρήνη ρε παιδιά.
.......
Γιατί ασχολούμαστε με καταστήματα/δωρεές κλπ δεν το κατάλαβα.
Έλα ρε! Τι "ειρήνη" και χαζά;
Μή το χαλάς!!!!
Άσε να πέσει και καμιά "ψιλή"....
Ζαβολιάρη!!!!!
..........................
Δεν έχει σημασία!
Σημασία έχει:
α) Να μην είμαστε ζήτουλες! Να κι αν δώσουν, να κι αν δε δώσουν! Τι είχαμε, τι χάσαμε.... Από αυτά περιμένουμε να κάνουμε το χόμπυ μας; Από τις λοταρίες! Να μάθουμε τιμούμε την ενδεχόμενη και επιθυμητή παρουσία παραγόντων του χώρου κι όχι τα πεσκέσια που δικαίωμά τους να τα δίνουν όπου γουστάρουν κι αγαπούν, χωρίς ΚΑΝΕΙΣ να έχει το δικαίωμα να τους πει οτιδήποτε.
β) Να κατανοήσουμε τις θεμελιώδης αρχές του μάρκετινγκ και τως δημοσίων σχέσεων σαν επαγγελματίες, ειδικά όταν έχουμε αξιώσεις από το βαθμό εμπλοκής μας. Είναι επιλογές που θα κάνουν το όνομά μας να ακουστεί εύηχα, αδιάφορα ή με ενόχληση, στο target group μας. Δεν θα έπρεπε να είμαστε με νοοτροπία ωραρίου. Κυριακές και εορτές κλειστά!
α) Να μην είμαστε ζήτουλες! Να κι αν δώσουν, να κι αν δε δώσουν! Τι είχαμε, τι χάσαμε.... Από αυτά περιμένουμε να κάνουμε το χόμπυ μας; Από τις λοταρίες! Να μάθουμε τιμούμε την ενδεχόμενη και επιθυμητή παρουσία παραγόντων του χώρου κι όχι τα πεσκέσια που δικαίωμά τους να τα δίνουν όπου γουστάρουν κι αγαπούν, χωρίς ΚΑΝΕΙΣ να έχει το δικαίωμα να τους πει οτιδήποτε.
β) Να κατανοήσουμε τις θεμελιώδης αρχές του μάρκετινγκ και τως δημοσίων σχέσεων σαν επαγγελματίες, ειδικά όταν έχουμε αξιώσεις από το βαθμό εμπλοκής μας. Είναι επιλογές που θα κάνουν το όνομά μας να ακουστεί εύηχα, αδιάφορα ή με ενόχληση, στο target group μας. Δεν θα έπρεπε να είμαστε με νοοτροπία ωραρίου. Κυριακές και εορτές κλειστά!
Συμφωνώ απόλυτα.
+1000 :smt041:smt041:smt041
Κλεόβουλος
03-03-10, 14:21
Έλα ρε! Τι "ειρήνη" και χαζά;
Μή το χαλάς!!!!
Άσε να πέσει και καμιά "ψιλή"....
"Αν επιθυμείς ειρήνη,προετοίμαζε πόλεμο"-Ιούλιος Καίσαρ
"Ο πόλεμος είναι η συνέχιση της πολιτικής με άλλα μέσα"-Λένιν
:grin:zw:smt071:smt070:smt068:smt067
:grin:zw:smt071:smt070:smt068:smt067
Κοιτάχτε πως φαίνεται οτι όχι μόνο πουλάει βιβλία αλλα τα διαβάζει κιολάς!!!!!!:D:D:D:D:D
α) Να μην είμαστε ζήτουλες! Να κι αν δώσουν, να κι αν δε δώσουν!
Αυτές τις απόψεις να τις κρατάς για τον εαυτό σου. Είναι επικίνδυνες.:D
Μας χαλάει δηλαδή να δώσει ο Χ επαγγελματίας εκ των υστέρων ένα δώρο
στον τυχερό που έτυχε το φλουρί? :rolleyes: Όποιος κι αν είναι αυτός....:D
"Παραδώσου λοιπόν, άνευ όρων μωρό μου"-Πασχάλης Αρβανιτίδης
Αυτές τις απόψεις να τις κρατάς για τον εαυτό σου. Είναι επικίνδυνες.:D
:smt044:smt044:smt044:smt044:smt044:smt044:smt044: smt044:smt044
Κλεόβουλος
03-03-10, 14:54
:smt044:smt044:smt044:smt044:smt048
Παραδώθηκα απ' τα γέλια.Είστε άπαιχτοι!
Ως επαγγελματίας (αν και το επάγγελμα μου δε σχετίζεται με ενυδρεία) μπορώ και θα δώκω ένα δωράκι στον τυχερό που κέρδισε το φλουρί:smt041.
Την Κυριακή λοιπόν Κώστα θα σου δώσω .................................................. .................................................. .................................................. .......
(η συνέχεια στο επόμενο μήνυμα)
Ρε είμαστε ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΣΙΤΥ και δε μασαμε σε λλεω!!! :D:D
Χαχαχα! :smt041:smt041:smt041
Βρε παιδιά, γιατί ασχολείστε;
Έτσι και αλλιώς ο bokostas θα τα μάζευε;
Άρα συμφωνό με τον Πάνο : "Να κι αν δώσουν, να κι αν δε δώσουν!"
Τι λες βρε Θοδωρή, ξέρεις τι πίκρα είναι να σου τυχαίνει το φλουρί ανάμεσα σε 55 άτομα και να παίρνεις μια δωροεπιταγή 35 ευρώ κι ένα αντιχλώριο
και μετά τον λαχνό να βλέπεις τον ένα να φεύγει με ενυδρείο, τον άλλο με αντίστροφη όσμωση και τον Πάνο με 3 δωροεπιταγές κι άλλα 3 δώρα?:mad:
Πίκρα σου λέω, καλά που ήταν νόστιμη η βασιλόπιτα και γλυκάθηκα.:)
Τι λες βρε Θοδωρή, ξέρεις τι πίκρα είναι να σου τυχαίνει το φλουρί ανάμεσα σε 55 άτομα και να παίρνεις μια δωροεπιταγή 35 ευρώ κι ένα αντιχλώριο
και μετά τον λαχνό να βλέπεις τον ένα να φεύγει με ενυδρείο, τον άλλο με αντίστροφη όσμωση και τον Πάνο με 3 δωροεπιταγές κι άλλα 3 δώρα?:mad:
Eπρεπε να φας και αλλο κομματι :smt118:smt118:smt118
:smt082:smt082:smt082:smt082:smt082
Ολα ειναι συμβολικα ... για το "καλο" του χρονου! Ξαφνικα τα μαγαζια δεν ηξεραν ... δεν ακουσαν!! Το καλο ειναι οτι ποτε δεν ειναι αργα! Στην επομενη συναντηση θα ριξουμε ενα φλουρι στο καφε και ο νικητης θα παρει ενα bactozym η κανα nitrivec να ποτισει τα λουλουδακια του! Μια που ενυδρειο και δωροεπιταγες πηγαν σε αλλη πιτα !! :rolleyes:
Αρχιζω και εγω να εχω προβλημα στα αυτια μου ... θα πρεπει να παω να το κοιταξω αλλα απο την αλλη με βολευει πολυ καλα! :smt041 :smt081:smt081:smt081
:smt109
Κωστα, πρεπει να ξερεις οτι παραδοσιακα, ο Συλλογος, και συγκεκριμενα το ΚΒΕ στην εκδηλωση της βασιλοπιτας στη Θεσσαλονικη, δινει δωρο στον τυχερο που θα πετυχει το φλουρι, μια ετησια συνδρομη, ενα μπλουζακι και μια συλλογη των περιοδικων.
Παραδοσιακα επισης τα μεγαλα, δωρα μπαινουν στη λαχειοφορο. Και τα κερδιζουν αυτοι που παιρνουν πολλα λαχεια, και με στρατηγικη οπως ο Paco, που μολις εβλεπε οτι κυκλοφορουσε νεο μπλοκακι, επαιρνε και απο εκει μια πενταδα λαχεια.
Τα δωρα που τελικα πηρες ειναι η δωροεπιταγη, το αντιχλωριο και η ετησια συδρομη. την οποια θα χρησιμοποιησεις το επομενο ετος, μιας και για φετος εχεις ηδη κανει εγγραφη.
Τελος να επισημανω οτι η βασιλοπιτα ειναι παντα νοστιμη, γιατι την παραγγελνουμε παντα απο τον ιδιο, και ξερουμε οτι τουλαχιστον θα γλυκαθουν αυτοι που δε θα κερδισουν!
akiriazides
03-03-10, 17:20
επειδη ειδα οτι ο καημενος τυχερος του φλουριου δεν εμεινε ευχαριστημενος θα κανω και εγω ενα δωρο μετα κοπης !!
ενα τραπεζι για δυο ατομα με φαγητο και κρασι !!!
Τσιόνογλου Σταύρος
03-03-10, 17:33
Άσε που μου έφαγε το κομμάτι της πίτας με το φλουρι μέσα απο τα χέρια ο αετονύχης. Χαλάλι του φαντάζεστε να κέρδιζα και φέτος το φλουρι τι σκάνδαλο θα είχαμε .:D
Δύο δωροεπιταγές και ένα βιβλίο με πριγκιποπούλες! Είμαι σίγουρος ότι ζήλεψες το τελευταίο!!!!
Για να ακούσω συνολικά εσύ και η γυναίκα σου τι σηκώσατε......
Δύο δωροεπιταγές και ένα βιβλίο με πριγκιποπούλες! Είμαι σίγουρος ότι ζήλεψες το τελευταίο!!!!
Ανταλάζεις με το διαστημόπλοιο??? :D:D
Αμα αρχίσει και γράφει θα πέσει ο server γιατί ειναι μόνο 20 GB!!!
Τα δωρα που τελικα πηρες ειναι η δωροεπιταγη, το αντιχλωριο και η ετησια συδρομη. την οποια θα χρησιμοποιησεις το επομενο ετος, μιας και για φετος εχεις ηδη κανει εγγραφη.
Δεν γκρινιάζω Μιχάλη, πλάκα κάνω και είμαι ευχαριστημένος που μου αλλάξατε τα περιοδικά που ήδη είχα. Την συνδρομή ξέχασα, ευχαριστώ.
ενα τραπεζι για δυο ατομα με φαγητο και κρασι !!!
Αντώνη μην κάνεις πλάκα, δεν μιλάνε για φαΐ στο σπίτι του πεινασμένου, θα το πάρω σοβαρά και θα σου κουβαληθώ.:D
Άσε που μου έφαγε το κομμάτι της πίτας με το φλουρι μέσα απο τα χέρια ο αετονύχης.
Πράγματι το έκανα. Εσύ το είδες πρώτος Σταύρο, αλλά ήταν μεγάλο το δέλεαρ για να μην το αρπάξω. Θέλεις το αντιχλώριο?:p
Ε, πήραμε το κατιτίς μας, δεν λέω, να είναι καλά τα παιδιά (Γιώργος και Μιχάλης) που είχαν κουβαλήσει ένα κάρο δώρα.
akiriazides
03-03-10, 19:31
δεν κανω πλακα , οποτε θελεις ερχεσαι ,ξερεις που ειμαι!!!!!
Κλεόβουλος
03-03-10, 19:39
Αφού προηγουμένως έρθει ο Πάνος να σου ασφαλίσει τα ενυδρεία:D:D:D
Απαιτώ το κοπή τη πίτα το Κρήτη!
Κι αφού φέτος δεν, του χρόνου!
Σας ζηλεύω για την οργάνωση, την ποιότητα και την ποσότητα σε Αθήνα - Θεσαλλλονίκη (ή Θεσσαλονίκη)
Οχι, να γράψεις εδώ το όνομα και την διεύθυνση του μαγαζιού, αφού γίνεσαι χορηγός-δωροθέτης, να το μάθουμε όλοι.
akiriazides
03-03-10, 20:34
ταβερνα ο μαχαραγιας στα κωνσταντινοπολιτικα!
Κλεόβουλος
03-03-10, 20:43
Ωπ! και δεν μιλάς τόσο καιρό βρε Μαχαραγιά:) είσαι και γείτονας!
προτείνω στα μελη απο Θεσσαλονίκη και περιχωρα που έχουν μια επιχείρηση να δημιουργήσουν ένα θέμα που να υπάρχουν πληροφορίες για την επιχείρηση τους
άλλα να γίνει ένα θέμα και να μην ανοίγει ο καθένας το δικό του οπότε εάν θέλουμε να σας στηρίξουμε να μπαίνουμε εκεί και να βλέπουμε ποιον έχουμε κοντά μας.
αφού τα δίνουμε τα λεφτά μας γιατί να μην πηγαίνουν σε γνωστούς.....
Πάλι κονσομασιόν ; χι,χι,χι :)
ΥΓ Θέλω φωτογραφίες, πολλές φωτογραφίες και μία με αφιέρωση σε εμένα (μιας και είμαι μακρυά)
Με ρίξατε άσχημα, ξεχάσατε εντελώς την παράκληση μου, γαιδούρ...εεεε κόπροι ήθελα να πω.
Λοιπόν πάρτε πόζα, μαζευτείτε όσοι περισσότεροι μπορείτε σε μία φωτογραφία και χαμογελάστε.
Μην ξεχάσετε να μου βάλετε λεζάντα με τις ευχές σας :) ξέρετε φιλάκια κλπ κλπ
Αλλιώς ban όλοι από την Τετάρτη :p
ΥΓ Αν μπορεί ο Bokostas να φοράει το κιλτ και ο Panos1972 από πίσω του με μαχαίρι έτοιμος να τον σφάξει, ότι το καλύτερο !!!
Με ρίξατε άσχημα, ξεχάσατε εντελώς την παράκληση μου, γαιδούρ...εεεε κόπροι ήθελα να πω.
Λοιπόν πάρτε πόζα, μαζευτείτε όσοι περισσότεροι μπορείτε σε μία φωτογραφία και χαμογελάστε.
Μην ξεχάσετε να μου βάλετε λεζάντα με τις ευχές σας :) ξέρετε φιλάκια κλπ κλπ
Αλλιώς ban όλοι από την Τετάρτη :p
ΥΓ Αν μπορεί ο Bokostas να φοράει το κιλτ και ο Panos1972 από πίσω του με μαχαίρι έτοιμος να τον σφάξει, ότι το καλύτερο !!!
Θα βγάλουμε την Κυριακή και θα στην αφιερώσουμε Χαλβαδούκο.
Τώρα για το κιλτ και την φούστα χλωμό, αλλά θα το παλέψουμε.
Όποιος είναι μέσα για να συνεχίσουμε μετά από τον καφέ, με τσιμπουσάκι στον Μαχαραγιά του Αντώνη, ας το πει.
Εγω αν ερθω τελικα γιατι παιζει μια αλλη προταση, θα ερθω και στο μαχαραγια, αφου ειναι στη γειτονια μου.
Δεν πάμε μια και μια στον Μαχαραγια? :D:D τωρα για δρομολόγια είμαστε? (έτσι πως ακριβηνε και η βενζινη..)
Απαιτώ το κοπή τη πίτα το Κρήτη!
Κι αφού φέτος δεν, του χρόνου!
Σας ζηλεύω για την οργάνωση, την ποιότητα και την ποσότητα σε Αθήνα - Θεσαλλλονίκη (ή Θεσσαλονίκη)
ναι η ποσοτητα ηταν τετοια που εγω (τυχαιο ονομα) δεν πηρα τιποτε :D
ναι η ποσοτητα ηταν τετοια που εγω (τυχαιο ονομα) δεν πηρα τιποτε :D
Πέρσι με 20 λαχνούς επίσης δεν είχα πάρει τίποτα!!!
Ρόδα είναι και γυρίζει....
Του χρόνου!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.